Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się z rana
gigsa wrote:Dzień dobryMiłego dnia wszystkim życzę
Ja nadaję jeszcze z łóżka, ale nie śpię już od godziny. Mąż mnie obudził jak wstawał i koniec spania
U nas też szaro, buro i ponuro. Ja chcę już wiosnę
Ja jeż jeszcze w łóżku, ale mój mąż też mnie obudził jak wstawał, żebym pomogła mu zrobić śniadanie. Ale zaraz potem wróciłam do łóżka. -
Gigsa widzę ze imiona wybrane
bardzo podoba mi się dominik jak byłam w ciąży wcześniejszej to miał być dominik na 2imie ale ze wyszła Dziewczynka to Natalia Dominika od swojego patrona św Dominika do którego się modliłam cala ciążę aby było ok.
A. W ogóle myślicie juz o jakiś imionach? Szczególnie jak znacie płeć Nona będzie mieć Karolinke a reszta? Ja nie mam pojęcia chłopiec od zawsze miał być Tomasz ale teraz mi się podoba tez tymek a dziewczynka to nie wiemgigsa, Daisy lubią tę wiadomość
-
co do spodni to ja polecam bardzo firmę mama licious - mają też super wygodne spodnie i inne elementy garderoby też
bardziej mnie przekonuje niż h&m bo są regulowane w pasie nie tak jak h&m - owe. Mają też do wyboru krótki i długi ten pas na brzuch, niektóre są bez niego z poszerzanymi bokami. I to co najbardziej góruje nad h&m że to spodnie na całą ciąże - bo kupujemy rozmiar jaki nosiłyśmy przed ciążą i one są tak skonstruowane że uwzględniają przyrosty masy ciała - no chyba, że spodnie super skinny a mocno nam się pupa i uda rozbudują
Nona, wikaa lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Hej dziewczyny!
Rano samochod odmówił współpracy więc poranny spacerek.
Walczę dalej, rano szklanka wody z cytryną, później colon c, za chwilke lactulozum no i owsianka ze śliwkami juz na mnie czeka. Na drugie śniadanko siemie lniane z glutami, i hektolitry wody, pozniej na obiad hmmm co ja bym zjadła... moze lactulozum na przystawkęna podwieczorek natomiast zjem jabłko, kolacja też będzie wystawna- lactulozum, czopek, i moze ze 2 litry wody !
Za jakie grzechyyyyy
A Verona- serio mówisz o tej lewatywie w domu? Mi lekarz powiedzial ze jak bedzie trzeba to mam przyjsc do niego. Ale jak by sie dało w domu to juz lece po mydło
Myślicie ze bóle po bokach brzucha pod żebrami to od zaparć?
Spodnie z h&m super! polecam
-
bommbelek89 - miałam taką sytuację że krótko przed zajściem w ciąże rozmawiałam z kuzynem i jego żoną o imionach dla dzieci bo akurat ona spodziewała się córci dla której jestem chrzestną no i tak wyszło że zapytana powiedziałam że gdybym ja miała córcie to nazwę ją Maja a jak ja zapytałam jak oni nazwą moja chrześnice to powiedzieli że będzie Marysia aż tu zrobili mi psikusa i wysłali zdjęcie po jej narodzinach z podpisanym imieniem MAJA i teraz powiedziałam sobie że nikomu z bliskich i znajomych z otoczenia nie mówię imienia aby przypadkiem nie zetknąć się z podobną sytuacją
ale między nami Lipcówkami jak na razie dziewczynkę chciałabym nazwać Kamila a jak będzie chłopiec to Kamilek. PS wyobraziłam sobie na twoim przykładzie jak to będzie fajnie gdy moje dziecko podrośnie i wskoczy mi do łóżka żeby popatrzeć na bajki aż mi się gębusia roześmiała
Czarna owca - współczucia z tymi twoimi zaparciamibommbelek89 lubi tę wiadomość
-
Witajcie.
U mnie dziś słonecznie. Nareszcie !
Co prawda rano szyby skrobalam ale słonko ładnie rekompensuje lekki mrozek.
Ja juz po śniadanku ale najpierw dwa razy wylądowałam w kiblu, oczywiście głową w dół. Mój synek przed szkołą postanowił nakarmić chomika warzywami i jak wyją seler to mnie od razu wyrwało do wuceta
Idę trochę się ogarnąć i pomalować twarz, bo trzeba między ludzi wyjść.
Powodzenia dla wizytujących. -
jeśli chodzi o imiona to dla dziewczynek mam dużo - Łucja, Paula, Julitka, Tatiana, Daria, Dagmara - no mnóstwo
a dla chłopaka - a chcę syna - pustka! żadne nam nie pasuje
1kasiulka1 lubi tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
nick nieaktualny