Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejjj:) Znowu nie man checi wstac:(! Jest mi słabo i mdło..tfu... oby to nie był początek romansu z kibelkiem:(
-
Marteczka91 wrote:Hejjj:) Znowu nie man checi wstac:(! Jest mi słabo i mdło..tfu... oby to nie był początek romansu z kibelkiem:(
Witam się kochane z rana -
Witam się i ja z rana. Ja to z emocji spać nie mogę. Dziś wizyta
Boje się tego co mogę usłyszeć. Trzymajcie za mnie kciuki dziewuszkiMarteczka91 wrote:Hejjj:) Znowu nie man checi wstac:(! Jest mi słabo i mdło..tfu... oby to nie był początek romansu z kibelkiem:( -
witam z rana idę śniadanko robić bo mnie ssie
u mnie hmm lekkie mulenie ale nie jest żle cycki nadal bolą i są wielkie hehehe brzuch lekko boli jak sie przemęcze albo jak za długo siedze (czytaj w pracy przy kompie)
juz niemoge sie wizyty doczekać i strasznie sie boje
wczoraj wysikałam pamiątkowy test o matko ale te krechy mocne -
My już po śniadanku u mnie jak na razie mdłości brak, wczoraj męczyły mnie zaparcia, a dziś z rana, tak dla odmiany, dopadla mnie jakaś mam nadzieje jednorazowa biegunka ehhh, że skrajności w skrajność brzusio też lekko pobolewa, a raczej czuć tam jakiś ucisk i gniecenie okropne, wizyta dopiero 18 listopada, chyba zwariuje do tego czasu
-
Laski znowu rano przy siusianiu mi sie tak wszysyko rozkurczało... tak bolało
. isc z tym do lekarza? A teraz jak sobie pokasłuje to mnie tak leciutko to podbrzusze kłuje... -
no wlasnie lenka mnie boli tylko po nocy. Moze przez to ze cala noc nie wstaje siusiu. Moze powinnam w nocy sobie posikiwac co jakis czas:P
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymufinka wrote:Dziewczyny a ja mam kolejne zmartwienie- przestały mnie boleć piersi i teraz się naczytałam, że to może oznaczać że ciąża obumarła
Nie wkręcaj sobie, bo nic dobrego z tego nie będzie. Piersi nie muszą codziennie boleć. Pod wieczór pewnie ból Ci wróci.. Wspieram :* -
mufinka wrote:Marteczka ja też tak mam ale prawie przy każdym siusianiu
Marlione kciuki za wizytę
Dziewczyny a ja mam kolejne zmartwienie- przestały mnie boleć piersi i teraz się naczytałam, że to może oznaczać że ciąża obumarła
-
Dzien dobry dziewczynki wlasnie dostalam wynik wczorajszej bety, nawet nie myslalam ze bedzie tak szybciutko 24542 ale sie ciesze ojejku mam nadzieje ze teraz troszke spokojniej przeleci mi ten tydzien do wizyty u gin Milego dzionka
Lenka87, Kamilka, jenny88 lubią tę wiadomość
Wiara czyni cuda