Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
naaala wrote:
super! Widać, że jak dziewczynka będzie to stanie się córeczką tatusia
a.. nie żeby mężczyźni gustu nie mieli ale mój na pytanie kiedy będziemy kupować ciuszki powiedział w lipcu hahhaha
no tak w lipcu trzeba być już spakowanym a może nawet w czerwcu!
eh faceci
naaala, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Ojjj będzie córeczką tatusia, ja już też przez niego przywykłam do myśli że rozwija się we mnie mała prawdopodobnie Julka ale ja się nadal kłócę że wolałabym Oliwia abo Nikola haha, ale pewności nie mamy co do płci, więc zostaje nam tylko gdybanie jak na razie...do 26 lutego
Claudin lubi tę wiadomość
-
Nam to wszystko jedno tak naprawdę
ale też jesteśmy ciekawi kto to siedzi sobie w brzuszku imię dla dziewczynki mamy ale dla chłopca jeszcze nie mamy wybranego bo mojemu ciężko dogodzić
mi np. podoba się Leon, albo Olek, albo Franek, Jaś a on nie wie co mu się podoba. No cóż jakieś będzie trzeba wybrać w końcu w ogóle kiedyś podobało mi się więcej imion ale przez to, że zdążyłam poznać osoby o tych imionach odpodobały mi się :p
-
Witam
Co du witamin- nie biorę, jestem bardzoantysuplementowa, zresztą przy moim sposobie odżywiania mam witamin tyle ile mam mieć.
Biorę jedynie kwas foliowy i jod, w sumie to jod tylko dlatego, że jest w tym kwasie.
Co do grzybków marynowanych- pochłaniam, nic mi nie jest. W poprzedniej ciąży też pochłaniałam.
Nina witaj
Powidzenia dla wizytujacych i zasuwam do pracy
Naaala śliczne ciuszki.
U nas też głównie małżon Młodego ubierał -
Dokładnie przez niekóre osoby nie nadajemy imion które nam się podobają, mi się np starsznie podoba imię Maja, no ale..znam jedna Maję i już nie dam tak mojemu dziecku, za chiny ludowe!!!
Jaśśliczne imię my jak chłopiec to Antoś albo Kacperek
Claudin, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
zania1313 wrote:hehe mnie to nie grozi:) ja grzybki marynowane mojej teściowej to mogłabym wciągać w całości. Tak jak chęć na ostre...też się nie powinno w ciąży, ale ja nie mogę się opanować
Żołądeczek mamy zahartowany:)
W ogóle to w mojej diecie to mogłby być tylko grzybki marynowane, ogórki kiszone, średnio wysmażony stek, i wszystko co ostre:)
Zania to będzie chłopak jak nic! -
Nala ja też się nad Antonim zastanawiam nie wiem czemu ale mi sie podoba Antek, Antoś
ja też mam wiele imion naprawdę ładnych ale jakbym dziecko tak miała nazwać to by mi się kojarzyło z tą osobą za którą nie przepadam...więc odpada
Jaś też mi sie podobał zawsze. No nie wiem musimy jeszcze przemyśleć.
Kate851
ja też mam ochotę na kwaśne i ostre ale u mnie tak było zawsze więc w tym wypadku nie wiem czy to ma znaczenienaaala lubi tę wiadomość
-
Nona super,że wszystko w porządku:) też za jakiś czas wybiorę się do okulisty
Kasia25 ja tez za wszystkie badania płacę, rodzinny lekarz mówił,ze teraz nie może rodzinny nie moze dawac zadnych skierowań na badania dot.ciązy, przynajmniej u mnie tak było -
Claudin mój to znowu na Antosia narzeka, że jak to tak ''Antonii będą go wyczytywac z dziennika'', ''dzieci będą się z niego śmiać'' to wybraliśmy rezerwowe Kacper, jakby się mu to nastawienie nie zmienilo
Kate851 ja znowy tylkooo bym słodycze jadła, a lody to w ogóle mogłabym jeść, jeść, jeść...obojętnie czy sorbety, czy lody zwykłe, czy jakieś deserki wszystkooo mmmmmm!!! Dobrze że mam w lodówce jeszcze trochę sorbetu malinowego zaraz sobie zjem -
Mówicie o imionach, moja siostra rodzona ma Kacpra i Maję heh i na pewno tak już nie damy, chociaz bardzo mi się podobają
ale dla chłopca mam na 100% Marcel a dla dziewczynki bym się jeszcze wahała,ale póki co na 1 miejscu Nela:) podoba mi się jeszcze Wiktoria i Zuza:)
-
Kate851 ooo też mi się Nela podoba ale moj stwierdził, że to nie w Pustyni i w Puszczy
ogólnie podobają mi się krótkie imiona, sama mam długie więc może dlatego
ja jeszcze myślę nad Lilką, Polą jeżeli o dziewczynkę chodzi albo Amelką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 09:41
-
Claudin wrote:Kate851 ooo też mi się Nela odoba ale moj stwierdził, że to nie w Pustyni i w Puszczy
ogólnie podobają mi się krótkie imiona, sama mam długiewięc może dlatego
ja jeszcze myślę nad Polą jeżeli o dziewczynkę chodzi albo Amelką
Ja też właśnie lubię krótkie:) a najbardziej,że nie ma tych oficjalnych:) ale Zuza w sumie ma oficjalne,ale Zuzia i Zuza ładnie:) Nela dla mnie unikatowe i nie słyszałam,żeby dużo dzieci tak miało,nie chciałabym,żeby co drugie miało takie imięPola tez mi się podobało,ale zupełnie nie mężowi, ale Nela Jemu się podoba, mówi tak oryginalnie:) Marcel tez się podoba i tez raczej mało popularne:)
Claudin lubi tę wiadomość
-
kate851 wrote:Mówicie o imionach, moja siostra rodzona ma Kacpra i Maję heh i na pewno tak już nie damy, chociaz bardzo mi się podobają
ale dla chłopca mam na 100% Marcel a dla dziewczynki bym się jeszcze wahała,ale póki co na 1 miejscu Nela:) podoba mi się jeszcze Wiktoria i Zuza:)
Wiktoria mi też się strasznie podoba dla dziewczynki i nawet nie znam żadnej Wiktorii, ale mężulek już niestety zna i jak zwykle wszystko na nic -
Dzień dobry
Witaj Nina
Z suplementów to biorę OmegaMum + DHA. Przez chwilę brałam femibion natal 2 ale źle się po nim czułamA w ciąży moja dieta jest po prostu fatalna, bo "normalne" jedzenie jakoś mnie nie kręci
U mnie będzie problem z imieniem dla chłopca, bo teść sobie wymyślił, że musi być Mieczysław po dziadku. Normalnie nie da się go przekonać, że tak nie będzieDla mnie to imię jest STRASZNE
wikaa lubi tę wiadomość