Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ivetka a Przyszedł już!
Mikolay ja też mam.mieć sonoline c słychać dobrze przez niego? Super ze łożysko się podniosło i można działać a.co do historii sprzed roku bardzo mi Przykro wiem co to stracić dzidzie w wysokiej ciąży sama straciłam synka.w.23tc
Daisy ja nie pisałam ze.to zbędny gadzett broń Boże w poprzedniej ciąży miałam ale dziada nic słychać nie było a po moich przejściach kest to miód na serce
Co do picia to się właśnie zastanawiam może przez to mnie te nerki\plecy bolą jeszcze się boje bo leżałam też.na malowodzie a teraz nie chce wyladowac w szpitalu -
nick nieaktualny
-
witam
o nie znowu smutne wieści wyczytałam...bardzo mi przykro.
super że macie detektory,przynajmniej jesteście spokojniejsze, ja próbowałam wysłuchać coś w stetoskopie ale nic za bardzo nie słyszałam.
co do picia wody to też u mnie kiepsko,bo może z jedna szklanke wypije, za to lubie herbaty wszelkiego rodzaju i trochę ich pijam. Też chyba muszę kupić sobie ten prenalen bo coś gardło boli i katar...eh
Pepitka gratukuję synka
Mikolay współczuje tych przeżyć, teraz musi być dobrze, po prostu musi i już.
Wikaa super że odnalazłaś się w pracy, ja też chciałam bardzo pracować, ale mam za bardzo stresującą pracę i wolałam dać sobie spokój, a szkoda.
wikaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Mam do Was takie pytanie bo zastanawia mnie moja ginekolog prowadząca... Jak na tym etapie ciąży wygląda Wasza wizyta?
U mnie jest tak, że moja ginekolog ani mnie nie mierzy, ani nie waży, czasem zbada mnie ginekologicznie, na piersi w ogóle nie patrzy (a mam trochę problemów z nimi), nigdy nie słuchała serduszka dzidziusia... Dodatkowo ja musiałam zwracać uwagę jej na to, że powinnam mieć pierwsze usg a od prawie 2 miesięcy nadal mam problemy z pęcherzem...
Do tej pory miałam tylko jedno usg i takie, na które umówiłam się prywatnie...
Czy ja jestem przewrażliwiona czy to tak nie powinno być? -
Kochane byłam dzisiaj na usg. Dzidzius rozstawil się jak żaba i nie było jąder, ale lekarz powiedział, że póki co może być za wcześnie i jaderka mogą jeszcze być wyżej. Czy u którejś z Was w 16 tc były już widoczne jajeczka albo siusiaczek?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 20:21
Daisy lubi tę wiadomość
-
Aryll ja nam zawsze badanie oraz normalne usg albo szybkie usg bez dokładnych pomiarów oprócz tego co wizytę ważenie i ciśnienie jak sa badania to przejrzenie ich potem czy mam jakieś bóle obrzęki ja odpowiadam na jej pytania potem jak coś pytam ja to ona odpowiada na koniec jakie badania na następna wizytę i kiedy na a ja Chodzę prywatnie więc nie wiem jak z usg jest ma NFZ a ma usg w gabinecie? Powinnaś już mieć conajmniej jedno a drugie w najbliższym.czasie
Ej wy siurkowate a ja też chcę siarka a tu Jeszcze 2 w kolejce -
Konwalia wrote:Kochane byłam dzisiaj na usg. Dzidzius rozstawil się jak żaba i nie było jąder, ale lekarz powiedział, że póki co może być za wcześnie i jaderka mogą jeszcze być wyżej. Czy u którejś z Was w 16 tc były już widoczne jajeczka albo siusiaczek?
U mnie 16+2 jest stwierdzony chłopak na 100%Konwalia lubi tę wiadomość