Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wysłałam męża po sok z żurawiny i żurawinę suszoną dodatkowo i tak będę się wspomagać do poniedziałkowej wizyty. Dziękuję dziewczyny za miłe słowa, mam nadzieję, że nie okaże się, że to coś poważnego i będzie ok.
A co do farbowania włosów to ja farbowalam sama w domu farba bez amoniaku z linii Loreal ale nie Casting tylko Prodigy bodajże. Ważne, żeby nie smierdzialo, ja farbuje jeszcze dodatkowo w takiej maseczce na usta i nos i myślę, że to jest ok.Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Sabela-kiedy mówisz w pracy?
ja do 16, ale o 14:00 mamy WIgilie-tzn wyżerkę
Już powiedziałam na początku grudnia.
Chcieli zwolnić jedną dziewczynę ot tak se. Taki kaprys miała szefowa. To powiedziałam bo myślałam, że przynajmniej tymczasowo ją to uratuje bo na moje miejsce i tak później będą musieli kogoś zatrudnić no ale nie udało sięNona lubi tę wiadomość
-
Witajcie. Jestem już po dzisiejszej wizycie
Więc tak: Moja dzidzia szalała! Cholerka, zjadłam cukierka przed wizytą i ledwo dał się zmierzyćPodskakiwał, dupcią się odbijał i nóżkami
Serduszko bije 166 uderzeń na minutę a nasz olbrzym ma całe 3,07 cm
Genetyczne usg 9 stycznia i szpiegujemy płeć w 16-17 tygodniu
Zdjęcia mam dwa ale takie niewyraźne przez tego cukierka, że wrzucać nie będęPrzed następną wizytą nie będę nic słodkiego jadła
Aaaa i termin porodu teraz 17 lipca więc ciąża coraz starsza, teraz wg usg jest 10t+0d wiec dobijemy pewnie do tego 15 lipca jak to wychodzi z terminu OMDaisy, jenny88, juwelka, Sabela, believe, usia89, Nona, Lena87, Flexi, gigsa, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Czesc
Jak milo mozna sie pochwalic choinkami to moze ja zaczne
To choinka mojej corki
A to moja w sypialni
Maz juz przywiozl dzis 3m jodle kaukaska prosto z wycinki swiezej, odpoczywa teraz ona i bedziemy w niedziele stawiacWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 12:19
Sabela, mała2930, believe, jenny88, Ivettka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
livia30, to musiało być urocze takie fikołeczki, mój maluch dla odmiany spał, ale to pewnie dlatego, ze ja z rana w ogóle nic nie jem bo mi niedobrze. To mamy póki co taki sam termin
. Gdzie się w ogóle lista zapodziała z lipcówkami?
Daisy, to będziecie mieć aż 3 choinki? Bogactwo. my mamy przystrojony pęk świerku jako mini choinkę, i tak od jutra wybywamy na całe święta więc nie ma sensu nic większego robić.
U mnie dziś leje, miałam iść na pocztę wysłać kartki i to odwlekam bo się cała zmoczę. miłego dnia!
Daisy lubi tę wiadomość
-
Livia30, super
Maż wrócił wytęskniony?
Juwelka, no to na bogato:)
A to prawda, że w święta ma być jeszcze jeden odcinek?
Daisy piękne choinki, córa sama ubierała? OryginalnaI fajnie, aż trzy choinki. Klimat będzie.
Ja nie mam się czym chwalić. Mamy choinkę 30centymetrową, wyciągam już ubraną
I tak na całe święta jedziemy na wieś na gotowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 12:32
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny