Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka83 - fajnie że dołączyłaś do sesji brzuszkowej
Ivettka - Plusik dla męża za pierścionek.
zania1313 - ja wrzuciłam przez http://www.fotosik.pl
kasia25 - fajny wózeczek jednak nie mogę pomóc w kwestii opinii na jego temat ale jak widzę jest to polski producent podobnie jak to jest w przypadku wózka wybranego przeze mnie gdzie najlepiej sprawdziło się własnoręczne sprawdzenie go i oglądnięcie tylko najlepsze było to gdy powiedziałam jaki będę chciała zamówić " Coletto Marcello ART " to ta końcówka ART i ten wzór modelu nie był znany nawet sprzedawczyni i dopiero jak wykonała kilka telefonów to potwierdziła że dadzą rade zamówić taki na sklep i sama z ciekawości musiała zerknąć w internet żeby go wogóle zobaczyć -
Ja też niedługo wybiorę się do paru sklepów by obejrzeć wózeczki na żywo bo na zdjęciach wszystko ładnie wygląda;) i oczywiscie zapytam o mój wypatrzony model:) mam nadzieje że uda mi sie go gdzieś znalesc:) Sprawdzalam tego mikrusa i gondolke ma ładną jednak jakoś nie podobają mi się takie stelarze jak w tym przypadku
-
Dobry wieczór, tez dawno nie wrzucalam zdjęcia swojego brzuszka
to wczorajsze zdjecie 18t0d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 20:45
zania1313, 1kasiulka1, anetaa1607, dora8201, gigsa, rex, Ivettka, Claudin, ewela86, Konwalia, zielona1, believe, Daisy lubią tę wiadomość
-
kasia25 wrote:Na allegro znalazlam za 1400zl tą wersje 3w1:) i podoba mi sie czerwony ale czy to pasuje dla chłopca:)?
Biedroneczka zaraz sprawdzę sobie tego Mikrusa;) ale ten z mojej propozycji to też polski wózek , a przynajmniej tak pisze;)
dlaczego nie czerwony?? ja też kupiłam czerwony - tak na wszelki gdyby jednak siusiak odpadł to dość uniwersalny kolor
IVETTKA fiu fiu... no to mąż zapunktował
kurka jakie Wy macie fajne brzuszki już! ja to mam lekkie wzdęcie przy Was... a też niby druga ciąża (przepraszam za negliż ale robię sobię co tydzień takie samo żeby mieć porównanie) - zdjęcie z czwartku 18tc (17+0)
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/18%20tc%20170%2005.02.2015_zpsqhbdbb9i.jpgzania1313, anetaa1607, 1kasiulka1, pepitka, gigsa, rex, Ivettka, Claudin, ewela86, Konwalia, zielona1, believe lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Jejciu jakie brzuszki macie
ja mam cos jak dora, tyle ze przez tluszcz troszeczke wiekszy. Ale zeby mi bylo widac cokolwiek musze wypiac sie az mnie przepona boli
a juz druga ciaza i do chudych nie naleze :p
oczywiscie jak to na mnie przystalo, juz mnie martwi ze mam taki maly brzuchol i ze za maly... :p -
Ivettka śliczny pierścionek.
Napatrzyłam się na brzuszki i teraz mam doła czy wszystko u mnie ok
Bo czemu Wy wszystkie macie większe czy mniejsze brzuszki a ja w 20 tyg nic a nic
Zresztą może dobrze bo nikt nie wie.
Bylebym tylko miała pewność, że wszystko ok.
Biedronka no po Tobie to ewidentnie ciążę widaćsuper!
Aneta (chyba Ty pytałaś o mokrość) mam czasem takie napady, ze kilka dni leci ze mnie wida dosłownie, byłam u gina, powiedziała, że raczej ok sprawdzi tylko czy nie ma żadnej infekcji. Wyszło, że wszystko czyste.
Więc ns ogół mam suchutko a czasem jak się zacznie to Z dwa dni wody.
Czarna, kiedyś przez przypadek wpadł mi w oko wózek z Mikrusa właśnie, 2 w 1 bo taki i tak bym chciała i nie wiem czy w razie W nie będziemy takiego brali. I wygląd i cena rewelacja. Z firmą mam same dobre skojarzenia choć akurat wózka od nich nie testowałam nigdy.
Ten co mi się podoba kosztuje niecałe 600 zł. Czyli lepiej być nie może, zwłaszcza że fotelik, który chcemy kosztuje 1400.
Ale to przed latem będziemy myśleć dopiero.
Zdrówka dla chorującychIvettka lubi tę wiadomość
-
Hehe Gigsa tez mi to mówiła
a ja od malutkiego byłam siwuskiem
teraz rozjasniam wloski bo moje naturalne są takie mysie ale zawsze byłam blondynka i tak zostanie
czary-mary, zmiana waszych wyobrażeń
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 21:39
dora8201, wikaa lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka masz baardzo duży brzuszek!
super, a czujesz już jakieś drobne kopniaczki?
a oto mójpatrzcie i komentujcie
17 tydz i 4 dzień.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/24335d70560a.jpgpepitka, rex, Ivettka, 1kasiulka1, anetaa1607, dora8201, wikaa, ewela86, Konwalia, zielona1, believe, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co bym nie założyła, to już widać , nawet w szerszych bluzkach
Ciekawa jestem kiedy te kopniaki bardziej wyczuwalne u mnie będą, bo tatuś już czeka z niecierpliwością
dzięki dziewczynyjeszcze jakbym wiedziała co w tym brzuszku się kryje to już bym chociaż mogła po imieniu do niego mówić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 21:49
-
Dora taki brzuszek jak Ty masz teraz ja miałam w 11 tyg
ale nie martw się jeszcze Ci urośnie widocznie taka Twoja budowa, albo dzidzia jest ułożona bardziej do wewnątrz niż na zewnątrz. Dużo zależy od budowy od wzrostu
.
Pepitka masz też fajny brzuszek taki okrąglutki jak piłeczka, super
Kasiula a kiedy poczułaś takiego pierwszego, w którym tygodniu?pepitka lubi tę wiadomość
-
Heh ja nie mogę gadać z brzuchem bo jak jestem sama w domu to mój psior myśli ze to do niego i juz mi żyć nie daje tylko zalizuje na śmierć...
zielona1 lubi tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif