Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Ja nie znam płci, ale dla mnie to bez znaczenia-ciuszki będę kupować uniwersalne, bawełniane, wygodne, żadnych koroneczek, sukieneczek dla niemowlaczka na 1 miesiąc
kolory też białe, szare, w paski, granat, różne motywy zwierzątek, nie typowo damskie/męskie
W sumie masz racjędużo jest uniwersalnych:) a jest jakaś lipcówka z Lublina?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:Ogladalam wlasnie seksowne body po gazetach
Ciekawa jestem jak bym wygladala z brzuszkiem
Chyba w tygodniu skocze i kupie sobie jakies. Nosicie? Ja jeszcze nigdy
Esotiq, KappAhl, Intimissimi i Triumph maja calkiem fajne. Najbardziej podobaja mi sie takie z glebokim wycieciem z przodu
Oto link do sklepu internetowego: http://sklep.alles.pl/kolekcja,mama,1,1.html
Ceny mogą się wydawać wysokie, ale polecamMiałam od nich kilka biustonoszy i były boskie!
Daisy lubi tę wiadomość
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
No, no, ja też 3miasto
extra!
Ja odżyłam. leżałam trupem od wczoraj, w końcu mówie- może ciśnienie zmierzę... no i tak, jak tu żyć jak się ma 90/78 i puls 40 ?
dwie espresso na szybko i jestem jak nowaSzkoda ze sobie cały weekend zmarnowałam
GŁupia!
No co do kłucia przy kichaniu to też to mam! Okropne uczucie, teraz juz wiem zeby napiąć mięśnie to wtedy nie boli
Ja narazie ciuszków nie kupuję, zacznę pod koniec stycznia, jeszcze trochę się boję, zrobie te wszytskie prenatalne i nifty i wtedy przepadnęNona, Daisy lubią tę wiadomość
synku, trzymaj się mocno mamusi !
-
Nona wrote:http://www.smyk.com/cool-club-body-chlopiece-z-dlugim-rekawem-5-pack-rozmiar-62,p1099054192,ubranka-dla-dzieci-p
w smyku tez sa promo np 5 body z dlugim r. za 39,90. wychodzi jedno za 8zł.
Generalnie wyprzedaże najlepsze to styczen i te letnie czerwiec-lipiec.
Także ja poluję.
Doświadcozne mamy-gdzie są faktycznie przeceny ciuszków dla niemowlaków?
W PEPCO potwierdzam są, w H&M moim zdaniem słabizna-tylko promo kup 3 za 2 a jedno zwykłe szare body kosztuje 19zł także jak dla mnie wcale nie tanio.
W SMYKU slyszałam juz od kilku osób, ze bardzo ale to bardzo słabo z jakoscią...
TESCO jest duzo lepsze jesli chodzi o jakość materiału itd.
Kolezanka kupuje w zarze na promocjach mowi, ze tez super są podobno nic sie nie dzieje z ciuszkami.
JA idę 13.01 teraz. To będzie juz poczatek 16 tyg tak więc jesli potwierdzi wczesniejsze przewidywania o dziewczynce to polece i kupie najbardziej rozowy ciuszek w sklepie!!!
Po lumpkach pochodzę jak bedę juz na zwolnieniu wiosną, moze cos się upoluje.
Tak to tesco,h&m, reserved i inne sieciówki. Zara owszem ale przy wyprzedazach bo tak to szkodq kasy jak bobas zalozy ciuszek ze dwa razy...
Ajjj jak przezyje półmetek to bede szaaaaleccc;)Nona, juwelka lubią tę wiadomość