Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Daisy, właśnie o to mi chodziło
dzięki jeszcze raz za pomoc i sory za zamieszanie
wolę właśnie wybrać cały urlop już teraz, bo później w sumie nie wiem co będę robiła i czy wrócę do tej pracy, a wiem, że z wypłatą pieniędzy za niego będzie ciężko - to znaczy szkoda nerwów. Dlatego myślałam o tym, żeby wybrać go teraz, szczególnie, że chodzę teraz do pracy po mniej godzin dziennie i przyda mi się on, żeby wyrobić cały etat do tego kwietnia/maja.
Ewentualnie, gdyby któraś się orientowała gdzie to jest dokładnie zapisane, to będę wdzięczna za pomocbo szukam i szukam i znaleźć nie mogę.
Daisy lubi tę wiadomość
-
ja już po wizycie - nowy doktor - mega spokojny, wyważony... więcej póki co nie powiem o nim nic więcej ale nie zniechęcił mnie do siebie choć rozczarował bo usg nie zrobił... ale poskarżyłam się położnej i się dziwiła
ale słuchaliśmy serduszka i jak szukał to coś tam jeszcze było słychać - więc spytałam czy to moje żyły a on powiedział, że przepływ pępowinowy, który jest tak samo ważny jak bicie serduszka bo świadczy że dziecko ma się dobrze. Krew i mocz prawidłowe - witamin nadal mam nie brać. Szyjka jest ok
zadzwoniłam zaraz do gina do ktoregoś kiedyś chodziłam umówić się na usg i mam już na czwartek na 19Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 16:56
wikaa, Ivettka, rex lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Wlasnie wrocilismy z mezem od lekarza:)no i wkoncu wiemy kto nam sie urodzi- to chlopiec:D!!! Nie wstydzil sie wcale i pokazywal nam swojego siureczka:D Jestesmy mega szczesliwi:)a gin mial nie robic dzis usg , ale spojrzalam na niego z minką szczeniaczka i sie zaczął śmiać i powiedział ze pewnie chce poznać płeć
no i zrobił takie szybkie usg bez pomiarów. Takie żebym sobie zobaczyła naszego maluszka:)cudowne uczucie , moglabym tak caly dzien lezec i patrzec na nasze dziecko na ekranie:)
Niestety bylismy swiadkami przykrego wydarzenia . Przed nami w gabinecie nyla tez mloda dziewczyna i wyszla z niego bardzo zaplakana a lekarz tylko powiedzial ze trzeba szybko do szpitala.strasznie wspołczuje wszystkim kobietom w takich sytuacjach:(1kasiulka1, Daisy, wikaa, Nona, Ivettka, rex, believe, Tigana lubią tę wiadomość
-
Kasia25 gratuluję syneczka
tez miałam nie miec usg wczoraj i tez je uprosilam jak Ty
Czyli mamy 23chlopcow i 10dziewuszek, Kahaśka, Konwali, Wikaa i wszystkie które chcą miec córy, musicie ratować statystyki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 17:46
Daisy, wikaa, kasia25 lubią tę wiadomość
-
Kasiu lubie pierwsza czesc postu
gratuluje Synusia! Ale obled, same chlopaki u nas!!! Ciekawe jeszcze ile dziewczynek zamieni sie w chlopakow podczas polowkowego. Mam nadzieje ze nie moja Hanka bo biedne dziecko slyszy ciagle do brzucha jak matka mowi Hania to, Hania tamto
Dobrze, dobrze, nasze coreczki beda mialy w kim przebierac jak bedzie takie oblezenie meskie1kasiulka1, wikaa, Nona, kasia25, believe lubią tę wiadomość
-
Pepitka obiecuję ratować nasze dziewczynkowe statystyki do tego stopnia, że jak urodzi się chłopczyk to mu obetnę siurka !
Kasiu fajnie, że dzidzia zdrowa, no i gratuluję poznania płci. Biedna ta kobietka co płakała wychodząc od gina. Można się domyślić powodu... ach...Daisy, pepitka lubią tę wiadomość
-
wikaa wrote:Pepitka obiecuję ratować nasze dziewczynkowe statystyki do tego stopnia, że jak urodzi się chłopczyk to mu obetnę siurka !
Kasiu fajnie, że dzidzia zdrowa, no i gratuluję poznania płci. Biedna ta kobietka co płakała wychodząc od gina. Można się domyślić powodu... ach...
o ranypadłam z tym siurkiem hahaha
wikaa, kasia25, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mąż teraz siedzi i gada że będzie miał z kim pograć w piłke i w play station:) a banan mu nie schodzi z twarzy:D niby wiadomo że opcje są tylko dwie ale jak juz widzialam na monitorze chłopca to poczulam sie jakbym trafila szóstke w lotka:)
gigsa lubi tę wiadomość
-
Kasia e tam u nas spokoj, moja 8latka tez lubi grac w ps, co prawda nie w gta i fife
, takze oby i tym razem sie udalo
Ja tez czulam sie jak milion dolarow jak mi kobieta powiedziala (ledwo rozpoczynajac usg) ze na stowe dziewczynkamoje marzenie sie spelnilo
nastepny moze byc chlopak
-
pepitka wrote:https://docs.google.com/spreadsheets/d/1SH9sL9eAVhGo6o3xj3paw0xLPsNLoE9NyAqCqrJCHZc/edit?usp=sharing
Dopisywac sie do naszej lipcowej listytylko trzeba na kompie, z telefonu sie nie da
Nona lubi tę wiadomość
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
Witam Wieczorkiem.
Mam do was pytanie, czy wam też tak delikatnie drży brzuch? Np. Rano? Ja nie wiem, albo ja już mam jakies omamy, schizy, albo drżą mi ręce... Dzis rano jak dotknelam brzucha lekko mi drzal i nie wiem juz sama czy to brzuch cze rece...
Przysięgam. Głupieje
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny
ja wizytuje w czwartek i mam nadzieję że pani doktor też da się uprosić o usgJuż odliczam dni do wizyty by się dowiedzieć co tam w moim brzuszku rośnie
Dziś odebrałam wyniki i na szczęście moje podwyższone TSH w końcu jest w normie
A tak się wam pochwalę bo kilka tygodni temu był temat o zaręczynach i ślubach i tak jak czytałam to trochę mi się smutno zrobiło że jeszcze mnie to nie spotkało a tu w weekend mój mężczyzna mi się oświadczył i w kwietniu zostanę żoną mojego Mężczyzny
Niestety to tylko ślub w Urzędzie ale cieszę się ze przed urodzeniem maleństwa wszystko będzie uregulowane prawnie bo bardzo mi na tym zależałorex, wikaa, 1kasiulka1, believe, Tigana, Sandra94w, Czarna owca, gigsa, dora8201, zielona1, Nona, ewela86, Daisy, ChillaTeqilla, kate851 lubią tę wiadomość