Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabela ja jutro zaczynam 7tc:) hihihi
Na bete nie ide poki co. Pojde w przyszlym tyg. na inne badania to przy okazji walnę betkę
Farfalla zazdroszcze wysokiem bety:* -
ja zrobilam caly zestaw badan i wyszly mi dwa ponizej normy: transaminazy gpt i Eozynofil.
I tak sobie szukam w necie co to znaczy ale nie za bardzo zrozumialam. Mysle, ze nie bede sie martwic bo nie ma sensu poczekam jeszcze tydzien i zobaczymy co mi lekarz powie.
Ktoras robila te badania? i sie orientuje ?Wiara czyni cuda
-
Farfala beta super! a co do tych badań to bladego pojęcia nie mam co to....
ja już betę olewam, miałam dwie na początku i styknie. w poniedziałek już usg, więc cierpliwie czekam
Marteczka, ja idę z Tobą łeb w łeb z tygodniami Tyle, że jeszcze suwaczka nie ustawiam, nie żebym jakaś zabobonna była, ale po prostu chcę zobaczyć groszka i dopiero potem się "Zasuwaczkuje" -
ach ja sie stresuje bo Bell pokazywało 5 tydzien a gin mówił ze to czwarty i bety to potwierdziały pierwsza 358 wykazała wg norm 4-5 tydzien a 5 dni póżniej 2710 pokazała 5-6 tydzien w środe mam nadzieje zeobacze moje małe serduszko
-
Biedroneczka83 wrote:ach ja sie stresuje bo Bell pokazywało 5 tydzien a gin mówił ze to czwarty i bety to potwierdziały pierwsza 358 wykazała wg norm 4-5 tydzien a 5 dni póżniej 2710 pokazała 5-6 tydzien w środe mam nadzieje zeobacze moje małe serduszko
Pepitko trzymam kciuki, a co Was do alergologa sprowadza? -
Sabela wrote:Kamilka, od 5?
Ale, że do pracy czy tak po prostu wstajesz?
Ja to bym mogła spać i spać
Co prawda w dzień nie śpię nigdy ale nice przesypiam calutkie, bez ani jednej pobudki.
ale po takim wsstwaniu to o 18 ja jestem już jedna nie do zycia. tylko do spania;)04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Dziewczyny, odnośnie tego pakietu LuxMedu z groupona, to myślę, że warto choćby za darmowe wizyty u gina, nie wiem tylko o co chodzi z tymi badaniami za 15pln i co to dokładnie obejmuje.
Ja mam taki pakiet u męża w pracy wzięty, kosztuje 60zł/mc – ale nie jest to zbyt odczuwalne, bo odciągają mu z pensji. Jestem super zadowolona, mam rozszerzony pakiet (bodajże 3 w kolejności), mam w tym wszystkich lekarzy i wszystkie badania, ba, kiedyś nawet miałam wykonywaną gastroskopię w cenie. Chwalę sobie prywatną opiekę medyczną, zupełnie inne podejście, terminy dosyć szybkie (na pewno szybsze niż na NFZ) i co ważne – od razu można się zapisać do specjalisty (w sensie bez skierowania), a nie trzeba jak w NFZ – latać do rodzinnego po skierowanie do specjalisty za każdym razem. Wszystkie bety, badania laboratoryjne, USG, EKG itp. miałam do tej pory w cenie, mam też w tym pakiecie prowadzenie ciąży (jeszcze nie wiem dokładnie co to obejmuje), ale liczę, że też pozostałe badania, przezierności, połówkowe itp. Tak więc można powiedzieć ciąża za darmo. Tym bardziej, że mam dobrego i zaufanego lekarza, do którego tam chodzę od dwóch lat.
Ale mam też koleżanki, które prywatnie chodzą do gina, a badania robią u innego na NFZ i chyba nie ma w tym nic złego. Po coś płacimy składki i podatki, niech raz nam się to zwróci!
Co do objawów, to wczoraj miałam pierwsze mdłości, a dziś od rana biegunka… I jak tu chcieć nie uciekać na L4, kiedy nasze organizmy się zmieniają, fasolki rosną i dobrze być wtedy w domu?
annape – czekamy na wieści!
-
Lenka87 wrote:Ja dzwoniłam do gina, ale recepcjonistka medna to niemka i ni chu... nie mogłam się z nią dogadać Napisałam do tego doktorka maila. Może odpisze szybko
bo może nie doczytałam?
czy po prostu na pierwsza wizytę?04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Chciałam się dowiedzieć ile się czeka na wizytę i jaka jest cena z USG. Jeszcze nie załatwiłam ubezpieczenia i na pierwszą wizytę będę musiała iść prywatnie. Gdyby się coś działo, to bym Wam napisała
Kamilka lubi tę wiadomość
-
U mnie masakra. Do mojej ginekolog zapisów nie ma. Przychodzisz, siedzisz i czekasz... I tak sobie poczekam z 3 godziny jak nie lepiej. Jeszcze 11 babeczek przede mną...
-
MarliOne wrote:U mnie masakra. Do mojej ginekolog zapisów nie ma. Przychodzisz, siedzisz i czekasz... I tak sobie poczekam z 3 godziny jak nie lepiej. Jeszcze 11 babeczek przede mną...
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif