Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
katepr dzięki
ja dziś kiepsko się czuję i dlatego dzis na szybko jajka sadzone i jeszcze mam troche bigosu jakby mąż wolał.Ale na szybko można zrobić spagetti , placki po węgiersku alo po prostu zupkę
ja wczoraj robiłam jarzynówkę i dodałam trochę zupy instant pieczarkowej i wyszła super smaczna
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś na obiadek mam naleśniki z jabłkiem i parę bez by móc dodać sobie czy dżem czy bitą śmietanę ale powiem wam że świetnie są też naleśniki na które na koniec ( na talerzu) nałożycie sobie lody waniliowe jakie to jest pyszne Polecam
Sandra94w, Claudin, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny1kasiulka1 wrote:Ja dziś na obiadek mam naleśniki z jabłkiem i parę bez by móc dodać sobie czy dżem czy bitą śmietanę ale powiem wam że świetnie są też naleśniki na które na koniec ( na talerzu) nałożycie sobie lody waniliowe jakie to jest pyszne Polecam
1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
naaala wrote:Takie pytanie, zażywacie jakieś witaminkii ??
Miałyście styczność z Prenatalem Classic, kupiłam sobie go ale jakoś nie jestem do końca przekonana co do niego, chciałam kupić falvit mama ale słyszłam że wiele kobiet ma po nim mdłości...naaala lubi tę wiadomość
-
Claudin wrote:Nala ja też się nad Antonim zastanawiam nie wiem czemu ale mi sie podoba Antek, Antoś
ja też mam wiele imion naprawdę ładnych ale jakbym dziecko tak miała nazwać to by mi się kojarzyło z tą osobą za którą nie przepadam...więc odpada
Jaś też mi sie podobał zawsze. No nie wiem musimy jeszcze przemyśleć.
Kate851
ja też mam ochotę na kwaśne i ostre ale u mnie tak było zawsze więc w tym wypadku nie wiem czy to ma znaczenieClaudin, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
jeśli chodzi o witaminki to lekarz kazał mi brać prenatal ten na pierwszy trymestr ale nie mogłam go kupić a ten classic jak zobaczyłam wielkość tabletki to się przeraziłam i pani w aptece znalazła fajne witaminki w małym rozmiarze PregnaPlus , też mają DHA
super sie po nich czuję i łatwo się łyka tylko ta cena
40zł za miesiąc to naprawde sporo. Jak będę teraz u gin to zapytam czy muszę brać cały czas te witaminki.
-
Ojej i ja bym lody zjadła ale ja bardziej sorbet i to cytrynowy mniam mniam
A na obiad dzisiaj bedzie u Nas pstrąg z masełkiem w ziołach frytkami własnoręcznie robionymi bo takie kupne niezbyt lubię i do tego jakaś zielenina.1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
Dzięki za pomysły
ja naleśniki jadłam przedwczoraj na zmianę z nutella i dżemorem ; D
Zupke też robiłam dwa dni temu hmm nadal myślę co by tu upichcic
Co do witamin brałam prenatal classic i dha i wymiotowałam więc narazie nie biorę żadnych
sorbet! Pomarańczowy w carte'dor najlepsze lody jakie w ciąży jadłam meeega kwaśneWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 12:29
Claudin, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość