Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Claudin sałatka grecka, pycha:)
Ja teraz raz na tydzień muszę zjeść coś z serem feta, bo mnie aż skręca i potrafię myśleć o tym cały dzień. Ostatnio była sałatka z fetą, brokułami, pomidorami koktajlowymi i prażonymi pestkami słonecznika, pycha. Dziś będzie feta, roszponka, pomidorki i coś jeszcze muszę dorzucić. Jutro też coś muszę wykombinować, bo kostka fety starcza mi na dwa dni.
Może jakieś propozycje ?????? -
Witam was wszystkie w ten śnieżno biały dzień
dora8201 - mnie narobiłaś smaka na gołąbki zamawiam 2
Ale z tymi truskawkami to dziewczyny wywołałyście u mnie ślinotoka co do Pizzy to ja z kolei uwielbiam z tuńczykiem mniammmmm
dora8201 lubi tę wiadomość
-
Kate, nowa kuchnia, ale super
Jeszcze pamiętam jak ja 4 lata temu wykańczałam mieszkanie. Cudne czasy uwielbiam toAż się remontu zachciało. A żeby jeszcze mieć nieograniczony budżet. Rozmarzyłam się.
-
hehe ale zachciankowe posty:-) ja jak widzę coś słodkiego to aż mnie w drugą stronę wykręca... Ale jakby ktoś podal takiego "stejka" medium rare albo tatara to nie odmowilabym ( ,dlaczego to w ciąży jest zakazane...
) albo krewetki na maselku mmm chyba zmolestuje męża na krewetki:-)
-
Gigsa jak chce zeby byla bardziej slona to daje na samym poczatku. Bo jak dorzucam pod koniec pieczenia wydaje mi sie mniej slona. Ostatnio posolilam troszke ciasto, troszke sos, brokuly ugotowalam w wywarze rowniez troszke slonym i do tego feta iiii ojejkuuuu taka slona byla
Kate aaa no chyba ze tak to rzeczywiscie tylko pizzeria zostajejak ja bym chciala miec swoje moeszkanie
A arbuzy, fakt byly w biedronce ale ze raz smaku to raczej nie maja a dwa nawet jesli 7 zl to najmniejszy wazyl ponad 2 kg. Wiec troche drogo jak dla mnie...gigsa lubi tę wiadomość
-
Czarna owca najlepsza pizza dla nas w da grasso:) więc dziś wyżerka pizzowa hehe:) z mieszkaniem wszystko przed Wami,ale wiadomo dziś młodym ludziom ciężko kupić swoje,ja się swoim rodzicom nie odwdzięczę do końca życia za to co zrobili:) więc przeważnie to rodzice pomagają jeżeli mogą oczywiście
-
Witam się po bardzo długiej przerwie....najpierw milczałam, ale Was czytałam, potem nawet nie czytałam bo wylądowałam na tydzień w szpitalu i dopiero wczoraj wyszłam...W sumie w szpitalu straszna nuda, nic mi nie robili leżałam i się nudziłam...jedyna zaleta co dzień rano mogłam przez jakieś 3 sek posłuchać serduszka dziecka...teoretycznie nauczyli mnie diety dla osób z cukrzycą ciążową, ale jakoś nie jestem przekonana...W szpitalu niby było wszystko ok cukier unormowany a w domu żywię się zgodnie z dietą i lipa...cukier nie taki
ja nie chcę tam wracać...
z takich nowinek to jeszcze jak mnie przyjmowali robili mi usg i zobaczyłam bobaska no i w końcu poznałam płeć...Jak to lekarz stwierdził wargi sromowe widać między nogami nic nie dzwoni więc będzie dziewczynka...
Oby się już nie zmieniło...
No i ważyła 190 gram...
A jak czytam o tych smakołykach co jecie to aż ślinka mi cieknie, bo ja nic z tego nie mogę, dopiero w lipcu po rozwiązaniu będę mogła zjeść takie rzeczy...a to jeszcze tak daleko...
gigsa, wikaa, Ivettka, ewela86, dora8201, Konwalia, believe lubią tę wiadomość
-
Jesteście wstręciuchy! Właśnie jadę na zakupy i nie będę wiedziała co mam kupić
ja sałatkę z fetą jadłam z sałatą lodową, oliwkami czarnymi, pomidorkami koktajlowymi i ogórkiem świeżym.
Ktoś wspomniał o tunczyku a ja uwielbiam tuńczyka w saĺatce i mam teraz pomysł zrobię sałatkę z tuńczykiem, jajkiem, pomidorkami, sałatą i ogórkiem!
a na obiad zrobię może jutro paprykę nadziewana mięsem, ryżem i przykryta będzie serem żółtym i do piekarnikapyycha. Uwielbiam jeszcze cukinię z mięsem i beszamelkiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 12:18