Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona wrote:Była juz któraś w lumpeksie?
Ja nie lubie teorii-żeby nei zapeszyć. Będę stopniowo kupować,
Odnośnie teorii o zapeszaniu też nie jestem przesądna i tak samo jak w poprzednich ciążach zaopatrywałam się stopniowo ,tak samo teraz zamierzam robić.
NonaJa to nawet kartony pokupowałam takie kolorowe i grupowałam
ubranka przedziałami 0-0, 0-3,3-6 itd. ,a jak miałam chwilę przeglądałam i cieszyłam oko
Nona, Smartunia, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:U nas tez niezmiennie Hania poki co, chlopiec Jakub bo nic innego do glowy mi nie przychodzi co by sie podobalo dla chlopca a to i tak z bolem wielkim
Jeszcze Izabela mi sie podoba. Moja babcia i moja siostra tak maja na imie i obie sa super kobietki
Haha, jak bym siebie słyszała i mojego mężana Hanię jesteśmy zdecydowani w 100%, jeśli chodzi o imię dla chłopca, to ewentualnie Kuba i Kacper. Jak rozmawiamy ze sobą na temat imion, to zawsze staje na tym samym, a później znowu nam coś nie pasuje i zaczynamy szukać dalej
Lena87 wrote:Believe, ja lubię na płasko spać
A, to dlatego. To lepsza nawet byłaby literka I, albo faktycznie obetnij sobie ten jeden koniec, bo bez sensu, żeby poduszka leżała nieużywanaDaisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBelieve ja też jak kicham to czasem strasznie mnie zakuje
Daisy ja chce Jakuba albo Patryka ale mój mąż jeszcze wydziwia jeśli chodzi o chłopaka. Hanie wybrałam ja ( u nas jest bardzo mało a praktycznie chyba tylko 1 i to w dalekim otoczeniu) Basie wybrał on i jest ich pełno no ale czasem trzeba iść na kompromis ale dla chłopca jeszcze wydziwia
Sabunia ja się bardzo często budzę w nocy
Kurcze ale szalejecie z zakupami też chcę i tak już marudzę że nawet mój M powiedział że jak już teraz będzie ok to mogę coś kupićDaisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:http://www.smyk.com/cool-club-body-chlopiece-z-dlugim-rekawem-5-pack-rozmiar-62,p1099054192,ubranka-dla-dzieci-p
w smyku tez sa promo np 5 body z dlugim r. za 39,90. wychodzi jedno za 8zł.
Generalnie wyprzedaże najlepsze to styczen i te letnie czerwiec-lipiec.
Także ja poluję.
Doświadcozne mamy-gdzie są faktycznie przeceny ciuszków dla niemowlaków?
W PEPCO potwierdzam są, w H&M moim zdaniem słabizna-tylko promo kup 3 za 2 a jedno zwykłe szare body kosztuje 19zł także jak dla mnie wcale nie tanio. -
nick nieaktualny