Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja siedze z foliowa torbą na głowie:) włoski się farbują. Czulam lekko zapach farby ale nie doprowadzal mnie on do mdłosci więc chyba będzie dobrze. Następne farbowanie na swięta więc będe juz po 12tc:).
Livia ty juz taka duza pannice masz w domu
Na pewno będziesz miala duzo pomocy z jej strony:) Za 10 lat tez sobie pyknę tak dzieciaczka:P -
Mufinka ja bym też tak zrobiła że bym tej Pani z nfz nie powiedziała że chodzę prywatnie ale mam założoną karte ciążową przez mojego lekarza i tam jest pieczątka lekarza że to jest to indywidualna praktyka itd. i jakie tam już miałam badania.więc chyba tą karte ciążową muszę już pokazać nie mogę mieć dwóch kart ciążowych.
-
Witam nowe mamusie
Anetaa a dlaczego nie możesz mieć dwóch kart ciąży? w sumie komu co do tego? ja bym prowadziła dwie u dwóch lekarzy i już
Annape - ja specjalistką nie jestem, ale z obserwacji i doświadczenia koleżanek wiem, że beta powinna rosnąć a nie spadać Koniecznie leć do lekarza i daj znać co i jakWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 19:28
-
nick nieaktualny
-
Sabela u mnie to samo z gardłem Mam syrop prenalen czy jakoś tak dla kobiet w ciąży.
Do tego dawka czosnku w obiedzie i kisiel z syropu malinowego. Oby przeszło zanim się rozwinie.....
Niestety u mnie córka chora, więc muszę uważać... -
Tysia85 wrote:Sabela u mnie to samo z gardłem Mam syrop prenalen czy jakoś tak dla kobiet w ciąży.
Do tego dawka czosnku w obiedzie i kisiel z syropu malinowego. Oby przeszło zanim się rozwinie.....
Niestety u mnie córka chora, więc muszę uważać...
Widziałam na necie tabletki na gardło z tego prenalen. Jak nie przejdzie do jutra to przed pracą będę musiała skoczyć kupić. -
ja codziennie pije soczek malinowy zalany ciepłą wodą wieczorkiem herbatka z miodem i cytryną i jakos się trzymam:) tfu tfu odpukac:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 21:14
-
a u nas -4'C .... nic tylko patrzec kiedy snieg spadnie
Annape kochanie idz koniecznie do ginekologa ! moze jeszcze da rade dac ci cos na podtrzymanie !!
jak masz test ciazowy to sprawdz czy wyjda ci 2 grube krechy ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 21:32
-
Annape mocno Cię przytulam
-
Witam panie jak samopoczucie wasze?
Nie było mnie tu kilka dni i widzę jak się rozgadałyście :p
Ja nadal czekam z testem, za 3 dni okres, więc wszystko się okaże, zrobiłam jeden test po 6 dniach i niestety jedna kreska, ale pewnie było za wcześnie. Chociaż mam przeczucie że jednak do was nie dołączę
Ale za to nowina u mnie w rodzinie, bo do waszego grona dołączy moja siostra po wielu staraniach w końcu im się udało, to będzie ciekawie jak obie będziemy mieć bobo