Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
As-ia wrote:Nona powiem Ci szczerze,ze moje dzieci gdy się urodziły mierzyły 56 i 54cm i te śpioszki 56 były jeszcze za duże,maluch po porodzie jest tak specyficznie mierzony i Jego dł.jest faktycznie mniejsza niź podana przez położną.
Idealnie pasowała natomiast wyprawka kupiona z f&f z rozm.0-0,śpioszki i bodziaki były w sam raz
za chwilę pochwalę się moimi zakupami]
edit :
bodziaki z tesco ( 5 packi ):
pieluchy tetrowe też z tesco :
a te z lumpka:
narobiłaś mi ochoty hehe:)
-
Nona wrote:juwelka- jak dostanę coś różowego-opchnę na olx.
Wiadomo w przedszkolu już ewentualna córeczka będzie nosić co bedzie chciała, napewno ulegnę
/QUOTE]
NONA jak rózowe to podam Ci adres mozesz odsylac mi hehe smiejcie sie, nie ze chce zrobic z coreczki lale barbi ale rozpwe ciuszki, myszka miki...ahhh ja jestem zakochana!
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja poloznej nie biore.Mam ciotke w szpitalu,kolezanki mama tez tam pracuje...moze pomogą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Czy któraś jest tak zapatrzona w siebie jak ja i planuje sesję ciążową na wiosnę/latem ?
Ja:D ale to nie chodzi o zapatrzenie w siebie tylko o piekna pamiatkei do tej sesji ciazowej wliczam tez meża
a po narodzinach Maleństwa ogromna sesja Naszego Cudu
Nona, Sabela, Mia S, mufinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyusia89 wrote:Ja:D ale to nie chodzi o zapatrzenie w siebie tylko o piekna pamiatke
i do tej sesji ciazowej wliczam tez meża
a po narodzinach Maleństwa ogromna sesja Naszego Cudu
Ja też chcę ciążową i później dla dzidziusiai też tak uważam że w moim przypadku chodzi o to samo co u Usi
Nona, usia89 lubią tę wiadomość
-
Witam niedzielnie
Szał zakupowy się zaczął na całegoSuper te ciuszki kupujecie.
Ja dopóki sytuacja się nie wyjaśni to nawet nie patrze na dziecięce ciuchy.
Jeżeli chodzi o sklepy to mam do wyboru Pepko, Smyka i to by było na tyle.
Po resztę czyli H&M czy C&A to już do Rybnika trzeba jechać.
Jeżeli chodzi o lumpeksy to zamierzam się tam wybrać ale to raczej bliżej wiosny i jak mi lekarz wypisze L-4 chodzące bo teraz to się boję gdziekolwiek ruszać z domu.
Co bo bóli czy ciągnięcia brzucha to mnie to też spotyka czasem ale myśle, że to całkiem normalne, za to powoli nienormalne u mnie to prawie codzienne bóle głowy.
Choć ogólnie to myśle że to ze stresu, takie bóle napięciowe... no nic wezmę apap posmaruje amolem i jakoś daję rade.
Jeżeli chodzi o płeć na genetycznych to mi też powiedział że będzie chłopiec
Witam nową mamuśkę
Nona, Smartunia lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny