Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiwńskaA gratulacje!
Czarna Owca Ty to jesteś the best
Brzuch drży jak dziecko ma czkawkę. A lepiej dla niego jeśli ma
Przykre z tą dziewczyną
Może "tylko" zagrożona i na podtrzymanie idzieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 19:56
-
nick nieaktualnyDziewczyny tak jak czytam o poronieniach w naszej grupie i później strasznie to przeżywam, ale uświadomiłam sobie że nie można tak reagować, niestety zdarzają się takie tragedie, ale my jako kobiety w ciąży niepowinniśmy tego brać zbytnio do siebie, bo później może to źle na nas wpływać będziemy się stresować,denerwować co jest niekorzystne dla naszego maluszka, trzeba myśleć tylko i wyłącznie pozytywnie o naszych maleńswtach
Nie dodawajmy sobie dodatkowych stresów jeśli coś się dzieje lub coś nas niepokoi to odrazu do lekarza bez stresowania, czytania o tym w internecie, bo to pogarsza sprawę.
-
KasieńskaA - w pełni popieram Twoje zdanie, nie dajmy się zwariować, musimy mieć w głowie pozytywne myśli by nie potrzebny stres nie odbił się źle na naszych maleństwach
PS gratulacjeee z okazji zaręczyn, mmmmm jak sobie przypomnę moje zaręczyny to wiem co czułaś w tej jednej z ważniejszych chwil
A ja z kolei chciałam się pochwalić że od niedawna cieszę się z delikatnego pukania w moim brzuszku głównie wieczorkiem kiedy zjem i odpoczywam w łóżku. Na początku nie byłam pewna czy to pierwsze ruchy dzidziusia ale z dnia na dzień bardziej się do tego przekonuje tym bardziej że moja Gin powiedziała że może być to możliwe z racji mojej filigranowej postury i ułożenia łożyska na tylnej ścianie macicy.
wikaa, believe, Nona, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny1kasiulka1 gratuluję już wyobrażam sobie to uczucie, ja z każdym dniem z coraz większym skupieniem jak leże to wyczekuję na jakiś znak od maleństwa ale jeszcze zbytnio nie czuję ruchów,ale mam nadzieję że to już niedługo nadejdzie
Co sądzicie o imieniu dla chłopca Aleksander?pepitka lubi tę wiadomość
-
rex wrote:Czarna Owca Ty to jesteś the best
Brzuch drży jak dziecko ma czkawkę. A lepiej dla niego jeśli ma
Wiem, że panikuję. Mimo tego, że to moja druga ciąża to niektóre sytucje są takie nowe.
A jak ja sie wszystkim stresuje, to ło matko. Dzisiaj od rana - że się spóźnie, że nie będę mieć gdzie zaparkować, że sie pomyle itd...
Mam nadzieję, że to czkawka...
Kasieńska Gratuluje!!!Super, że poszerzyłas grono narzeczonych
- Nooo ja jeszcze nie
czekam na klękanie
P.S A Klękał?
-
KasieńskaA wrote:1kasiulka1 gratuluję już wyobrażam sobie to uczucie, ja z każdym dniem z coraz większym skupieniem jak leże to wyczekuję na jakiś znak od maleństwa ale jeszcze zbytnio nie czuję ruchów,ale mam nadzieję że to już niedługo nadejdzie
Co sądzicie o imieniu dla chłopca Aleksander?
To tak jak ja, leże wieczorami i czekam na ruchy. Czasem potrafię tak godzine lub dłużej
Aleksander- bardzo ładnie ! -
nick nieaktualnyCzarna owca: Klękał klękał
Cudowne uczucie
Obyś nie musiała już długo czekać na dołączenie do tego grona Czarna owca
I nie panikujWszystko musi być dobrze i tak na pewno będzie, wbij to sobie do główki
I trzymaj się swojego opisu "Będę silna!Obiecuję" więc bądź :*
Czarna owca, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
Czarna Owca - myślę, że na tym etapie ciąży nawet jak bejbik ma czkawkę to nie jest to do wyczucia...
Myślę też, że u Ciebie wszystko ok. i tak jak radzi KasieńskaA trzymaj się swojego motta !
KasieńskaA gratuluję Tobie wspaniałych chwil a Twojemu Narzeczonemu męskiej decyzji !
1kasiulka1 a dla Ciebie gratki z powodu pierwszych ruchówCzarna owca, 1kasiulka1, dora8201 lubią tę wiadomość
-
KasieńskaA wrote:Czarna owca: Klękał klękał
Cudowne uczucie
Obyś nie musiała już długo czekać na dołączenie do tego grona Czarna owca
I nie panikujWszystko musi być dobrze i tak na pewno będzie, wbij to sobie do główki
I trzymaj się swojego opisu "Będę silna!Obiecuję" więc bądź :*
Pierścionek już mam, tak jak pisałam jakiś czas temuale nie klęknął, więc nie nosze
Aaa ostatnio pytam mojego A. gdzie szczotka w samochodzie, a On, że poszukaj pod siedzeniem. A co znalazłam pod siedzeniem? torebeczke z rachunkiem za pierscionekheheheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 21:30
-
nick nieaktualny
-
Czarna owca wrote:Pierścionek już mam, tak jak pisałam jakiś czas temu
ale nie klęknął, więc nie nosze
Aaa ostatnio pytam mojego A. gdzie szczotka w samochodzie, a On, że poszukaj pod siedzeniem. A co znalazłam pod siedzeniem? torebeczke z rachunkiem za pierscionekheheheh
wikaa gigsa KasieńskaA Dzieki za gratki
KasieńskaA - spokojnie i ty doczekasz się ruchów swojego dzieciątka ja odkąd poczułam pierwszy raz to codziennie wieczorem leżąc czekam na kolejne mini kopniaki Ps Aleksander fajne imię.wikaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A u nas dwa dni temu CHYBA pierwsze odczucia maluszka:) ,coś jak łaskotanie,albo bąbelki, tuż pod pępkiem. myślałam,że mi się wydaje ale nie- poźniej przed samym snem to samo
CUDOWNIE! Czekam na więcej...
Nona, 1kasiulka1, usia89, dora8201 lubią tę wiadomość
-
Kierzynka, trzymaj się ciepło i zaglądaj do nas
My jakoś nie mamy preferencji do płci i poznamy dopiero na połówkowym ale jakoś tak mi od samego początku nie pasuje, że miałabym nosić dziewczynkęDziwne uczucie mieć prawie pewność, że to chłopak i nie umieć tego w żaden sposób wyjaśnić
Dzięki za dobre rady dotyczące ginekologa - ja jestem z Łodzi więc nie powinnam mieć problemu ze znalezieniem nowegoNona lubi tę wiadomość