Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kilka rzeczy z lumpka mam ,muszę chwile znaleźć i pochodzić po szmatkach ,niektóre rzeczy są przecudowne,niepowtrzalne i jakościowo żadna nasza sieciówka ich nie przebije.Nona wrote:Była juz któraś w lumpeksie?
Ja nie lubie teorii-żeby nei zapeszyć. Będę stopniowo kupować,
Odnośnie teorii o zapeszaniu też nie jestem przesądna i tak samo jak w poprzednich ciążach zaopatrywałam się stopniowo ,tak samo teraz zamierzam robić.
NonaJa to nawet kartony pokupowałam takie kolorowe i grupowałam
ubranka przedziałami 0-0, 0-3,3-6 itd. ,a jak miałam chwilę przeglądałam i cieszyłam oko
Nona, Smartunia, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:U nas tez niezmiennie Hania poki co, chlopiec Jakub bo nic innego do glowy mi nie przychodzi co by sie podobalo dla chlopca a to i tak z bolem wielkim
Jeszcze Izabela mi sie podoba. Moja babcia i moja siostra tak maja na imie i obie sa super kobietki 
Haha, jak bym siebie słyszała i mojego męża
na Hanię jesteśmy zdecydowani w 100%, jeśli chodzi o imię dla chłopca, to ewentualnie Kuba i Kacper. Jak rozmawiamy ze sobą na temat imion, to zawsze staje na tym samym, a później znowu nam coś nie pasuje i zaczynamy szukać dalej 
Lena87 wrote:Believe, ja lubię na płasko spać
A, to dlatego. To lepsza nawet byłaby literka I, albo faktycznie obetnij sobie ten jeden koniec, bo bez sensu, żeby poduszka leżała nieużywana
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBelieve ja też jak kicham to czasem strasznie mnie zakuje

Daisy ja chce Jakuba albo Patryka ale mój mąż jeszcze wydziwia jeśli chodzi o chłopaka. Hanie wybrałam ja ( u nas jest bardzo mało a praktycznie chyba tylko 1 i to w dalekim otoczeniu) Basie wybrał on i jest ich pełno no ale czasem trzeba iść na kompromis ale dla chłopca jeszcze wydziwia
Sabunia ja się bardzo często budzę w nocy
Kurcze ale szalejecie z zakupami też chcę i tak już marudzę że nawet mój M powiedział że jak już teraz będzie ok to mogę coś kupić
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fajowe są rzeczy, ale dla mnie to jeszcze za wcześnie, jestem od Was 3 tyg poźniej bo ja sam koniec lipca:) ale juz bym kupiła:) czekam na określenie płci:) Nona Ty juz wiesz?Nona wrote:http://www.smyk.com/cool-club-body-chlopiece-z-dlugim-rekawem-5-pack-rozmiar-62,p1099054192,ubranka-dla-dzieci-p
w smyku tez sa promo np 5 body z dlugim r. za 39,90. wychodzi jedno za 8zł.
Generalnie wyprzedaże najlepsze to styczen i te letnie czerwiec-lipiec.
Także ja poluję.
Doświadcozne mamy-gdzie są faktycznie przeceny ciuszków dla niemowlaków?
W PEPCO potwierdzam są, w H&M moim zdaniem słabizna-tylko promo kup 3 za 2 a jedno zwykłe szare body kosztuje 19zł także jak dla mnie wcale nie tanio.
-
nick nieaktualny