Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ale pędzicie, ciężko nadążyć
Nona, boskie zakupy. W bielsku jest tk max więc muszę odwiedzić
Juwelka, my mamy te same typy: Szymon albo Mateusz. Mi się strasznie Oskar podoba ale ślubny kręci nosemNona lubi tę wiadomość
-
Przeceny są też w 5 10 15 np. takie bodziaki:) http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/produkt/body-5t2632?c=439 za 7,99
albo pajac na lato :http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/produkt/pajac-5r2620?c=489 12,99złWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 16:33
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Dziewczyny. Wczoraj pojechałam do szpitala bo miałam te cholerne plamienia ale po USG ( już przez brzuch) okazało się że to jakieś niegroźne ,,wyżylenie" i w sumie to zostałam na noc i dzisiaj się wypisałam. Bobas merda nóżkami i rośnie, widziałam nawet malutkie stopki
Co do sklepów to ja odwiedziłam już pepco , e'leclerc i kik. W KIKu byłam niedawno i są naprawdę fajne i tanie rzeczy. Mi się najbardziej spodobały śpiworkia to jego strona internetowa http://www.kik-textilien.pl/dzieci.html .
Nona, libellula83 lubią tę wiadomość
-
Ale produkujecie
Witam nowe mamy
Ja ciągle podczytuję, ale sił za bardzo nie miałam na pisanie. Wczoraj ledwo żyłam, dziś już jest lepiej, choć zawroty głowy nadal mnie męcząbrzuch też coś lekko pobolewa. Idę dziś na spotkanie z dziewczynami i pochwałę się wreszcie ciążą. Zawsze jak komuś mówię to jest wielkie wow, ale jak dodaję, że bliźniaki to już całkiem. Jedni się autentycznie cieszą, inni pewnie w myślach mówią "o kur...." Ja już się przyzwyczaiłam, że będę dwa i co raz bardziej mi się to podoba.
Nona ciuszki cudne, też w moim stylu. Uwielbiam paski i neutralne kolory. Już nie mogę się doczekać pierwszych zakupów dla maluchów.Nona, usia89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeśli mogę coś podpowiedzieć.
Mi najlepiej sprawdzają się ciuszki z HM.
Pepko też całkiem ok i z Lidla.
Natomiast według mojej rzecz jasna opinii najgorsze są z Reserved.
Smyk oceniam na 3+/4.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 16:41
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Właśnie Asia, nie wiem jak ukąłdać bo mam przeróżne. Np na bodziakach z pepco nie ma metki, pisało na nich jakoś 3-6, 6-9 a jak przylożyłam do ometkowanych innej firmy to wychodziło mniej niż 56 czyli chyba 50 ! lub te niby 6-9miesięcy miały rozmiar 62 wg mnie. Nie wiem czy będę w kartonach ukąłdac czy jak? Na razie planuje kupować same 62, bo 3 o rozmiarze 56 już mam a nawet 2 jakby mniejsze niż 56.
Nie wiem czy kupować też 68 czy nie?
Idealnie pasowała natomiast wyprawka kupiona z f&f z rozm.0-0,śpioszki i bodziaki były w sam raz
za chwilę pochwalę się moimi zakupami]
edit :
bodziaki z tesco ( 5 packi ):
pieluchy tetrowe też z tesco :
a te z lumpka:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 17:09
Smartunia, Nona, Sabela, sabunia, anetaa1607, jenny88, Ivettka, mała2930, libellula83 lubią tę wiadomość
-
O rany SMYK jest słaby? A ja zawsze tam po ciuchy dla 1,5 rocznej bratanicy chodzę, i taka zachwycona zawsze jestem kolorami i wogole....
gorzej jest przy kasie, bo ceny mają mocno przegięte, ale zawsze tak mówiłam, no dobra, może jakość jakaś super, a tu niezłe zdziwko!
Dobrze że mówicie, przerzucam się na HM
A ja na ebay od wczoraj, już 4 rzeczy kupiłam a teraz debatuje nad jeansamisynku, trzymaj się mocno mamusi !
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny