Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Karus hej
Niestety grupa na fb jest zalozona dla dziewczyn, ktore sie tu juz bdb poznaly przez te kilka/kilkanascie miesiecy i zzyly ze soba i chcialy przejsc na wyzszy poziom znajomosci, bardziej prywatny.
Ale wiele z nas zaglada tutaj regularnie i utrzymujemy kontakt ze wszystkimi.
Czarna owca Ty tez 2007?ja lipiec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 17:17
-
Witajcie
katepr wrote:Hej dziewczyny. Coś jest z tymi bólami głowy w ciąży bo jak mnie głowa bolała raz na rok zawsze to teraz ciągle
Jeśli chodzi o spanie na lewym boku, na spokojnie narazie możemy spać jak nam sie podoba , o ile wygodnie, dopiero później jak brzuch jest spory to uciska na żyłę więc na luzie ja narazie śpię tak jak zawsze i na brzuchu i na boku każdym i na plecach
Miłego popołudnia
Uff... To dobrze, bo jeszcze nie potrafię się przestawić na spanie na lewym boku. Mam poduszkę dla kobiet w ciąży, niby ona trochę pomaga, ale i tak w nocy się przekręcam na plecy lub na prawy bok.
Mufinka, też kupiłam podobne body, tylko szare w granatowe gwiazdki! Śliczne te Twoje zakupy!teraz już pójdzie z górki!
mufinka lubi tę wiadomość
-
believe wrote:Mam poduszkę dla kobiet w ciąży, niby ona trochę pomaga, ale i tak w nocy się przekręcam na plecy lub na prawy bok.
believe wrote:Pisałyśmy o kremach na rozstępy, a w dzisiejszej poradzie dnia jest informacja, że w sumie nie ważne czym, ważne, żeby nawilżaćbelieve lubi tę wiadomość
-
Ależ tu dziś pusto... aż słychać ten szalejacy wiatr
Agawa to mi się tak marzą truskawki, zresztą nie tylko... mam też ochotę na arbuza, takiego soczystego i słodziutkiego. .. mniam, mniamAle na te rarytasy musimy jeszcze parę miesięcy poczekać
-
wikaa wrote:Ależ tu dziś pusto... aż słychać ten szalejacy wiatr
Agawa to mi się tak marzą truskawki, zresztą nie tylko... mam też ochotę na arbuza, takiego soczystego i słodziutkiego. .. mniam, mniamAle na te rarytasy musimy jeszcze parę miesięcy poczekać
O matko arbuzTaki zimny z lodówki
. Ja mam już dosyć bananów, pomarańczy.
gigsa lubi tę wiadomość
[/url]
-
mufinka wrote:Witam się poniedziałkowo
siedzę już w pracy z herbatką.
Daisy ja sierpień 2007
Truskawkitruskawki, truskawki... ale mi narobiłyście smaka, jak ja wytrzymam do czerwca!
-
dzień dobry
oj arbuz zimniutki soczysty mniam mniam...
ja maj 2007
co do balsamów to ostatnio kupiłam na rozstępy z eectima pharmacare w rossamnie przeceniony z 30zl na 12,50 na ultce nie ma zadnej informacji o ciąży ale jak sprawdzałam ze skladem tego samego ale dla kobiet w ciazy to był ten sam wiec się nim smaruje,jest super i skora caly czas jest taka nawilzona i mieciutka, a z doświadczenia pierwszej ciąży wiem ze trzeba się smarować bo zaniedbywałam to i przed samym porodem wysypaly mi się rozstępy na całym brzuchu i udach i teraz czasu już nie cofne, no i tez waga zrobila swoje bo przytylam bardzo dużo.
Daisy lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Narobiłyście smaka na truskawkiChyba muszę jakiś koktajl zrobić.
Co do smarowania, przerzuciłam się w końcu na Bio Oil i bardzo pasuje mi jego konsystencja i zapach, więc na razie postaram się smarować codziennie, ale u mnie ciężko z systematycznością, więc zobaczymy jak to wyjdzie...
Miłego dnia! -
believe wrote:Aneta210, a chcesz strony z nowymi ubrankami, czy mogą być używane?
raczej nowe ciuszki mnie interesująale nie wykluczam kupna używanych ciuszków jak mi się bardzo spodobają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 10:17
-
Witam się poniedziaiłkowo od 7 na nogach, ja już po pobraniu krwi (dwa razy kuli,w dwóch diagnostykach) , czy któraś z Was pobierała już krew na hpa-1a (konflikt płytkowy)? ile trzeba czekać na wynik? Czy w ogóle lekarz poinformował was że jest takie badanie i jest darmowe do 20 tyg ciąży? Buziaki,miłego dnia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 10:30