Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Aryll wrote:Dora, a jak szukałaś nowego lekarza? Ktoś Ci polecił?
ten akurat sam mnie naszedł - bo przyjmuje w miejsce mojego starego - wygooglowałam go, ma dobre opinie bo na znanylekarz.pl ma 4,5 gwiazdki, sporo tych ocen. No i pracuje w szpitalu na szczęście nie moim miejscowym tylko niedaleko, który gdzieś tam rozpatrywałam jako jeden z 3 w opcji porodu... więc daje mu szansę się wykazaćjak mi nie podpasuje to będę szukać dalej... mam na oku jeszcze 2 - właśnie z opinii znajomych, opinii w necie i dla mnie ważne jest żeby nie pracował w naszym szpitalu bo ten dehumanizuje ludzi na maksa...
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
ej faktycznie same chłopaki... limit siurków sie powoli wyczerpuje... trochę jak w Chinach gdzie na 1 babkę przypada iluś tam facetów...
moja babcia zawsze też powtarzała, że jak rodzi się więcej chłopaków niż dziewczyn tzn, że idzie wojna
DAISY I NONA dziewczynki, kto jeszcze ma mieć księżniczkę??Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 09:34
Daisy, pepitka lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Witam.się i ja już po badaniach i śniadaniu
rano kurier dzwonił ze będzie z detektorem cieszę.się jak Dziecko heu Heu
Wizytujacym dziś życzę udanych wizyt i usg
Dora no niestety tak to jest z tymi siurkami niby dużo a wciąż za małopepitka lubi tę wiadomość
-
Witam się z katarem i bólem głowy...
Mia ja będę mieć synka ale bardziej chyba chciałam dziewczynkę. Chociaż jak mi lekarka powiedziała, że chłopak to się poryczałam i to nie z rozpaczyBoję się trochę bo nie potrafię z takim małym siurkiemm się obchodzić, z córka problemu nie było a tu nowość będzie
No i u nas problem z imieniem dla chłopaka... Już powoli mam dość, mąż doprowadza mnie do szału ze swoimi propozycjami
Daisy, Mia S, Konwalia, pepitka lubią tę wiadomość
-
Aryll wrote:Dzięki za odpowiedzi! Właśnie tak mi się wydawało, że coś jest nie tak i potrzebowałam potwierdzenia. Zacznę rozglądać się za nowym lekarzem
Dora, a jak szukałaś nowego lekarza? Ktoś Ci polecił?
Powodzenia na wizytach, dziewczyny
Aryll, popytaj wśród znajomych, ewentualnie poszukaj opinii na internecie. Chociaż mi się wydaje, że to pierwsze źródło jest bardziej wiarygodne, a z drugiej strony - prawdopodobnie każdy będzie polecał każdego lekarza, więc później porównasz sobie opinie na interneciea w jakiej miejscowości mieszkasz?
Daisy, współczuję Twojej córce. Mam nadzieję, że szybciutko wyzdrowieje i będzie mogła się jeszcze nacieszyć feriami
Ja mam nadzieję, że za tydzień lekarka mi potwierdzi płeć. Wtedy powiększę grono oczekujących na córeczkęwydaje mi się, że ta grupa się jeszcze sporo powiększy, bo chłopaka od razu poznasz i lekarz wcześniej może powiedzieć, że jest siurek, a przy dziewczynkach lekarze odkładają na później potwierdzenie płci. A przynajmniej tak mi się wydaje
-
Dziękuję dziewczyny. Chłopcy szybciej się określają, więc jest jeszcze u mnie szansa, że skoro nie było widać siusiaka to będzie dziewczynka. Zdecydowaliśmy,że pójdziemy na Usg 4d prywatnie i po prosimy o nagranie na płytkę, żeby była pamiątka dla nas i żeby pokazać dzidziusia pradziadkom, więc może wtedy lekarz określi dokładniej płeć.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MaGdUsia się jeszcze nie wpisała, a u niej jeśli dobrze pamiętam to 2 chłopców?
Zielony Domek czeka na bliźniaki. Z tym, że dawno jej na lipcówkach nie było.
Dziewczyny chyba nawet się nie wpisały w tabelkę -
nick nieaktualny