Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
W pierwszej ciąży z córką dowiedziałam się, że to dziewczynka dopiero w 7 miesiącu. Teraz jest chłopak i podejrzenie juz było 13+2, 16+2 potwierdzenie na 100% ale może u Ciebie jest jeszcze za wczesnie albo lekarka po prostu nie była pewna, mniej doświadczenia itp.
Co do przeczuć to w pierwszej ciąży byłam pewna, że chłopak, teraz byłam nastawiona na dziewczynę i co? Wszystko na odwrót
Zania jak bardzo chcesz wiedzieć to idź do innego lekarza na samo usg.
-
Zania, tak jak mówi Livia - jeśli chcesz mieć potwierdzenie płci - wybierz się do innego lekarza i zobaczysz co Ci powie. Nie wszystkie z nas jeszcze znają płeć maleństwa. Cierpliwości
chociaż wiem, że każda by już chciała mieć pewność.
livia30 lubi tę wiadomość
-
Ja już dzisiaj po wizycie... oprócz wspomniń przeszłości i osób których nie chciałabym w życiu spotkać było iż aż dwie...wszytko ok, wizyta bardzo szybka bo jak to Pan doktor stwierdził jest już jedną nogą na urlopie wybiera się z wnukami do ZakopANEGO NA NARTY, ale wzięłam sobie l4 , zwolnienie na uczelnie, skierowała mnie na badania, cóż więcej sprawdził czy dzieci żyją i powiedział że nie będzie ich więcej męczyć....przytyłam 2 kg od samego początku, nie wiem jak u WAS?????
-
livia30 wrote:W pierwszej ciąży z córką dowiedziałam się, że to dziewczynka dopiero w 7 miesiącu. Teraz jest chłopak i podejrzenie juz było 13+2, 16+2 potwierdzenie na 100% ale może u Ciebie jest jeszcze za wczesnie albo lekarka po prostu nie była pewna, mniej doświadczenia itp.
Co do przeczuć to w pierwszej ciąży byłam pewna, że chłopak, teraz byłam nastawiona na dziewczynę i co? Wszystko na odwrót
Zania jak bardzo chcesz wiedzieć to idź do innego lekarza na samo usg. -
Magdusia - u mnie 2,5kg na plusie. Wg mojej lekarki jest w sam raz
Zania, bo moje dziecko widać wstydliwe było. Podobno nie chciała pokazać a może i lekarka nie była pewna - nie wiem. To było 12 lat temu
Zauwazyłam, że chłopaki odważniejsi są albo tak chcą się pochwalić swoim sprzętem
-
Zania, może pani doktor tak "sciemnia" bo nie jest pewna i boi sie ewentualnej pomyłki
moja lekarka tez jest ostrożna w osadach mimo że to doswiadczna ginka, nie chce żeby było potem rczarowanie i pretensje. I mimo że mój synus sie pięknie wystawił (17t3d) to i tak twierdzila żeby sie nie napalac bo może coś tam odpasc
ale mam nadzieję że to tylko żart i siurek zostanie na swoim miejscu!
-
i ja po wizycie
i jestem najszczęśliwsza na świecie - raz, że miałam iść sama bo M miał dużo pracy ale jednak udało się i pojechał ze mną, dwa, że wszystko jest w porządku a trzy że będziemy mieć DRUGIEGO SYNA
) na 90% pan dr powiedział - ale on z tych ostrożnych
pokażę Wam jajka które noszę w sobiewięcej takiej okazji nie będzie (zdjęcie z pozycji - jakby siadł na skanerze
)
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/3d2146af-d094-406c-8c5a-48dac623c1df_zpsawglitls.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 20:24
livia30, 1kasiulka1, pepitka, wikaa, Ivettka, Daisy, ewela86, rex, gigsa, believe, Nona, Sana, kierzynka lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Gin dziś mówił jak tak rozmawialiśmy o płci - że nawet dziś miał parę w 32tc i do tej pory nie można sprawdzić co będzie bo albo odwrócone dziecko przodem do kręgosłupa, albo nogi złączone... no nie chce się pokazać i już!
ZANIA przepraszam Cię nie obraź się ale moim zdaniem zafiksowałaś się za mocno na tej płci i umknęło coś co jest najważniejsze - dziecko jest zdrowe, serduszko bije, szyjka się trzyma... jest wszystko w porządku... to, że na 80% jest pewność co do płci a nie na 100% to jeszcze nie koniec świata...
Aaaa mam detektor i juz go użyłam. Miód na serce matki
Ja liczyłam sekundy, mąż uderzenia, wyszło nam prawie 160/min.
szybko znalazłam bo patrzyłam gdzie lekarz głowice przykłada przy usg. Jest niziutko po prawej stronie zaraz nad wzgorkiem lonowym. Cud miód i orzeszki
dora8201, Sandra94w, Daisy, ewela86, believe lubią tę wiadomość
28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
dora8201 wrote:ZANIA przepraszam Cię nie obraź się ale moim zdaniem zafiksowałaś się za mocno na tej płci i umknęło coś co jest najważniejsze - dziecko jest zdrowe, serduszko bije, szyjka się trzyma... jest wszystko w porządku... to, że na 80% jest pewność co do płci a nie na 100% to jeszcze nie koniec świata...
To Cię rozczaruję, bo Pani doktor nie sprawdziła ani tętna,ani szyjki. Raczej chodzi mi o to,że mimo prywatnej wizyty potraktowała mnie z góry...nie sprawdzajac nic. Gdyby nie mój mąż to pewnie wypisalaby mi tylko l4 i see you... -
zania1313 wrote:To Cię rozczaruję, bo Pani doktor nie sprawdziła ani tętna,ani szyjki. Raczej chodzi mi o to,że mimo prywatnej wizyty potraktowała mnie z góry...nie sprawdzajac nic. Gdyby nie mój mąż to pewnie wypisalaby mi tylko l4 i see you...
w pierwszym poście po wizycie napisałaś, że powiedziała, że nie jest pewna płci ale dzidzia jest zdrowa i to najważniejsze.... nie masz się co denerwować po Twoich słowach wywnioskowałam... ale jeśli mierzi Cię ta lekarka to przenieś się do innego gina...
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif