Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny a ja mam pytanie, czy Wy też macie cały czas mokre wkładki.??ja mam tak od kiedy trafiłam do szpitala,co 2-3 godz muszę zmieniać wkładki bo są mokre...w szpitalu myśleli że to wody płodowe,stwierdzili że nie,więc mam nadzieję że nic się nie zmieniło i że to nie są wody płodowe,bo to nie jest śluz tylko caly czas mam mokro...
-
Ja potem wstawię swoje to ocenicie czy duży czy normalny
oj ja też przeszłam już 2 przeziębienia w ciąży i brałam na kaszel syrop Prenalen i krople do nosa tez2 Prenalen. Potem mnie bolało gardło to kupiłam tabletki tej samej firmy do ssania. I powiem szczerze, że pomogły mi także ze swojej strony mogę polecić. Bóle głowy czasem też mnie złapią ale nie jest jeszcze tak źle. Przed ciążą to mnie w ogóległowa nie bolała. Teraz jak zaboli to po jednej stronie i od razu do oka mi promieniuje. Zazwyczaj wtedy mam niskie ciśnienie.
Ja jeszcze nie mam wybranego wózka ani fotelika. Wiem tylko, że chcę wózek 3 w 1i taki żeby można było z niego zrobić ala spacerówkę. A ciuszków jeszcze nie kolekcjonuję, myślę że zacznę powoli w kwietniu. Część rzeczy się dostanie a część kupi. Ostatnio byłam obok siebie w takim second handzie i były tam śliczne śpioszki i body jeszcze z matkami
koleżanka mi pokazywała jakie fajne ciuszki udało jej się znaleźć w SH i naprawdę da się coś trafić I to różnych firm.
Anetaa ja też mam takie uczucie mokrości taki śluz jak woda i trochę lepki tylko, ze to wygląda właśnie jak śluz. Czytalam, że podobno to normalne w II trymestrze taka mokrości także nie ma się czym myślę przejmowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 19:27
anetaa1607 lubi tę wiadomość
-
Claudin - Fajnie że do nas dołączyłaś i że grono Lipcówek się powiększa Ps dzięki za komplement dotyczący mojego brzuszka.
Ivettka - Super zdjęcie, cieszmy się z naszych brzuszków i niech nasze maleństwa rosną w nich zdrowo
Mia S - Koszulkę kupiłam w galerii handlowej w sklepie Sinsay.
Agi i mon!ta^ - Szybkiego powrotu do zdrowia.
rex i Aryll - Spokojnie wy też doczekacie się swojego brzuszka jak się maleństwo może inaczej ułoży
anetaa1607 - Niestety nie mogę ci nic poradzić. Jeśli o mnie chodzi to od początku ciąży nie miałam tego typu objawów.
PS Lipcóweczki czekamy na dołączanie się kolejnych z was ze zdjęciami brzuszków bo to dzień sesjirex, Mia S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wypatrzyłam sobie dziś fajny wózeczek ale nie moge znalesc zadnych opinii na jego temat. Może któraś z was spotkala sie z modelem VERONA ECO CHROME 3w1? Zależało mi żeby gondolka była w miare duża , żeby były pompowane koła i żeby stelarz był taki bardziej tradycyjny , w krzyżak i żeby dało sie kołysać. Ten model wszystko to spełnia ale chcialabym poznac opinie innych:) no i oczywiscie podoba mi sie z wyglądu bardzo;)
http://prampol.pl/pl/wozki-glebokie/verona-eco-chrome.htmlzania1313 lubi tę wiadomość
-
juwelka wrote:Kasia25 super wózek, jaka jest cena?Podoba mi się
Na allegro znalazlam za 1400zl tą wersje 3w1:) i podoba mi sie czerwony ale czy to pasuje dla chłopca:)?
Biedroneczka zaraz sprawdzę sobie tego Mikrusa;) ale ten z mojej propozycji to też polski wózek , a przynajmniej tak pisze;)zania1313 lubi tę wiadomość