X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • zielona1 Przyjaciółka

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,ja jestem w 19 tyg od dziś a ruchów jeszcze nie czuje:-/ wczoraj byłam u gina i wszystko Oki:-) kolejna wizyta dopiero za miesiac.

Nona, MarliOne, Ivettka, dora8201, ewela86 lubią tę wiadomość

f2w3hgqs0nq2i0d5.png
  • bommbelek89 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy nowa mamusie :-) trzymamy kciuki za.szybkie wzorowe wyniki!
    Co do Detektora to ja.kupiłam z wyświetlaczem tylko dlatego bo kupowałam używany i kupiłam. Go za 160zl więc tanio.jak na ten model a tetno też łapie Bardzo Bardzo nisko
    Ojej ja Wizytę mam za.2tyg jak mi wtedy nie poda płci E ma być chłopak heu Heu to zwariujee

Ivettka lubi tę wiadomość

16udskjogri4r6n4.png
  • believe Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia, też liczę na to, że powiększę to grono dziewczynek <3 <3 na razie odliczam dni do poniedziałku i wtedy się okaże co mój bobas ma między nóżkami! wstępnie - córa! <3

• ChillaTeqilla Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U którejś z dziewczyn na fejsie z dziewczynki wyskoczył siurek. Mam nadzieję że moja Natalka nadal będzie Natalią ;) już przyzwyczaiłam się po prostu do tej myśli. Do polowkowego jeszcze 3 tyg. liczę że się potwierdzi :P

Ivettka, ania86poz lubią tę wiadomość

28.V '15 - godz. 20:15
    <3 <3 <3 Natalia <3 <3 <3
    c55fyx8dwobah069.png
    bfarxzdv5l4mq6mq.png
  • believe Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chilla, nawet mnie nie strasz, bo ja ewentualnie po poniedziałkowej wizycie wybieram się na zakupy :D więc jak nakupię pełno sukieneczek i różowych ubranek, to będzie klops :D

• KaEm Koleżanka

Wysłany: 5 lutego 2015, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam detektor tetna :) Ten angel sounds, sprawdza sie bardzo dobrze tylko czasam dlugo trzeba szukac dzieciaczka, no i trzeba sie nauczyc gdzie on bywa :) No i nie mozna sie denerwowac jak ba poczatku trudno jest znalezc tetno!! Mnie bardzo uspokaja, najwazniejsze to nie martwic sie na zapas ;)

oar83e3kwtr09ifz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 01:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój dziś przyjdzie, już się nie mogę doczekać :)

Kolorowych :)

• zielona1 Przyjaciółka

Wysłany: 5 lutego 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana:-) zapomnialam napisać że w netto była ofertą dla mamy i maluszka nie wiem czy jeszcze jest Ale mi również to wypadło z głowy. Zobaczę dziś czy jakieś resztki zostały.

f2w3hgqs0nq2i0d5.png
  • dora8201 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 5 miesiącu!!! :)) dzis mam wieczorem usg ależ jestem ciekawa kogo tam hoduję:)

Co do tego ze nisko słyszycie serducho to nic dziwnego bo tam wlasnie jest maluch :)

Nona, believe, Sylwia87, usia89, 1kasiulka1, Ivettka, Daisy lubią tę wiadomość

zpbnio4p92q84lda.png
    Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
    http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 15:43

• dora8201 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Dora, gratulacje 5 miesiąc! Powodzenia na wizycie żeby maluch rozłożył nóżki :) ja tam żadnych ruchów nie czuję. Miłego. Juz za tydzien tłusty czwartek. Czas leci :)

Dzięki:) ja w pierwszej ciąży czułam dopiero pod koniec 20 tc...a brzuch mialam maly i tłuszczyku niewiele... Teraz niby czuje ale też nie codziennie, słabo i szczerze? Głowy bym nie dala sobie uciąć broniąc tezy ze to ruchy...kopnie porządnie to będzie wszystko jasne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 07:46

Nona lubi tę wiadomość

zpbnio4p92q84lda.png
  • Verona Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    zielona1 wrote:
    Hej dziewczyny,ja jestem w 19 tyg od dziś a ruchów jeszcze nie czuje:-/ wczoraj byłam u gina i wszystko Oki:-) kolejna wizyta dopiero za miesiac.
    Zielona nic się nie martw ja w pierwszej ciąży poczułam ruchy w20 tyg. dopiero, wszystko przed Tobą.Ja czuje już ruchy teraz ale zawsze rano i wieczorem jak leże na plecach.
    Ja idę jutro na wizytę, ciekawe czy potwierdzi się dziewczynka,bo trzeba podnieść statystyki.
    miłego dnia

3i49p07wevcalt60.png
  • believe Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się również w 5 miesiącu ! <3

Dzisiaj wolne, a i tak wstałam wcześnie. Może uda mi się przynajmniej ogarnąć dom, bo ostatnio go zaniedbałam.

Dora, powodzenia na wizycie!

Miłego dnia :)

dora8201, usia89 lubią tę wiadomość

• dora8201 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w informacjach z belly na ten tydzień jest napisane, że

"Ten tydzień może okazać się dla Ciebie wyjątkowym, ponieważ możesz już poczuć ruchy dziecka! Jeśli jednak jeszcze ich nie czujesz, nie martw się, przyjdzie jeszcze na to czas. Część kobiet nie wyczuwają ruchów dziecka nawet do 26 tygodnia, kiedy to stają się one na tyle wyraźne i charakterystyczne, że trudno je pomylić z czymś innym" więc jeszcze trochę czasu mamy wszystkie :)

Nona lubi tę wiadomość

zpbnio4p92q84lda.png
  • bommbelek89 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ;-)
    Kciuki A wiZytujace i za poznanie.płci ;-)
    Odebrałam wyniki wczoraj i o ile mocz ok.to.krew nie barszo
    WBC ZA WYSOKIE
    Hgb i Hct za niskie
    LYMPH % za niskie
    NEUT bezwz. I % za wysokie nie wiem czy to Źle? W niedzielę mamy Chrzciny u kuzynki mój em jest Chrzestny :-P

16udskjogri4r6n4.png
  • dora8201 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bommbelek89 wrote:
    Witam ;-)
    Kciuki A wiZytujace i za poznanie.płci ;-)
    Odebrałam wyniki wczoraj i o ile mocz ok.to.krew nie barszo
    WBC ZA WYSOKIE
    Hgb i Hct za niskie
    LYMPH % za niskie
    NEUT bezwz. I % za wysokie nie wiem czy to Źle? W niedzielę mamy Chrzciny u kuzynki mój em jest Chrzestny :-P

wiesz co... ciężko stwierdzić bo norm nie podałaś ale ja już się nauczyłam, że w ciąży są zupełnie inne normy niż dla "zwykłych" kobiet :) najlepiej jak lekarz spojrzy na nie i będzie wiadomo...

zpbnio4p92q84lda.png
  • zania1313 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, dziś WIZYTUJEMY aaaa, już się nie mogę doczekać:-) zdam relacje wieczorkiem. miłego dnia kobietki;-)

Nona, believe, dora8201, Sandra94w, 1kasiulka1, Ivettka, radiszka, ewela86, katepr, Daisy lubią tę wiadomość

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 15:43

• believe Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zania, powodzenia na wizycie!

• Aryll Przyjaciółka

Wysłany: 5 lutego 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zania, trzymamy kciuki!!!

Ciężko mieć termin na koniec lipca bo ze wszystkim jest się ostatnim ;) My poznamy płeć na połówkowym czyli za ponad 4 tygodnie... Ważne, żeby okazało się że z dzieckiem jest wszystko ok :)

wikaa lubi tę wiadomość

relgk6nlj3x7mtee.png
‹‹ 593 594 595 596 597 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ