Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dora ja marzę o gołąbkach, ale żeby ktoś mi je zrobił
ja jestem na ovu od samych starań, na lipcowkach od pozytywnego testu. Na fejsie też podczytuje, bo w nocy spać nie mogę
także jestem na bieżąco i tu i tu. Ale to przez telefon, gdyby nie on to nie chciałoby mi się przy kompie siedzieć.
dora8201 lubi tę wiadomość
28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
Co do grupy na fb to rzeczywiście jest czasopochlaniaczem
i dużo postow sie tam produkuje, czasem ciężko tam nadążyć. ale tu tez chce zaglądać bo dużo dziewczyn zostało no i są nowe mamuski które tez mają dużo do powiedzenia
także staram sie dzielić jakoś ten czas między te dwie grupy choć to trudne
ale czytam zawsze na bieżąco, mam duży sentyment do belly
Nona lubi tę wiadomość
-
ChillaTeqilla wrote:Dora ja marzę o gołąbkach, ale żeby ktoś mi je zrobił
ja jestem na ovu od samych starań, na lipcowkach od pozytywnego testu. Na fejsie też podczytuje, bo w nocy spać nie mogę
także jestem na bieżąco i tu i tu. Ale to przez telefon, gdyby nie on to nie chciałoby mi się przy kompie siedzieć.
mój telefon na fb wyświetla tylko ileś ostatnich komentarzy pod postem - nie wiem może ok 100 - więc i tak bym nie była na bieżącoi mi tu dobrze
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
U nas gołąbki były w środę
więc już chęci nie mam Ale za to na grzaneczki z zielonym pesto i mozzarellą a do tego pomidorki koktajlowe:-) to już takk... hehe a w ogóle to tonami jadlabym ogórki kiszone. i same ostre potrawyz:-) dobrze że mój mąż tak dobrze gotuje;-)
Nona lubi tę wiadomość
-
Dobry
Wreszcie się wyspałam, pomimo nocnych wędrówek do kibelka ba siku.
U nas znów wieje i 4 stopnie na minusie, ale przynajmniej pięknie słońce świeci
Któraś dziewczyna pytała o poduszkę do spania. Przepraszam, że nie pamiętam która, ale pisze z tel i ciężko jest mi teraz cofnąć.
Ja mam taką. Polecam. Nawet mąż na niej lubi sobie pospać
http://www.smyk.com/motherhood-poduszka-kojec-dla-kobiet-w-ciazy,p1044793006,swiat-niemowlaka-panetaa1607 lubi tę wiadomość
-
hejka:) witam się w niedzielę
Dora no pewnie,że mi narobiłaś smaka na gołąbki;p my jeszcze bez kuchni, więc i pomysłu na obiad nie mam;p coś czuję,że skończy się na pizzy hehe:) mąż wprost uwielbia i tylko czeka kiedy będę miała na nią zachciankę;p
Zania masz typowe smaki na chłopca:) ciekawe czy to się sprawdzi:) moja siostra z synem wcinała kwaśne, ostre rzeczy, mięso, a z córką już bardziej delikatne, słodsze:)dora8201 lubi tę wiadomość
-
Gołąbki to i ja bym zjadła
mogą być też te oszukane
Co do smaków to różnie bywa. Jedna może zjadać się czekoladą i słodyczami, a urodzi chłopca, za to druga będzie wcinać ogórki kiszone, ostre rzeczy i urodzi dziewczynkę. Żeby to był wyznacznik płci to byśmy mogły na tym bazować. Gorzej by było jak ma się ochotę i na to i na todora8201, 1kasiulka1, rex lubią tę wiadomość
-
Witam.
Co do FB to czytałam Was od pierwszego posta tutaj tylko na początku nie chciałam się dopisywac.Potem jak grupa w większości przeniosła się właśnie na fejsa było mi smutno, że już nie będę miała do kogo dołączyć. Na szczęście część dziewczyn pisze tu i tu, no i jest sporo nowych wiec ekipa mi się podoba
Dora napisz o czymś bezmiesnym to i ja napiszę, że narobiłaś mi ogroooomnego smakaJa nadal marzę o letnich owocach sezonowych: truskaweczki, malinki, morele, arbuzy, czereśnie. .. ach...
Mięso, wędliny to u mnie dalej zło konieczne.... Raczej nie dotykam jak nie muszęWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 10:17
dora8201, gigsa, Nona lubią tę wiadomość
-
wikaa wrote:
Dora napisz o czymś bezmiesnym to i ja napiszę, że narobiłaś mi ogroooomnego smakaJa nadal marzę o letnich owocach sezonowych: truskaweczki, malinki, morele, arbuzy, czereśnie. .. ach...
truskawki ostatnio w biedrze były za 4,99 pudełeczko:) uśmiechały się do mnie ale akurat na mdłościach weszłam do biedronki i ten uśmiech mnie nie przekonał do wzięciaarbuz też w biedrze był chyba za 6,99... moreli, malin i czereśni nie widziałam
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
kate851 wrote:Gigsa ja mam właśnie ochotę na to i na to, rano na słodkie a wieczorem codziennie jem śledzie;p
Dora ja biedronkowe truskawki pochłaniam ok. 2-3 razy w tygodniudora8201 lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:Dobry
Wreszcie się wyspałam, pomimo nocnych wędrówek do kibelka ba siku.
U nas znów wieje i 4 stopnie na minusie, ale przynajmniej pięknie słońce świeci
Któraś dziewczyna pytała o poduszkę do spania. Przepraszam, że nie pamiętam która, ale pisze z tel i ciężko jest mi teraz cofnąć.
Ja mam taką. Polecam. Nawet mąż na niej lubi sobie pospać
http://www.smyk.com/motherhood-poduszka-kojec-dla-kobiet-w-ciazy,p1044793006,swiat-niemowlaka-p
Właśnie moja koleżanka ma firmy motherhood i zachwala a druga ma Supermami i też mówi, że bardzo fajna. Mają te same wypełnienie a supermami jest tańsza trochę i mniejsza. Chyba jednak kupię tą supermami
ojej... i ja bym zjadła gołąbki! ostatnio oglądałam stronki z przepisami a tam tyyyle pyszności, że zjadła bym wszystko. Takiego smaka sobie narobiłamu mnie jest tak, że jak idziemy na zakupy to nie wiem nigdy co chcę. A potem w domu nachodzą mnie smaki na coś czego akurat nie ma w lodówce
ostatnio jak naszło mnie na sałatkę grecką to zjadłam 3 talerze mniam
.
Jeżeli chodzi o moje smakowe preferencje to ja dużo jem kwaśnego, i ostrego ale ostre i kwaśne zawsze lubiłamaa ostatnio naszła mnie ochota na małe korniszonki w zalewie chilii matko słuchajcie to były najlepsze korniszonki ever
aż jadłam same
Co do tajnej ;)grupy na FB ja też często siedzę na telefonie bo nie chce mi się kompa odpalać także byłabym na bieżąco ale FB jak i fora to pochłaniacze czasu jak sie zaczytam albo wgryzę w temat to siedzę non stopod marca idę w końcu na L4 to będę miała duuużo czasu
a Wy już na l4? Coś słyszałam,że niektórzy lekarze nie są zbyt chętni do przepisywania... ale ja już jestem zmęczona, pozatym dziecko jest dla mnie ważniejsze niż praca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 10:38
-
Witam w niedziele
U nas sniegu po cipk** :p cala noc padalo k nadal pada
Wczoraj robilam pizze mmmmniam. Jedna byla na pol brokuly, kotlety mielone haha z obiadu, kukurydza, pieczarki i papryka druga czesc gowniarskaszynka, ser i pieczarki bo nic innegonie lubi. A druga pizza wiejska kielbaska, kukurydza ogory kiszony i kilo sera
najadlam sie jak baczek
jeszcze na sniadanie dolozylam
gigsa, zielona1 lubią tę wiadomość
-
Czarna owca.... mogłaś nie pisać o tej pizzy
maj gad... pizzę ostatnio jadłam 1 miesiąc temu, zjadłabym z szyneczką i ananasem i sosem czosnkowym...
a sushi, nawet nie wyobrażacie sobie jaką mam ochotę ale nie o takie kupne mi chodzi bo tego bym się bała, będziemy robić sami, przynajmniej wiemy co w środku, normalnie bym kupiła ale wiadomo na sushi w ciąży trzeba uważać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 10:45