Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
anetaa1607 wrote:Witam się poniedziaiłkowo od 7 na nogach, ja już po pobraniu krwi (dwa razy kuli,w dwóch diagnostykach) , czy któraś z Was pobierała już krew na hpa-1a (konflikt płytkowy)? ile trzeba czekać na wynik? Czy w ogóle lekarz poinformował was że jest takie badanie i jest darmowe do 20 tyg ciąży? Buziaki,miłego dnia.
HejjjNie dawno wstawiałam tutaj wynik mojego badania Hpa-1a. Myślałam, że będę czekac na wynik długo ale w rezyltacie po 2/3 dniach wynik byl na mailu. Lekarz Mnie nie informował o takim badaniu, wyczytałam na plakacie czekając w kolejce do poboru krwi. I tak chyba było napisane że nie do 20 tylko do 9 tyg, ale mogę się mylić bo nie pamiętam dokładnie.
Dziewczyny !! I gdzie ja teraz znajde arbuza !Koniec. mam taka ochote, że zwariuje
-
Czarna owca wrote:Hejjj
Nie dawno wstawiałam tutaj wynik mojego badania Hpa-1a. Myślałam, że będę czekac na wynik długo ale w rezyltacie po 2/3 dniach wynik byl na mailu. Lekarz Mnie nie informował o takim badaniu, wyczytałam na plakacie czekając w kolejce do poboru krwi. I tak chyba było napisane że nie do 20 tylko do 9 tyg, ale mogę się mylić bo nie pamiętam dokładnie.
Dziewczyny !! I gdzie ja teraz znajde arbuza !Koniec. mam taka ochote, że zwariuje
No to bardzo szybko dostałaś ten wynik, u mnie w diagnostyce pisało od 8 tyg do 20 tyg za darmo -
Nie dawno wstawiałam tutaj wynik mojego badania Hpa-1a. Myślałam, że będę czekac na wynik długo ale w rezyltacie po 2/3 dniach wynik byl na mailu. Lekarz Mnie nie informował o takim badaniu, wyczytałam na plakacie czekając w kolejce do poboru krwi. I tak chyba było napisane że nie do 20 tylko do 9 tyg, ale mogę się mylić bo nie pamiętam dokładnie.
-
Dokładnie czekałam 6 dni, sprawdziłam na mailu.
Będę musiała się wybrac na polowanie na arbuza
"Dziekujemy za uczestnictwo w grancie PREVFNAIT. Zachecamy rowniez do
przekazywania informacji o tych badaniach kobietom ciezarnym na forach,
blogach czy spacerach" - PrzekazujęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 10:53
anetaa1607, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Witajcie. Dawno mnie nie było ale podczytuje Was ile mogę. Co do bólów głowy to znam to niestety. Przedwczoraj miałam wrażenie, że głowa mi odpadnie. Straszne to było. Ja zachcianek jako takich juz nie mam choć wczoraj mnie na winogrona wzięło. Co do spania to ja ostatnio mogłabym spać i spać. Ruszyć się nie mogę. Może dlatego, że do pozna siedzę. Teraz niestety się już zbieram bo wizytę w banku mamy w sprawie kredytu hipotecznego. No i mam nadzieje, że na dniach przeprowadzimy się na swoje. Od siostry kupuje mieszkanie wiec wprowadzić juz się mogę
-
witam sie i ja ale mi narobiłyście smaka na truskawki i arbuza
pamiętam jak w pierwszej ciązy jak nic ie mogłam jeść dziennie pochłaniałam połówke arbuza a do tego co chwila toaleta:)
https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
katepr wrote:Dzień dobry
Dziewczyny ale mi smaka narobilyscie na arbuza i truskawkiarbuzy widziałam w biedronce ale takie malutkie, ciekawe czy dobre... jesli chodzi o truskawki to chyba skuszę się na mrożone
) zmiksowane z truskawkami
nie wiem jak u Was, ale u mnie to smak z dzieciństwa
) mmm pychotka...
powiem Wam, że ja pochłaniam mandarynki i żelki kilogramami)
-
nick nieaktualnyJejku chciałabym mieć na cos ochotę tak jak wy dziewczyny
To moje maleństwo nic witamin ode mnie nie dostaje...ostatnio zjadłam kilka winogron i tyle. Dzisiaj znowu wymioty i mdłości. Liczę że niedługo to minie
Tymczasem czekam na dzisiejszą wizytę i usg prenatalne. Trzymajcie kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 11:48
anetaa1607 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to trzymam kciuki za Ciebie Nona i wszystkie dziewczyny dziś podglądające swoje maleństwa
zaraz zobaczę co tam w smyku i idę ogarnąć mieszkaniebo mąż powie, że odkąd jestem na zwolnieniu to tylko przy laptopie siedzę !!
a Facebook to już w ogóle pochłania czas;)
-
Mnie lekarza też nie informował o tym badaniu, a byłabym zainteresowana.
Będę na dniach w Diagnostyce to popytam
Nona trzymam kciuki[/url]
-
nick nieaktualnyanetaa1607 wrote:Sandra94w trzymam kciuki daj znać po wizycie:) a bierzesz jakieś witaminki chociaż jak nie jesz owoców/warzyw bo nie możesz?
-
hejka, co do konfliktu płytkowego. Byłam w sobotę w diagnostyce na badaniach, zabrałam wniosek i chciałam zrobić od razu, ale pielęgniarka powiedziała, że lepiej, żebym przyszła w tyg bo w soboty to oni tylko pobierają krew a lepiej od razu to wysłać. Także dziś albo jutro idę znów.
Nona lubi tę wiadomość