Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona wrote:Believe trzymamy kciuki! wow 3d, liczę na ładne fotki i poznanie płci i u Ciebie i u mnie
Ja też trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie wizytująceu mnie wstępnie już dziewczynka, ale z pewnością dzisiaj podpytam jeszcze tej lekarki o płeć, bo bym już chciała szaleć na zakupach
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też pokładam duże nadzieje w tej wizycie, bo otworzyła się u nas nowa przychodnia, w której jest podobno najbardziej zaawansowany aparat USG na świecie, także czuję, że po tej wizycie będę spokojniejsza
Nona, Aneta210, Mia S, mała2930 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jak tak czytam to niektóre z Was już tyle ciuszków kupiło,buteleczki,smoczki a ja nic oprócz dwóch par bodów i to większych na 68cm nic nie mam,myślę o kupnie pozytywki dla maluszka żeby już od teraz codziennie ją puszczać przed snem może coś doradzicie co by było fajne?
-
anetaa1607 wrote:Dziewczyny jak tak czytam to niektóre z Was już tyle ciuszków kupiło,buteleczki,smoczki a ja nic oprócz dwóch par bodów i to większych na 68cm nic nie mam,myślę o kupnie pozytywki dla maluszka żeby już od teraz codziennie ją puszczać przed snem może coś doradzicie co by było fajne?
Aneta też sie zastanawiam nad "Doborem repertuaru" bo podobno później to bardzo pomaga przy usypianiu maluszka...anetaa1607 lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Agawa-normalnie drukujesz ze strony formularz i idziesz bezpłatnie na badanie. Nie trzeba na czczo. Ja już wydrukowałam.
http://www.konfliktplytkowy.ihit.waw.pl/
Ja pierwszy raz słyszę o tym badaniu. Ale z tego co widzę, to i tak w mojej okolicy nie ma punktu pobrań... -
Sandra94w wrote:Aneta210 i było już dobrze widać maleństwo? Jest już szansa że na 3D dowiem się jaka jest płeć?
I jeśli można wiedzieć to jaki jest koszt takiego usg?
Pięknie było widać, aż się dziwiłam, że można tak dokłądnie obejrzeć 1 cm stópkę
Nam lekarz powiedział, że mamy "niegrzecznego chłopca"prawie się popłakałam
niby mówił, żebyśmy ciuszków nie kupowali jeszcze, ale na koniec USG pokazał nam siusiaczka
Ja miałam USG robione w 13+2 ( OM)a na USG wyszedł równy 13 t
koszt u nas w mieście to 150 zł, ale słyszałam, że są też po 200 zł
believe, mała2930 lubią tę wiadomość
-
Ja kupiłam na razie po kilka body w rozmiarach 56, 62 i 68. Na razie skupiam się na rozmiarze 62, bo większość znajomych mi powiedziała, że 56 założyli raz może, albo w ogóle, a te większe i tak się przydadzą. W sumie to kupuję co mi się spodoba
ale bardzo bym chciała poznać płeć już tak na 100%, bo na razie mam dużo ubranek w kolorach szary, biały, granatowy, zielony, a jeśli to faktycznie dziewczynka, to z chęcią kupię też dużo różowych
Nona, Mia S lubią tę wiadomość
-
anetaa1607 wrote:Dziewczyny jak tak czytam to niektóre z Was już tyle ciuszków kupiło,buteleczki,smoczki a ja nic oprócz dwóch par bodów i to większych na 68cm nic nie mam,myślę o kupnie pozytywki dla maluszka żeby już od teraz codziennie ją puszczać przed snem może coś doradzicie co by było fajne?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny