Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kwas foliowy biorę do niedzieli (w piątek zaczynam II trymestr), a potem planuję odstawić i tylko witaminy. Gin nie namawiał na żadne konkretne, więc muszę czegoś poszukać w aptece
Stopniowo będę odstawiać też dupka - zostało mi 18 tabl., więc muszę to jakoś sensownie podzielić
---
Postaram się za chwilę coś nadrobić tylko muszę zrobić sobie i synkowi kolację
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
Nona, Sabela, tinka, ania86poz, gigsa, usia89, Lena87, mufinka, juwelka, jenny88, libellula83, serena1989, Ivettka, believe, Tysia85, Smartunia, As-ia, mała2930, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylenka śliczny bobas i też już duży
I widzę że chyba też machał rączkami jak mój
Nie mogę się już doczekać pierwszych ruchów .. ale pewnie kilka pierwszych nie będę wiedzieć że to to
ja w takim opisie mam właśnie napisane trofoblast na w dnie na ścianie tylnej i nie wiedziałam co to znaczy ale czytałam wczoraj na innym forum że chyba jest ok.
To też stopniowo będę ostawiać teraz biorę 2*1 a za ok 2-3 będę przez tydzień brać po 1 .
Sabela nie wiem czy ty też tak masz ale ja potrafię ze 4 razy albo i więcej bo już nie liczę wstawać w nocy siusiuWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 20:42
Lenka87 lubi tę wiadomość
-
http://dino.sklep.pl/nowy/glebokospacerowy-wozek-3w1-joolz-day-quadro-2015-spacerowkagondola-fotelik-maxi-cosi-pebble-kurier-gratis-p-19901.html
zakochałam się w wózku... tylko nie w jego cenie
wysoko w rankingach:)
ajjjjjj jakby tak tą cenę przez 2 podzielić?believe, Lena87, MarliOne lubią tę wiadomość
-
Hej, ja po drugich prenatalnych. Wyszły tak samo jak wczoraj NT 1,6 tylko dzidziuś się skurczył
ale dziś za żadne skarby nie chciał się pomierzyć, przyjmował wszystkie pozycje tylko nie tą co potrzeba, nawet na głowie stawał
badanie trwało chyba z godzinę.
Teraz juz jestem spokojna, nie robię PAPPA. One tylko zamęt robią i nerwowke.Ivettka, believe, Tysia85, Lena87, Smartunia, mała2930 lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja! dzidzia ma się dobrze, ma 25mm, serduszko mocno bije
wszystko ok, wyobraźcie sobie, ze dzis pani z nfztu byla mila na prawdę. alozyli mi tez "duza kartę ciazy" i kolejna wizyta za 3 tyg.
A do mojego giną na prenatalne idę 19.01.
Acha, ciaza mlodsza o 5 dni niż wskazuje OM ale w normie. I wiek ciazy pasuje do terminu owulki
Niestety mój Mlody nadal choruje, distal antybiotyk ale noce sa koszmarne wiec nie mam sily z dzien siedzieć na forum.
Cieszę sie, ze Wasze wizyty przebiegly tak cudownie, zdjęcia fantastico! aaaa Serena i Jenny i Tysia jak się czujecie z wiedza o plci??libellula83, Tysia85, Smartunia, Lenka87 lubią tę wiadomość
-
tinka wrote:A mam pytanie odnośnie duphostonu czy odstawiłyście tak po prostu czy stopniowo ? ja mam po prostu dokończyć opakowanie i koniec i trochę się tego boję
Zastanawiam się czy nie lepiej zostawić sobie ze 3-4 tab w razie jakby się coś działo ? Pomóżcie
--
-
Flexi wrote:Cieszę sie, ze Wasze wizyty przebiegly tak cudownie, zdjęcia fantastico! aaaa Serena i Jenny i Tysia jak się czujecie z wiedza o plci??
chociaż mąż jest pewny, że będą dziewczyny, bo "on wie co robił". W pierwszej ciąży też tak gadał i się sprawdziło
Zobaczę jeszcze co powie drugi gin w piątek. A na 100% (o ile nie ułożą się dziwnie) potwierdzi się za 3 tyg i wtedy będę się cieszyć i kombinować nad imionami, zakupami itd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 21:58
--
-
tinka wrote:A mam pytanie odnośnie duphostonu czy odstawiłyście tak po prostu czy stopniowo ? ja mam po prostu dokończyć opakowanie i koniec i trochę się tego boję
Zastanawiam się czy nie lepiej zostawić sobie ze 3-4 tab w razie jakby się coś działo ? PomóżcieNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeju dziewczyny, ale ja Wam zazdraszczam tych widoków
U mnie jeszcze tydzień do prenatalnego, chyba zwariuję... cieszę się że wstępnie poznałyście płeć, mam nadzieje że mój lokator tez się ujawni
A tak z innej beczki to tracę głosod wczoraj tak mnie boli gardło, dziś ledwo mówię i doszedł do tego jeszcze jeden problem,a mianowicie krew, nie wiem czy jeszcze na starym roku nie zaliczę rodzinnego. Okropnie mnie dusi, zamiast z Picolo będę chyba siedzieć z syropem albo soczkiem malinowym.
I takie jeszcze pytanko do mamuniek po cc, czy macie ostre bóle w podbrzuszu? Ja tak mam od paru dni, czasem to aż się zegnę w pół, może jestem przewrażliwiona, może to kwestia rozciągania tam wszystkiego... w każdym bądź razie powiem o tym ginowi na wizycie za tydzień.
Dobrej nocki bez ekscesów -
kahaśka wrote:Dziewczyny, zmieniacie sobie termin porodu na belly? Nie wiem czy zostawić pierwotny, czy zmienić. Dzidziuś i tak sam zdecyduje kiedy przyjść
Teraz tp mogą się zmieniać co chwilę, wszystko zależy od pomiaru maluszków.
--
-
Kahaska ja nie zmieniam bo jak to dzis gin mi mowila, termin z om jest terminem orientacyjnym do +/- 2 tygodni dlatego tez mówi sie, ze porod o terminie to ten miedzy 38 a42 tygodniem. Bo ciaza teoretycznie trwa te 40tygodni.
Ivettko ja mam taki bol w miejscu ciecia gdy np szybko wykonam nagle, naciagajacy ta okolice ruch albo jak mocno kichnę.
W ogóle musze jakos zapamiwtac by poprosić gona by mi zrobil ust blizny, jak ona sie trzyma i jaka ma grubość.
Kurczę w pierwszej ciąży to mi się nie snilo by na prenatalnym pkec choc wstępnie poznać i dopiero w 23 tygodniu sie dowiedzieliśmy. Ale oboje z mężem mieliśmy silne przeczucie i tym razem jest tak samoIvettka, Smartunia lubią tę wiadomość