Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona wrote:jenny-a tamto inne forum masz otwarte czy zamknięte? utrzymujecie kontakt z dziewczynami?
Na wizażu mamy też zamknięty klub, ale prawie wszystkie jesteśmy na grupie na fejsieDaisy lubi tę wiadomość
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie przełożona mowi kazdemu, ze wg niej rok to za duzo i moze nie byc powrotu:D poki co wszystkich przyjmuje, ale robi co moze, zeby wkurzac:/ ja tez planuje rok, ale powiem dopiero po porodzie. Teraz bede mowic ze jeszcze nie wiem.
Nona lubi tę wiadomość
-
Serena, super brzuszek no i laska z ciebie
Hehe, pojawił się temat golenia przed porodemja ogólnie do końca sie golilam w tamtych miejscach po omacku jakoś hihi, gorzej to chyba z nogami było i omijaki gdzieniegdzie były bo nie można było za chiny dosięgnąć do niektórych miejsc
super gimnastyka
Co do jakiejś tajnej grupy to jestem za i w sumie obojętnie mi to czy to będzie na fb czy na innym forum gdzie jest taka opcja, obysmy miały prywatność i nikt nie czytał np o goleniu krocza po omackuNona, hibiskus, libellula83 lubią tę wiadomość
-
Jenny, Nona my tez sie odwiedzamy. Sa mamy z Krakowa i tam najczęściej u jednej z nich jest spotkanie. Caly dzień mamuśki, dzieci i nawet tatusiowie. mega Lipcowkowy grill
albo ja mam mamusie 50 km od siebie to się tez widujemy czasem jak się uda ha ha dzwonimy do siebie, robimy niespodzianki. Gadamy o blahostkach i ważnych sprawach.
Kazda panieta imię reszty i dzieci, historie zycia wręcz niekiedyNona, jenny88, Ivettka, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Ale ja dużo jem. o 19:30 zjadłam 2 kromki na kolację, potem 3 kostki czekolady i juz mnie ssie! Co 1,5h-2h muszę jeść!
Nona, libellula83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:Jak to Twoim zdaniem dużo to ja wolę nie mówić ile ja jem
haha ja też wpieprzamo 24 potrafie wstac i najesc sie do pełna a o 3 budze sie juz głodna
i ogolnie jestem jakas dziwna bo na wieczor biora mnie najwieksze mdlosciNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja czytam tylko nasze forum lipcówek i czasami ciąża w Norwegii, nastrój różnie, najgorzej z mdlosciami i sennoscia i przez to humor na 2 razy. Na szczescie nie jestem placzliwa ani nerwowa
A co do porodu, to ja na dzien dzisiejszy planuje rodzic naturalnie bez znieczulenia, biore pod uwage jeszcze porod w wodzieNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny