Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:ja nie mam fb wiec pytanie-czy można tam mieć konto anonim np Nona Nona czy trzeba imie i nazwisko? I napewno nikt nie widzi?
Nona, jenny88 lubią tę wiadomość
-
Marteczka91 wrote:http://parenting.pl/portal/4-miesiac-ciazy
a zobacz, tu:P
chyba, że parenting mnie oszukałochlippp
no ja własnie też czytam na parenting i zobacz co pisze o 17 tc (bo on kończy 4 miesiąc)- sami sobie przeczą
http://parenting.pl/portal/17-tydzien-ciazy
Ale wszędzie jak się wpisze 17 tc to podają wymiar 13-14cm
Ja już po wizycie! Wszystko ok! szyjka zamknięta. Było bez usg po miałam 2 tyg temu. Zalecił mi Femibion Natal 2 ale dopiero od 17tc. Dalej mam brać luteinę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2015, 20:11
Sabela, believe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Flexi u nas podobnie :)ogólnie to najpierw pisałyśmy na parentingu (ja dołączyłam w lutym 2012,ale niektóre dziewczyny są jeszcze od początku ciąży)ale potem były te zmiany wszystkie tam i nam się nie podobało nie mogłyśmy się odnaleźć,więc przeskoczyłyśmy na face i jest naprawdę super. Nikt nic nie widzi, można wstawiać zdjęcia dzieciaków i pisać o czym się chce. Jest intymność i można potem pisać też o głębszych tematach.u nas też spotkania i kawy na porządku dziennym. Tylko członkowie widzą. Konto możesz mieć fikcyjne .
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:ja jestem za jakimś zamkniętym forum. Nienawidzę fb także może ktoś zna jakieś inne forum, które może mieć zamkniętą grupę.
Aszka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, to tak zbiorczo:
Co do suplementów - stosuję Vita-min plus mama oraz Pregna 250 DHA.
Obiecałam, że wrzucę zdjęcie z ostatniego USG 22.12, to wrzucam. Prenatalne było 29.12, ale na razie nie mam zdjęcia.
Dzięki temu, że dziś zarzuciłyście ciężkie tematy, to trochę wdrażałam w mojego męża co pisałyście, co to jest połóg i że nie chcę by u nas było tak, że masa ludzi będzie się zwalać w odwiedziny. Na odwiedziny będzie czas, a również uważam, że pierwsze dwa tygodnie są dla kobiety, mężczyzny i ich dziecka, wspólnego poznawania się i oswajania z nową sytuacją itp.
Z pozostałych spraw - najbardziej zależy mi na ochronie krocza i kontakcie skóra do skóry po porodzie.
Wrzucam też obiecane zdjęcia zakupów ciążowych z Lidla (pierwsze zdjęcie) i Tesco (drugie zdjęcie). Ceny naprawdę fajne. Za bodziaka ze Snoopy'm zapłaciłam 12zł (przecena z 42zł). Zakupy były przed potwierdzaniem płci, ale mieliśmy silne przeczucia, więc brałam same białe/ecru i niebieskie rzeczy
A na koniec ja i mój brzuszek
Nona, jenny88, libellula83, usia89, anetaa1607, gigsa, Coleen, Ivettka, juwelka, Konwalia, believe, mała2930, Daisy, radiszka, Smartunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hibiskus wrote:a jeszcze któraś napisała że jest za ogoleniem przed . Uśmiałam się trochę bo przypomniało mi się jak to golić się zza gigantycznego brzucha:D ani to sie schylić ani nic nie widać
Zawsze można się wspomóc lusterkiem, poprosić mężaalbo ogolić na czuja
libellula83, hibiskus, gigsa lubią tę wiadomość
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
libellula83 wrote:zamkniete forum bylo by jeszcze lepsze,na wizazu mozna utworzyc grupe dyskusyjna zamknieta-jestem w takiej od 4 lat,fajna bo mozna w niej rozne watki otworzyc,np. Fotki brzuszkow itd... oczywiscie nazwe itd musialybysmy podac w prywatnych wiadomosciach
ja też piszę na wizażu od 6 lat- mamy prywatny klub do którego nikt inny nie ma wstępu, no i jest tam wieeele więcej możliwości niż tu
Nona, libellula83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny