Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
zielona1 wrote:Kate też myślałam nad karmi, słyszałam że jest dobre w czasie laktacji ale nie wiem jak w ciąży. A nie ukrywam że chętnie bym się napila:-) muszę spr ile tam jest % bo chyba coś tam niestety jest...
-
zielona1 wrote:Piszecie też ze was brzuszki pobolewaja ja raczej nic nie czuje i też nie wiem czy to dobrze. Idę do lekarza w środę i już nie mogę się doczekać
miałam 2 tyg temu prenatalne ale już chciałabym znowu sprawdzić co u mojego juniora:-)
-
dora8201 wrote:Witam! Śniły mi się głupie głupoty wiec się wybudziłam ale poszłam do WC, napiłam się wody i jakoś spanie odeszło...
Ja też wczoraj miałam wizytę ale taką tylko z wynikami i po zwolnienie... Nadal mam nie brać witamin bo wyniki mam dobre, położna i gin dużo rad mu dali odnośnie moich wymiotów i migren... Ciśnienie po kawie, nerwie na syna, użeraniu się z babami w przychodni miałam 90/50... I wszystko jasne.
Niestety moją chorobą ostatnią (zapalenie gardła) zaraziłam mojego psa...;( na sygnale jechałam do weta bo się biedak męczył... Myślałam, ze znowu coś z żołądkiem czy trzustka a okazało się, że zapalenie migdałków ma ! W szoku jestem bo nie wiedziałam ze psy na takie choroby chorują...
Dora może podpowiesz co Ci poradzili na migreny i wymioty? Bo mnie też niestety bardzo męczą... -
Witam się z pracy!
Daisy, a Tołpa też od 4. miesiąca? Bo o niej też dobre opinie słyszałam.
Bio Oil w takim razie zaczynam od dzisiaj stosować. Bardzo mi odpowiada jego konsystencja i zapach, a miałam po prostu jakieś obawy przed tym, żeby go zacząć stosować.Daisy lubi tę wiadomość
-
Sana wrote:Dzień dobry
Aneta ja sobie taki dzienniczek ciąży zamówiłam: http://www.brioko.pl/dzienniczki/dzienniczek-ciazy/318-dzienniczek-ciazy.html . Pamiątkowe albumy też będę mieć
Chcę też kupić tą ramkę specjalną, gdzie można stópkę maluszka odcisnąć
A już masz go w domu? zamówilaś na tej stronie co podałaś linka? bo wydaje sie fajny i chyba go zamówię.
a tak pozatym witam się z rana w 16 tygodniu ciąży,dziś w lepszym humorze. Daisy tak czytam wszystkie wpisy i dziękuje za wsparcie. A ja mam do Was pytanie jak wasz puls bo ja od poczatku ciazy mam wysoki od 90 do 120 -
believe wrote:Witam się z pracy!
Daisy, a Tołpa też od 4. miesiąca? Bo o niej też dobre opinie słyszałam.
Bio Oil w takim razie zaczynam od dzisiaj stosować. Bardzo mi odpowiada jego konsystencja i zapach, a miałam po prostu jakieś obawy przed tym, żeby go zacząć stosować.
Tak Tołpa też od 4 mca, bynajmniej to serum na rozstępy na które polujębelieve, Daisy lubią tę wiadomość
-
wikaa wrote:Witajcie. Ja dopiero wstałam, chociaż w nocy budzilam się kilka razy, głównie na siku.
Dora ja kilka dni temu miałam też straszne migreny. Głowa bolała jak nie z jednej to z drugiej strony. Do tego dochodziły oczywiście mdłości -masakra !
Wikaa ja tez mialam bole glowy 3 dni pod rzad!! Myslalam , ze zwariuje ale juz od jakiegos tygodnia ich nie mam i mam nadzieje ze nie wroca
Apetyt tez mam juz coraz wiekszy gdzie wczesniej to byla jakas masakra!!!
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy któraś z was ma te cholerne plamienia jeszcze?
Ja już mam 3 raz w tej ciązy. Dzisiaj znowu na wkładce zobaczyłam brązową plamę... byłam poza domem moze z 3 godz, ani wysiłku ani nic... już nie wiem co mam o tym wszystkim mysleć... nawet się człowiek cieszyć nie może z tego co ma -
Sandra a w ktorym tyg jestes? wyobrażam sobie że się stresujesz bo ja też miałam plamienia kilka dni i nie były to fajne dni:-/ dostałam zwiekszona dawkę duphastonu ale teraz już biorę po 1 tabletce myślę z 2 dni i przestane. oczywiscie najlepiej to skonsultowac z lekarzem. Duphaston bierzesz?
-
Witajcie Dziewczyny
Gratuluję udanych wizyt,Ja już nie mogę doczekać się wtorku ,Nasze kolejne spotkanie z maluchem
Odnośnie nawadniania skóry to prawda,że bardzo ważna jest ilość spożywanych płynów. Dodatkowo nawilżeniu skóry sprzyja siemię lniane i orzechy włoskiebelieve lubi tę wiadomość
-
anetaa1607 wrote:A już masz go w domu? zamówilaś na tej stronie co podałaś linka? bo wydaje sie fajny i chyba go zamówię.
a tak pozatym witam się z rana w 16 tygodniu ciąży,dziś w lepszym humorze. Daisy tak czytam wszystkie wpisy i dziękuje za wsparcie. A ja mam do Was pytanie jak wasz puls bo ja od poczatku ciazy mam wysoki od 90 do 120
Hej
Ja też mam taki wysoki puls, nie martw się bo w ciąży to ponoć normalne
Mnie też te bóle głowy męczą (odpukać od paru dni spokój). Ciśnienie mam w normie, ale z tego co zauważyłam to głowa mnie zaczyna boleć jak ciśnienie atmosferyczne jest wysokie, teraz jak jest niż to dobrze sie czuję.
Staram się nie jeść tabletek no ale wiadomo jak jest, za to dużą ulgę daje mi smarowanie amolem.
Zakupy dla maluchów super:)
Ja nie mam nic i narazie nie kupuję. Mało ostatnio wychodzę, a po sklepach to już wogóle nie mam chęci chodzić. Oczywiście L-4 "leżące" nie sprzyja wypadom w miasto
Miłego wieczoru
[/url]
-
nick nieaktualnyDo gina teraz nie dzwonilam.. tydzien temu jak mialam plamienia to zadzwonilam ale go nie zastałam bo gabinet był zamknięty a nr prywatnego nie mam, a teraz to poczekam do wizyty bo to już w poniedziałek. Duphaston biorę 2x1 od 5 tygodnia. Teraz jestem w 13 tygodniu. W sumie tydzień temu lekarz w szpitalu powiedział mi że to jakieś wyżylenie i tyle. I że to nic poważnego. A teraz to nie wiem.
No nic, będę leżeć i czekać na wizytę.
-
Sandra94w wrote:Dziewczyny czy któraś z was ma te cholerne plamienia jeszcze?
Ja już mam 3 raz w tej ciązy. Dzisiaj znowu na wkładce zobaczyłam brązową plamę... byłam poza domem moze z 3 godz, ani wysiłku ani nic... już nie wiem co mam o tym wszystkim mysleć... nawet się człowiek cieszyć nie może z tego co ma