Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) A u mnie od rana deszcz pada :/ Cudownie wręcz :/

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w 5 miesiącu (biorąc pod uwagę obliczanie od dnia @) ;) spać mi sie ogromnie a w pracy muszę siedzieć do 15.30, no ale mam nadzieję że szybko minie ;) co tam u Was mamusie?;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 13:47

gigsa, wikaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• 1kasiulka1 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Również witam z rana, taka pogoda za oknem że człowiekowi nie chce się wyjść z łóżka zmykam pobuszować w lodówce i wszamać coś by dodać sobie energii :)

<3 <3 <3 Kochany Kamilek <3 <3 <3
    bnl7obo.png
  • believe Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana :)
    gigsa wrote:
    Dzień dobry :) Miłego dnia wszystkim życzę :)
    Ja nadaję jeszcze z łóżka, ale nie śpię już od godziny. Mąż mnie obudził jak wstawał i koniec spania :(
    U nas też szaro, buro i ponuro. Ja chcę już wiosnę

Ja jeż jeszcze w łóżku, ale mój mąż też mnie obudził jak wstawał, żebym pomogła mu zrobić śniadanie. Ale zaraz potem wróciłam do łóżka.

• bommbelek89 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się wtorkowo :-) u naspogoda śliczna dużo śniegu mrozik i dużo słonka które świeci w domciu :-) zaraz trzeba się stoczyć z łóżka bo oglądamy z córa w łóżku bajki ;-) pozdrawiam
    Wizytuje ktoś dzisiaj? Jeśli tak to kciuki zaciśnięte :-D

16udskjogri4r6n4.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się tak wstawać nie chce. Ale trzeba się ogarnąć i coś zjeść

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • believe Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa, no ja Cię niestety chyba nie zmotywuję, bo posiedzę w łóżku jeszcze długo :D tzn. przesiądę się z łóżka na kanapę :D

bommbelek89, dora8201, gigsa lubią tę wiadomość

• bommbelek89 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gigsa widzę ze imiona wybrane :-) bardzo podoba mi się dominik jak byłam w ciąży wcześniejszej to miał być dominik na 2imie ale ze wyszła Dziewczynka to Natalia Dominika od swojego patrona św Dominika do którego się modliłam cala ciążę aby było ok.
    A. W ogóle myślicie juz o jakiś imionach? Szczególnie jak znacie płeć Nona będzie mieć Karolinke a reszta? Ja nie mam pojęcia chłopiec od zawsze miał być Tomasz ale teraz mi się podoba tez tymek a dziewczynka to nie wiem

gigsa, Daisy lubią tę wiadomość

16udskjogri4r6n4.png
  • dora8201 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do spodni to ja polecam bardzo firmę mama licious - mają też super wygodne spodnie i inne elementy garderoby też :) bardziej mnie przekonuje niż h&m bo są regulowane w pasie nie tak jak h&m - owe. Mają też do wyboru krótki i długi ten pas na brzuch, niektóre są bez niego z poszerzanymi bokami. I to co najbardziej góruje nad h&m że to spodnie na całą ciąże - bo kupujemy rozmiar jaki nosiłyśmy przed ciążą i one są tak skonstruowane że uwzględniają przyrosty masy ciała - no chyba, że spodnie super skinny a mocno nam się pupa i uda rozbudują :P

nick nieaktualny, wikaa lubią tę wiadomość

zpbnio4p92q84lda.png
    Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
    http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif
  • Czarna owca Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!

Rano samochod odmówił współpracy więc poranny spacerek.

Walczę dalej, rano szklanka wody z cytryną, później colon c, za chwilke lactulozum no i owsianka ze śliwkami juz na mnie czeka. Na drugie śniadanko siemie lniane z glutami, i hektolitry wody, pozniej na obiad hmmm co ja bym zjadła... moze lactulozum na przystawkę :P na podwieczorek natomiast zjem jabłko, kolacja też będzie wystawna- lactulozum, czopek, i moze ze 2 litry wody ! :D

Za jakie grzechyyyyy :P

A Verona- serio mówisz o tej lewatywie w domu? Mi lekarz powiedzial ze jak bedzie trzeba to mam przyjsc do niego. Ale jak by sie dało w domu to juz lece po mydło :P

Myślicie ze bóle po bokach brzucha pod żebrami to od zaparć?

Spodnie z h&m super! polecam

2fwa3e3k37atox62.png
    ex2b3e5e2w2zvai5.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja musze się wybrać na łowy żeby kupić sobie jakieś spodnie bo robi się coraz ciaśniej mimo że w zasadzie nie widać tak brzuszka. Chyba spuchłam hehe

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Czarna owca Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gigsa - Michał - super ! :) Tylko ostrzegam Michałki są bardzo niegrzeczne i bardzo pyskują :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 09:02

2fwa3e3k37atox62.png
    ex2b3e5e2w2zvai5.png
  • dora8201 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna owca w aptece są zestawy do samodzielnej lewatywy :) spokojnie możesz sobie w zaciszu domowym zrobić

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

zpbnio4p92q84lda.png
  • 1kasiulka1 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bommbelek89 - miałam taką sytuację że krótko przed zajściem w ciąże rozmawiałam z kuzynem i jego żoną o imionach dla dzieci bo akurat ona spodziewała się córci dla której jestem chrzestną no i tak wyszło że zapytana powiedziałam że gdybym ja miała córcie to nazwę ją Maja a jak ja zapytałam jak oni nazwą moja chrześnice to powiedzieli że będzie Marysia aż tu zrobili mi psikusa i wysłali zdjęcie po jej narodzinach z podpisanym imieniem MAJA i teraz powiedziałam sobie że nikomu z bliskich i znajomych z otoczenia nie mówię imienia aby przypadkiem nie zetknąć się z podobną sytuacją :) ale między nami Lipcówkami jak na razie dziewczynkę chciałabym nazwać Kamila a jak będzie chłopiec to Kamilek. PS wyobraziłam sobie na twoim przykładzie jak to będzie fajnie gdy moje dziecko podrośnie i wskoczy mi do łóżka żeby popatrzeć na bajki aż mi się gębusia roześmiała

Czarna owca - współczucia z tymi twoimi zaparciami

bommbelek89 lubi tę wiadomość

<3 <3 <3 Kochany Kamilek <3 <3 <3
    bnl7obo.png
  • wikaa Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    U mnie dziś słonecznie. Nareszcie !
    Co prawda rano szyby skrobalam ale słonko ładnie rekompensuje lekki mrozek.
    Ja juz po śniadanku ale najpierw dwa razy wylądowałam w kiblu, oczywiście głową w dół. Mój synek przed szkołą postanowił nakarmić chomika warzywami i jak wyją seler to mnie od razu wyrwało do wuceta :-(
    Idę trochę się ogarnąć i pomalować twarz, bo trzeba między ludzi wyjść.
    Powodzenia dla wizytujących. ;-)

gyxwkrhmxsjl3p0t.png serce-ruchomy-obrazek-0086.gif
  • dora8201 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli chodzi o imiona to dla dziewczynek mam dużo - Łucja, Paula, Julitka, Tatiana, Daria, Dagmara - no mnóstwo :) a dla chłopaka - a chcę syna - pustka! żadne nam nie pasuje

1kasiulka1 lubi tę wiadomość

zpbnio4p92q84lda.png
  • Czarna owca Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety dziewczyny, lewatywy nie kupiłam w aptece pani powiedziała, że tylko i wyłącznie może wykonac ją lekarz, bo może wywołać skurcze i przedwczesny poród :(

2fwa3e3k37atox62.png
    ex2b3e5e2w2zvai5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

‹‹ 556 557 558 559 560 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ