Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi dziś powiedział, że płeć to najprawdopodobniej na połówkowym, bo wcześniej to musi być super widok a on nie chce z fusów wróżyć. Moja kuzynka w pierwszej ciąży do 8 m-ca miała mieć chłopca a 3tyg przed porodem okazało się, że dziołcha. Całą wyprawkę miała dla chłopca
A córka po prostu miała okazałe wargi sromowe
-
Smartunia, zdrowiej
serena1989, gratuluję synka! Fajnie, że już poznaliście płeć i że badania wyszły dobrze.
dora8201, Tobie też gratuluję wizyty!
radiszka, ja mam typu C, dokładnie taką: http://www.supermami.pl/Poduszki_typu_C/2/ i już ją kiedyś zachwalałam tutaj. Polecam bardzo. Odkąd ją dostałam, w końcu się wysypiam
Nona wrote:Dziewczyny-zamierzam na Sylwestra wypić wino bezalkoholowe. Orientowałyście sie w ofercie? Dziś znałazłam 1 sklep w Krk gdzie można takie winko kupić. Oczywiscie w necie też np tu:
http://winabezalkoholowe.pl/wina
Nie ukrywam że możliwe że maj-czerwiec cyzli sezon wiosna/lato skusze sie na piwko bezalkoholowe
każdy ma swoje grzeszki
Ja dzisiaj zrobiłam sobie winko grzane bezalkoholowe. W smaku do grzańca mu pewnie daleko, ale smakuje bardzo dobrze i będę się nim jutro ratowała
juwelka, trzymaj się cieplutko! Oby te mdłości w końcu się opuściły, bo już dość się wycierpiałaś
Ja monitora na pewno nie kupuję. Nie chcę się stresować.
jenny88, cudowne wieści! Gratuluję udanej wizyty. Maleństwa cudowne
Marteczka91 wrote:http://dino.sklep.pl/nowy/glebokospacerowy-wozek-3w1-joolz-day-quadro-2015-spacerowkagondola-fotelik-maxi-cosi-pebble-kurier-gratis-p-19901.html
zakochałam się w wózku... tylko nie w jego cenie
wysoko w rankingach:)
ajjjjjj jakby tak tą cenę przez 2 podzielić?
Marteczka, to jest dokładnie ten wózek, o którym pisałam. Cud miód malinka! I wysoko ocenianyJednak liczę na wyprzedaż co najmniej 50%
haha
Gratuluję wszystkim udanych wizyt! Było ich dzisiaj tyle, że ciężko wszystkim z osobna odpisaćSmartunia, Nona, radiszka lubią tę wiadomość
-
Flexi wrote:Jak tam nocka minela Mamusie?
Kobietki bardzo się cieszę,że wszystkie badania wychodzą pomyślnie
Wczoraj w tesco zaopatrzyłam się w kolejne bodziakiCena rewelacja z 65zł na 18,50
Słodziaki z Kubusiem puchatkiem ,kolor ecry i beż ,także i dla chłopca i dziewczynki pasują
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 08:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Kahaśka ja też nie spałam, jakoś się głupio budzę i kręcę w nocy, nie umiem sobie miejsca znaleźć.
czy to ogranizm przygotowuje się do nocnego wstawania? Szczerze, wolałabym sobie pospaćNona lubi tę wiadomość
-
Witam sie w 12 tygodniu
Gratuluję wizyt ale wam zazdroszcze a ja muszę jeszcze czekać
Nona my też domówka tyle że we troje córcia na pewno zaapewni nam wiele atrakcjimacie jakies pomysły na dzisiejszą kolację?
https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Witam się z pracy z kubkiem roibos. Cieszę się, że nie wszystkie mają presję balu bo pierwszy raz zostajemy na Sylwestra z mężem we dwoje i tak dziwnie
ale cieszę się, bo ja to od 20:00 jestem już śpiąca więc bym padła na pewno.
Witam się w 12 tygodniu. Czekam na prenatalne i odliczam!kilka propozycji było ale odmowiliśmy bo zasnęłabym przy stole
Nona lubi tę wiadomość
-
My też dziś spędzamy kameralnie, u dwójki znajomych, ja robię sushi (oczywiście bez surowej ryby), a mąż chilli con carne
Wczoraj obkupiłam się w ciuchy ciążowe w C&A, bo caly czas tylko legginsy i bluza, a jak wyjść do ludzi to nie ma w czym... Mam nowe czarne spodnie z pasem (to się chyba nazywa tunel), spódnicę, dwie bluzki dłuższe, tunikę i sweterekJa jestem z tych co to nie zamierzają się zaniedbać w ciąży, więc ciuchy nie są jakieś takie workowe na przeczekanie, tylko ładnie dopasowane i podkreślające brzuszek.
Za forumową radą zawitalam do Esotiq i mam dwa nowe w końcu wygodne staniki i 3 pary majtek, skorzystałam z promocji 50% za smsa i zamiast 400zł zostawiłam 200... Przy mojej bardzo szczupłej budowie ciała naprawdę zaskoczył mnie mój nowy rozmiar - 80E! A naprawdę jestem szczupła...
Co do pytania jak się czuję z wiedza o płci - świetnie! Takie miałam przeczucia, jak i cała rodzina hehe, więc jestem przeszczesliwa
Wczoraj byłam zawieźć mocz do badań. Dla tych dziewczyn, które będą miały zleconych posiew - potrzebny będzie specjalny sterylny pojemnik. Ja przynioslam w zwykłym z apteki i przyjęli mi tylko do badania ogólnego, a dziś na posiew muszę zawieźć jeszcze raz w tym innym.
Nie wiem czy pisałam, bo ciężko za wami nadążyć, ale od kilku dni bardzo delikatnie, ale czuję ruchy dzidziNie cały czas, i tylko jak jestem spokojna, leżę w łóżku itp., ale wiem na pewno, że to to!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 09:32
Nona, Ivettka, Smartunia, Lenka87, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Flexi - A ta żyła też jakoś się objawia w tym okresie? Wiesz nie określe tego na 100%, w końcu nie jestem wróżką
Ale mi lekarz powiedział, że to się zdarza u bardzo szczupłych kobiet wcześniej... Tym bardziej, że wiadomo, że nie są to ruchy czy kopniaczki, ale bardziej określam to jako 'motylki w brzuszku' i nie są cały czas w tym samym miejscu. Jak się pojawią te prawdziwe kopniaczki to się utwierdzę albo nie
Dziewczyny, a gdzie można kupic to wino bezalkoholowe? Jakie preferujecie, a może piwa? -
serena1989 wrote:My też dziś spędzamy kameralnie, u dwójki znajomych, ja robię sushi (oczywiście bez surowej ryby), a mąż chilli con carne
Wczoraj obkupiłam się w ciuchy ciążowe w C&A, bo caly czas tylko legginsy i bluza, a jak wyjść do ludzi to nie ma w czym... Mam nowe czarne spodnie z pasem (to się chyba nazywa tunel), spódnicę, dwie bluzki dłuższe, tunikę i sweterekJa jestem z tych co to nie zamierzają się zaniedbać w ciąży, więc ciuchy nie są jakieś takie workowe na przeczekanie, tylko ładnie dopasowane i podkreślające brzuszek.
Za forumową radą zawitalam do Esotiq i mam dwa nowe w końcu wygodne staniki i 3 pary majtek, skorzystałam z promocji 50% za smsa i zamiast 400zł zostawiłam 200... Przy mojej bardzo szczupłej budowie ciała naprawdę zaskoczył mnie mój nowy rozmiar - 80E! A naprawdę jestem szczupła...
Co do pytania jak się czuję z wiedza o płci - świetnie! Takie miałam przeczucia, jak i cała rodzina hehe, więc jestem przeszczesliwa
Wczoraj byłam zawieźć mocz do badań. Dla tych dziewczyn, które będą miały zleconych posiew - potrzebny będzie specjalny sterylny pojemnik. Ja przynioslam w zwykłym z apteki i przyjęli mi tylko do badania ogólnego, a dziś na posiew muszę zawieźć jeszcze raz w tym innym.
Nie wiem czy pisałam, bo ciężko za wami nadążyć, ale od kilku dni bardzo delikatnie, ale czuję ruchy dzidziNie cały czas, i tylko jak jestem spokojna, leżę w łóżku itp., ale wiem na pewno, że to to!
Cieszę się, że spodobało Ci się Esotiqja też dzięki temu, że parę lat temu poszłam do tego sklepu po bieliznę, mam w końcu właściwie dobrany stanik i też zaskoczył mnie rozmiar, ale jak sobie przypomnę jak wyglądały moje staniki wcześniej po kilku praniach, to... A poza tym zawsze trafiam na bardzo miłe ekspedientki, które zawsze pomogą coś wybrać
szczególnie, że mi zazwyczaj podoba się tam za dużo rzeczy
ja niestety tym razem nie skorzystam jednak z rabatu 50%, bo już nie mam kiedy tam jechać, ale podejrzewam, że za miesiąc lub dwa znowu będzie podobna wyprzedaż.
I też by pasowało mi się wybrać po jakieś spodnie ciążowe. Ostatnio jak mierzyłam, to jeszcze ten pas był zdecydowanie za duży. -
serena1989 wrote:Flexi - A ta żyła też jakoś się objawia w tym okresie? Wiesz nie określe tego na 100%, w końcu nie jestem wróżką
Ale mi lekarz powiedział, że to się zdarza u bardzo szczupłych kobiet wcześniej... Tym bardziej, że wiadomo, że nie są to ruchy czy kopniaczki, ale bardziej określam to jako 'motylki w brzuszku' i nie są cały czas w tym samym miejscu. Jak się pojawią te prawdziwe kopniaczki to się utwierdzę albo nie
Dziewczyny, a gdzie można kupic to wino bezalkoholowe? Jakie preferujecie, a może piwa?
Na pewno w Ikeiale to jest chyba grzane wino bezalkoholowe. A tak to chyba ciężko znaleźć, trzeba byłoby poszukać. A o piwie dziewczyny pisały kilka stron wcześniej.
Ja zastanawiam się jak będzie można wyczuć te ruchy, bo mi często coś "bulgocze" w brzuchu (przed ciążą też tak miałam) i nie wiem jak to odróżnię od ruchów bobasa -
nick nieaktualny