Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
moja teściowa pracuje w tej przychodni,więc mam trochę po znajomości:-) a z tymi badaniami na mocz to bez problemu bo mialam problemy jeszcze przed ciążą i tak mi dają,
ostatnio się zglosilam do ogólnej z dziwnym nalotem na migdalkach,więc w karcie jest:-) więc dała skierowanie na badania:-)
Nona lubi tę wiadomość
-
ja jak kiedyś gin na wizytę nie dojechał to położna poleciała zaraz do ogólnego po zwolnienie dla mnie - i przyniosła moją kartę, patrzę a w karcie mam "l4 od - do, kod b2, z powodu braku lekarza ginekologa"
myślałam, że wymyśli jakiś katar, cokolwiek a tu prosto z mostu
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Dora tak powinno własnie być
Zania po znajomości to moze trochę nagiąć widocznie:) mój rodzinny tez bardzo fajny,ale mówił,że afera jest o to,że rodzinni dają skierowania na mocz, krew dot.ciąży i jednemu lekarzowi juz się oberwało i nie można już tak.. no cóż dobrze ze jeszcze krew i mocz nie tak dużo kosztują,gorzej z innymi badaniami.
Ja własnie obiadek robię i na 16 z kumpelą na ploteczki na miasto lecimy:)
Trzymam kciuki za wizyty:) -
Ja już byłam w Lidlu i kupiłam dresik, bluzeczki i body
Wg mnie nie ma tak żadnej luki rozmiarowej 50-56 a później jest 62-68 więc wszystko ok. Rozmiarówki lecą co 6 cm - pracowałam kiedyś w sklepie z odzieżą dziecięcą
Tyle tylko, że w Lidlu złączyli dwie rozmiarówki w jedno, mi to akurat pasuje nawet
U mnie już po obiedzie - spagetti byłoradiszka lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja.
Oczywiście życzę powodzenia wszystkim wizytującym. Czekamy na relację !
Ja nawet nie wiedziałam, że jakieś ubranka niemowlęce Lidl wyrzucił. Pewnie gdybym poszła to na coś bym się skusiła, ale nie znam płci wiec dam sobie spokój. ..
Co do prowadzenia ciąży to ja mam gina prywatnego ale za niego nie płacę ! U nas w robocie socjal jest mega rozbudowany, i m.in. funduje nam opiekę medyczną w prywatnej przychodni. Badania, usg, wizyty wszystko mam gratisnawet genetyczne u lekarza z certyfikatem (bo akurat tam takowy pracuje)
Dziewczyny mam pytanko. Czy któraś z Was jeszcze ma wymioty, mdłości, wrażliwość na konkretne zapachy ? Mnie wczoraj zerwalo, jak myłam mięso. Zapachu selera nie trawię, za to do zapachu kawy zaczynam się w pracy przyzwyczajać. Mój m. w sobotę przyniósł świeżą rybę, to jeszcze jej nie wyjął a ja już biegam do kibla czując jej smród ! Kiedy to się skończy ???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 14:34
-
nick nieaktualnyTez bym z chęcią wyskoczyła do tego lidla ale poczekam z tym kupowaniem aż poznam płeć
Kurde Dziewczyny jak mnie ząb od wczoraj boli..masakra jakaś. Po 15 zadzwonie do mojej dentystki i mam nadzieje że szybko mnie przyjmie... Tyle się naczytałam że nieleczone zęby źle wpływają na maleństwo w brzuchu i teraz już nawet niechęć do dentysty mi minęła.
Ja chodzę prywatnie i za wszystkie zlecone badania płacę. Ale przynajmniej widzę że coś mi zleca a 2 lata temu na NFZ do 10tc nie miałam żadnych badań zaproponowanych. Być może mi się taka specjalistka ginekolog trafiła wtedy co uważała że badania są niepotrzebne
Wikaa ja nie mam mdłości dopiero od 2 dni więc nie wiem czy minęły czy to cisza przed burzą. A jakieś 4 dni temu nawet wymiotowałam
Powodzenia na wizytach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 14:42
wikaa lubi tę wiadomość
-
wikaa - co do mdłości to u mnie jest np na kilka dni oki po czym zdarzy się tak że potrafi mi być innym razem pół dnia niedobrze. Od początku ciąży jestem wyczulona na zapachy a czasem jak mam na coś konkretnego apetyt i to zjem to potem leże jak struta tak mi niedobrze. Miałam tak ostatnio jak zjadłam babeczkę czekoladową z kremem powiedziałam potem sobie o nieeeee - wolę się powstrzymać od niektórych zachcianek niż żeby później znowu cierpieć ale myślę sobie że ogólnie u mnie może być też to spowodowane przez ten nieszczęsny żołądek któremu nie wiadomo co dolega. Wszystkie dolegliwości jednak rekompensują Kopniaczki mojego dzieciątka które jak się pojawią przynoszą ulgę i radochę
wikaa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Ja chodze pvt do gina. Mi osobiscie nie chce sie chodzic osobno pvt na wizyty i jeszcze na nfz sleczec w kolejce po skierowanie na badania..Ale jasne jesli Wam pasuje tak to chodzcie, zawsze to pare groszy w kieszeni po kazdej wizycie
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny tez byłam w lidlu, mam 3 minutki:) wstąpiłam z ciekawości,ale jak nie znam płci to ciężko wybrac:) poczekam az poznamy płeć
Wikaa nie mam na szczęście mdłości od 8 tygodnia, miałam ok 2 tygodnie mdłości wieczorem,ale nie az takie mocne bo bez wymiotów.Jadłam od początku wszystko.wikaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i prawie posprzatane, jeszcze jakis obiad ugotowac i bedzie dobrze
Dziewczyny czy Wy tez macie taki wilczy apetyt? Jak tak od okolo 2 tygodni ciagle jestem glodna az sie boje jak bede wygladac pod koniec ciazyMadziula witamy
-
nick nieaktualnyewela86 wrote:No i prawie posprzatane, jeszcze jakis obiad ugotowac i bedzie dobrze
Dziewczyny czy Wy tez macie taki wilczy apetyt? Jak tak od okolo 2 tygodni ciagle jestem glodna az sie boje jak bede wygladac pod koniec ciazyMadziula witamy
w sumie co bym nie zjadła to i tak za chwile jestem głodna
ewela86 lubi tę wiadomość