Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
kate851 - Dzięki
w przypadku ostatniego usg na którym byłam też moje maleństwo było bardzo rozbrykane i już nie mogę doczekać się badania połówkowego 17 lutego. Wczoraj wieczorem pierwszy raz mój mężuś mógł zobaczyć jak delikatnie podryguje mi brzuszek a jak położył rękę to poczuł jaki dzidziuś jest aktywny
co prawda na krótko ale dość intensywnie. Uciekam na popołudniowy spacerek.
anetaa1607 lubi tę wiadomość
-
Ja wieczorem wstawię zdjęcia mojego brzuchala
ostatnio jak go mierzyłam miał 91 cm ( wieczorem) bo rano jest trochę mniejszy jak wstanę.
Wpisałam już się na listę. I wpisałam wymiary dzidzi ze stycznia, ponieważ teraz jak byłam na czwartkowej wizycie dzidzi nie udało się zmierzyć bo była w kuckach więc w całości zmierzyć się jej nie dałoAle pewnie ma już ok 14 cm.
Ja połówkowe mam w marcu i też już się doczekać nie mogę. To znaczy zawsze się doczekać nie mogę a im bliżej USG to się denerwujętak już mam
Co do ostatniej wizyty lekarka przepisała mi jod, żelazo i witaminę D i mam łykać oraz mierzyć sobie rano i wieczorem ciśnienie. Przed wizytą mam zawsze podwyższone 140 górnea rano niskie np. 75/ 80 i dlatego rano kręci mi się w głowie i czuję się jak pijana.
ps. dziękuję za miłe przyjęcie
zgrabny, ładny brzusiu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 15:09
Tigana, Nona, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się z bólem głowy. ..
Poszłam na spacerek, myślałam że pomoże ale niestety. Zmarzł mi tylko nos.
Brzuszki śliczne i te mniejsze i te większe. Mój tez rośnie z dnia na dzień.
Kate851 tak jestem z LublinaJeśli masz lekarza na Krasnickich to może idź tam. Nie wiem co Ci doradzić. .. Dużo kobiet decyduje się tam rodzić, właśnie ze względu na lekarza
Co do imprez rodzinnych każdy ma swoje upodobania. Ja lubię spotykać się z rodziną, atmosfera jest fajna jeśli stosunki są poukładane, nie ważne czy to dom czy lokal. Mam siostrę i braci, oni swoje rodziny, do tego mama, tesciowa, w lokalu jest wygodniej i czas spędzam na rozmowach, a nie na podawaniuKażda jednak czuje się inaczej w roznych rolach i ja to rozumiem
Ja nie znoszę gotować i jest to dla mnie wybór oczywisty
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ale macie brzucholki!!! Cud!!!
Ja zero. Nic. Płaski jak decha, na wieczór czasem lekkie wzdęcia.
Claudin witaj
Co do pokoju to tak jak i wsztstko zrobię ok maja. Zresztą nic kompletnie jeszcze nie mam kupionego/ zaplanowanego. Jedynie fotelik do auta mamy upatrzony i niestety mega drogi. Więc wózek będzie z tańszych
Dziecko będzie miało swój od początku, tak jak i starszy miał. Dla mnie też obojętne czy do drugiego pokoju mąż po dziecko pójdzie czy do naszego :p
Wiem, straszna jestem, ale niech chłopak też ma coś z rodzcielstwa
Do starszego nie wstawałam nigdy.
Zresztą On noce od pierwszego dnia przesypiał całe. Nad ranem tylko doił i spał od nowaNona, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
U Was to widać brzuszki - u mnie to naprawdę dopiero zaczyna rosnąć mi brzuszek
Monita, Agi - straszne jest chorowanie w ciąży zwłaszcza, że nie można nic braćJa ostatnio miałam zatrucie pokarmowe i lekarka skierowała mnie do szpitala (bała się leczyć) a w dwóch szpitalach mnie nie przyjęli
Życzę Wam, żebyście szybko wyzdrowiały
-
mon!ta^ wrote:moj znajomy ma i kolory mi sie spodobaly ;p
ja kiedyś samochód kupiłam bo mi się kolor podobałoj ile ja w niego włożyłam i była najgorszym autem w moim życiu
kolor to nie wszystko
a nie tylko apap można - można każdy lek na paracetamolu - czystym bez kofeiny i innych dodatków - apap to nazwa handlowa paracetamolu jednego producentai jak pisałam mój gin mówił, że dawka bezpieczna to 8 tabletek zwykłych na dobę - po 2 tab. co 6 godzin
zdrówka dziewczyny!!!
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif