Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona ja mam swoje humorki ale ja taka zawsze jestem temperamentną. Ponoć w tej ciazy jestem mniej wybuchowa niż poprzednio. Ale zdarza mi się popłakać, wzruszam sie na glupitach, choc mam takie szybkie napadu wkurwa ale szybko mijają.
Ogólnie czuje sie spokojniejsza o ciążę ale z niepokojem wyglądam początków podwójnego macierzynstwaNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:usia ja tez naturalnie bez znieczulenia bym chciała, poród w wodzie tak ale nie na samą końcówkę. Mogę pół porodu pod prysznicem, drugie pół w wannie ale nie chce się kapać w krwawej wodzie i innych odchodach które do tej wody wpadną blee. Także wyjdę na samą końcówkę i na stołeczku.
Ogólnie to muszę jeść podczas porodu (u nas można), mieć swoje radio Złote Przeboje-również sprawdziłam oraz nie mogę marznąć bo będę wściekła jak osa. Kocyk zamiast dla dziecka to sobie wezmę jakby był zimny deszczowy lipiec.
Ja próg bólu fiz. mam chyba wysoki - tak myślęjedynie niski próg mam stomatologiczny haha takze mysle ze dam rade, z reszta sie okaze jak do moich planow podejda norweskie położne.
Mam nadzieje ze wszystkie bedziemy miec latwe i szybkie rozwiazaniaNona lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Ja mam mega senność wieczorami, musze prasowac lub klepac na kompie bo inaczej zdycham pod kocem i bym spała od 20:00. To minie w 2 trym czy już tak będzie ?
Mówicie jakoś na Wasze dziecko? My na razie per kijanka.
Maleństwo i dzidziuleki bardzo czesto głaszcze brzuch
Nona, jenny88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:macie jakieś aplikacje ciążowe na tel?
ja moja ciąża i asystent ciążowy. Wieją nudą
My mówimy maluchy, wcześniej były groszki
libellula83, jenny88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam różne nastroje. Było kilka dni, że warczałam na męża, czasem łatwiej o płacz, ale ogólnie staram się nie stresować i być spokojna i nawet się udaje
Apropos wcześniejszego tematu, też jestem za zamkniętą grupą, fajnie byłoby zorganizować jakiś zjazd lipcówekNona lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Mówicie jakoś na Wasze dziecko? My na razie per kijanka.
---
Też mam aplikacje "moja ciaza" i "asystent ciazowy" ale fakt sa srednie, jedynie fajnie ze pokazuja ktory tc i nie musze liczyc
Energia mi powoli wracaMdłości nie mam, rzyganka nie bylo ani razu. Sennosc - zalezy od dnia, ale juz coraz mniej w ciagu dnia.
gigsa, Nona lubią tę wiadomość
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d