Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurczę jak teraz tak myślę, to jeszcze trochę i już 20 tydz, a niektóre z Nas już są w 20 tygodniu czyli połowa już za Nami , jeszcze droga połowa i będziemy tulić nasze dzidzie
fajnie, że akurat będzie ciepło, będzie można wyjść na spacerek, czy pojechać na działkę.
Dziewczyny macie może poduszkę do spania ciążową? Ja właśnie kupuję w następnym tygodniu, bo już czasem nie wiem jak spać, jest mi niewygodnie. Moja znajoma bardzo polecała, a teraz kolejna znajoma, która też jest w ciąży kupiła taką i mówi, że jest świetnachciałam ją już wcześniej kupić ale teraz mam kolejną recenzję zaufanej osoby więc i ja kupuję. Pewnie przy 8-9 miesiącu na niewiele się zda bo potem to już nic nie pomoże ze spaniem, ale póki co muszę jakoś przetrwać i się wysypiać.
A później będzie do karmienia bobaska1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
Claudin wrote:Dora taki brzuszek jak Ty masz teraz ja miałam w 11 tyg
ale nie martw się jeszcze Ci urośnie widocznie taka Twoja budowa, albo dzidzia jest ułożona bardziej do wewnątrz niż na zewnątrz. Dużo zależy od budowy od wzrostu
.
?to CZARNA OWCA się martwi
ja mam bardzo duże tyłozgięcie macicy plus dość mocne mięśnie brzucha i mi się wszystko poki może trzyma w środku...
w ciąży z synem bylo podobnie choć wtedy mialam ciut więcej tłuszczyku i kg...
Same plusy małego brzucha - juz wiem jak to jest z dużym (wcale nie tak łatwo) mogę jeszcze spac jak chce, nawet na brzuchu co robię namiętnie, "cywilne" ciuchy jeszcze nosze łącznie z dzinsami... Juz niedlugo czuje ale jeszcze daje radęWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 22:02
Claudin lubi tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Dora no faktycznie plusy to są bo ja np, w swoje spodnie się mieszczę do momentu zapięcia
guzik się już nie dopina, a jak się bym dopieła to jakbym usiadła to tak mnie pije, że dajcie spokój.
Co do spania ja staram się jak najwięcej spać na boku, ale niezbyt mi to wychodzi, bo budzę się rano na wznak. Poza tym lubię spać na boku ale bardziej na prawym a powinno się bardziej na lewym. Może lepiej będzie jak będę mieć w końcu poduchę.dora8201 lubi tę wiadomość
-
Racja, duży brzuszek może ladnie wygląda ale łatwo to z nim nie jest
w pierwszej ciazy miałam taki w 6miesiacu, a teraz na półmetku już mi ciężko założyć wsuwane kozaczki
mam nadzieję ze wreszcie przestanie tak rosnąć szybko bo ja nie wiem co to do lipca będzie
Daisy lubi tę wiadomość
-
Juwelka ale Ty jesteś szczuplutka a brzunio dostosowany do Ciebie - mały i filigranowy !
Ja śpię głównie na boku i z racji umiejscowienia telewizora, na lewym.Na wznak jak dłużej poleżę to się podnieść nie mogę przez ból kręgosłupa. ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 22:20
juwelka lubi tę wiadomość
-
juwelka - ja też jestem szczuplaczkiem i przed ciążą nosiłam rozmiar 34 i moja gin powiedziała że jak sama nie zgrubne to może to chociaż ciąża mi w tym pomoże i pomaga bo łatwiej szukać ciuszków w większym rozmiarze niż lalkowym XS
dora8201 lubi tę wiadomość
-
juwelka wrote:Pepitka owszem rośnie, powim Ci że w ciągu tyg tak wystrzelił więc pewnie teraz się zacznie;)
Claudin niestety,ale spodnie mam dawno odłożone;/ nosiłam 34 i już od świąt nie noszę moich bo mnie cisnęły mimo że się zapięłam;) No mam taki termin wg om wg owu trochę mniej;))
A ja nie mam w ogóle liczone wg. OM bo bym była chyba w 24 tygodniupo odstawieniu tabletek miałam nieregularne cykle, czasem nawet 1 miesiąc nie miałam okresu i czasem to nawet nie wiedziałam kiedy mam owulację.
Także u mnie terminy wyliczone są z USG bo inaczej się nie da
1kasiulka1 wrote:Claudin - pierwsze ruchy, bardzo delikatne poczułam dwa tyg temu i od tego czasu stały się coraz wyraźniejsze i są codziennie.
Jak chodziłam do wcześniejszego gina jak mu o tym powiedziałam stwierdził, że to nie możliwe ( no tak w końcu on był 10 razy w ciąży) to już się nie odzywałam na ten temat. Zmieniłam teraz lekarkę i w ogóle szpital, w którym docelowo chcę rodzić i babeczka w ogóle super miła i NORMALNA, stwierdziła, że jak jestem szczupła i drobna to można czuć jak najbardziej.
dziewczynki czy na FB też jest jakaś nasza grupa czy nie? Bo wiem, że z innego wątku dziewczyny mają na FB coś bo moja koleżanka tam jestale nie wiem jak tu.
1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam Niedzielnie?
Śliczne macie brzuszki.jeden ładniejszy pd.drugiegomy dziś na te ChrCiny iidziemy..nie chcę.mi się znów.będą podejrzenia czego pić nie chce
A.co do fb to nie wiem nawet.kto tam pisze i juz tam nie dołączę bo one tutaj nie piszą nie znamy się i się Już nie poznamy. Jedynie te dziewczyny co są tutaj kojarzę i wystarczy bo raczej tutaj ma forum nie udziela się 60diewcZyn..
wikaa, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
witam i ja
dziś mam w planach obiad u mamy - będą gołąbki na moje specjalne zamówienie
a potem idziemy na kabaret
ciekawe czy wysiedzę 2 godziny na krzesełku...
Bommbelek możesz mówić, że antybiotyk bierzesz.. poza tym alkohol na chrzcinach?? dziwnie - to impreza dziecka a nie dorosłych.. no ale wiem, że każdy robi jak uważa...
co do fb to ja jestem tu od dawno i znam dziewczyny, które poszły tam, część pisze też tu... ja nie mam czasu ani możliwości na pisanie w 2 miejscach a na fb jak produkują po 1000 postów dziennie to w ogóle bym była w tyle i nie wiedziała o co kaman... tutaj na spokojnie sobie nadrabiam w nocy jak się budzę i spać nie mogę na telefoniei jestem na czasie
p.s. powiedzcie że narobiłam smaka komuś gołąbkami co?? bo Wy mi zawsze narobicie jak piszecie o jedzeniuwikaa, anetaa1607, Nona, 1kasiulka1, zielona1 lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif