Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zażyłam może z 3 razy ten Prenatal Classic i zawsze mnie głowa zaczyna boleć, nie wiem czy to po nich mam te bóle czy od czegoś innego
Dziś wzięłam i znowu mnie głowa boli
Może spróbuję ten WitaMiner prenatal + dha, mój lekarz ogólnie powiedział że mam popróbować różne witaminy bo nie każdy może brać wszystko.. i dlatego zastanawiam się nad tym Prenatalem bo nie ma sensu żebym się męczyła codziennie kiedy go wezmę, jakby to było od tych tabletek.Daisy lubi tę wiadomość
-
Cześć mam na imię Nina, termin mam na 19 lipca , dzisiaj przypadkiem znalazłam to forum
I tak się złożyło, że przy zakładaniu konta zdałam sobie sprawę z tego, że poczułam lekkie stukanie w brzuchu
naaala, Nona, ewela86, dora8201, rex, Sandra94w, katepr, anetaa1607, Ivettka, wikaa, believe, zielona1 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Ja biorę prenatal classic i prenatal dha i nic mi się nie dzieje po nich, często biorę o różnych porach dnia i nie zauważyłam żeby było coś nie tak
brałam wcześniej falvit mama i też było ok ale to może zależy od organizmu czy coś. Dobranoc dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 00:28
08.-09.2020 r. 💔
06.07.2015 r.
08.02.2018 r.
05.11.2020 ll 🥰
-
nick nieaktualny
-
joka789 wrote:Ja biorę prenatal classic i prenatal dha i nic mi się nie dzieje po nich, często biorę o różnych porach dnia i nie zauważyłam żeby było coś nie tak
brałam wcześniej falvit mama i też było ok ale to może zależy od organizmu czy coś. Dobranoc dziewczyny
Może to jakiś zbieg okoliczności akurat z tym bólem głowy, albo za bardzo wzięłam sobie do serca że mogę się źle czuć.. -
Hm, mam 20 lat, to będzie moje pierwsze dziecko
w piątek 13 mam wizyte u lekarza więc mam skrytą nadzieje, że dowiem się czy to chłopiec czy dziewczynka
Troszkę za dużo mi się przytyło, ale te wszystkie kg sa do wybaczenia:P
Co do tabletek to próbowałam prenatal, źle się po nich czułam, później próbowałam falvit za radą mamy - łąpała mnie przerazliwa zgaga, skonczyłam na omegamed + dha , jestem póki co z nich bardzo zadowolonanaaala, Claudin, dora8201, Nona, 1kasiulka1, Ivettka, believe lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
naaala wrote:Takie pytanie, zażywacie jakieś witaminkii ??
Miałyście styczność z Prenatalem Classic, kupiłam sobie go ale jakoś nie jestem do końca przekonana co do niego, chciałam kupić falvit mama ale słyszłam że wiele kobiet ma po nim mdłości...
Jak byłam teraz u doktor zapytałam się jej o ten Prenatalen i powiedziała żeby go nie kupować kazała mi brać żelazo biofar, jod i witaminę D. I to tyle. Inne witaminy dostarczam w jedzeniu.
Zdaję relacje z nocy: w końcu się wyspałam i nic mnnie nie bolipoducha super aż nie mogłam się od niej odkleić rano żeby wstać, także jak ktoś się zastanawia czy kupić to polecam.
Nina witaj
Ja mam 26 lat i to moje 1 dziecko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 07:05
-
Dzień dobry! Chyba się wyspalam:) choć trochę plecy mnie bolą... Nam nadzieję że dziś będę miała więcej energii niż wczoraj:) miłego dnia mamuśki i udanych wizyt dzisiejszych
Claudin lubi tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Czy ten witaminer prenatal i dha to 2 różne tabletki czy to w jednym? Jestem na telefonie, nie chce mi się szukać może ktoś udzieli mi odp. zanim przesiądę się na komputer
Edit:
Doczytałam juz o nichnie dla mnie... Muszę poszukać samego dha, nie chce witamin
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 07:39
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Witam sie z rana!
Ide niedlugo na ta kontrole stresuje sie jak nie wiem cobrzuch od rana jakis twardy...
juz chce bycpo...
Boje sie ze zapomne zapytac o wszystko co bym chciala...
Sandra mam lekarza ktory pracuje na Kosciuszki i jesli tylko cokolwiek mnie niepokoi pozwala przyjsc na swoj dyzur i sprawdzic
milego dnia Dziewczynki!
-
No i udało mi się nadrobić
witam sie we wtorkowy poranek;)tyle chcialam napisac i chyba połowe zapomnialam. Po pierwsze Dora pokoik piłkarski jest MEGA! Pokazałam mężowi który grał w piłke kilka lat i powiedział że też by taki chciał
Wczoraj odwiedzila mnie mama z babcia i z siostrą i też wybrałyśmy sie na ciuszki:)udało mi sie upolować kilka body , dwa pajacyki i jakieś bluzeczki:)niektóre z metkami;)i zapłaciłam aż 12 zł za wszystko bo w poniedziałki jest wszystko -70%cały wczorajszy wieczór oglądałam i przytulałam te ubranka:)
Tak ostatnio pisalyscie o pizzy że wczoraj z mężem sibie zamówiliśmy.ale później wiedziałam że to był zły pomysł bo czułam sie po niej koszmarnie.było mi niedobrze i nocy nie przespałam bo tak mnie suszyło okropnie. Na jakiś czas mam dosyć pizzy.wogóle ostatnio zauważyłam że nie moge dużo zjeść bo czuje sie wtedy okropnie przejedzona. A jakiś tydzień temu na śniadanie wsuwałam 4 kanapki - teraz zjem tylko dwie.
Jeśli chodzi o badania to ja za wszystkie płace bo mąż nie chciał ze mną jeźdić do szpitala(tam przyjmuje mój gin na nfz) bo za duże kolejki , straszne zamieszanie. On lubi spokój i powiedział że za wszystko zapłaci byle sie nie denerwować. Poszłabym sama tylko że mam kawał drogi i boje się sama w takie trasy wybierać:/ale do sedna. Dostałam ostatnio skierowanie na badania moczu,morfologie i usr(chyba dobrze pamietam). Otóż nie wiem ile takie badanie kosztuje,orientujecie sie? A nie wiecie może czy mogłabym podejść do rodzinnej żeby mi dała takie skierowanie na nfz? W moim osrodku jest też taka stara lekarka co niby wypisuje każdemu chorobowe ile kto chce i w sumie zna sie jedynie na tym jak kaszel wyleczyc. Ciekawe jakbym do niej poszla to by mi wypisala takie skierowanko:)a ta glukoza to swoja droga ile kosztuje prywatnie?hmmm...dora8201 lubi tę wiadomość
-
Czarna owca trzymam kciuki !! Na pewno wszystko będzie dobrze, jak wrócisz zdaj nam relacje koniecznie!!;*
A co do zapominania, ja zawsze piszę sobie na kartce o co mam zapytać hmm.. może jest to z jednej strony smieszne ale przynajmniej o wszystko wypytam i nie martwię się po wizycie, jak to czasem bywalo
A tak w ogóle to witam się z Wami ze słonecznego Gdańska, śliczna pogoda się zapowiada na dziś -
a tak apropo cieszków to ostatnio tatuś zrobił mamusi i maleństwu nieposdziankę, wrócił z pracy i oznajmił że kupił to dla swojej córeczki na swojej przerwie. Tatuś tak pragnie córeczki...ciekawe jak okaże się że to chłopak ;o
Claudin, anetaa1607, dora8201, 1kasiulka1, ewela86, Ivettka, Daisy, believe, zielona1 lubią tę wiadomość
-
Czarna owca nie martw się będzie dobrze, ja też się każdą wizytą stresuje jak się potem okazuje nie potrzebnie
z Maluszkiem na 100% jest wszystko dobrze. Daj znać jak po wizycie!
Kasia25 nie mam pojęcia ile to badanie może kosztować ale ja jak wejde na stronę swojej przychodni to mam takie cenniki badań, zobacz może tam u Ciebie też jest napisane. a czy lekarz Ci przepisze skierowanie to ciężko powiedzieć z nimi jest różnie ni np. Lekarka pierwszego kontaktu nie chciała na wszustkie wypisać badania bo po prostu nie mogła na pozostałe mógł tylko ginekolog. A znowu poszłam do ginekologa w przychodni a on na to, że nie powinien mi wypisywać tego skierowania skoro ja chodze prywatnie ( wtedy akurat na 2 pierwszych wizytach byłam prywatnie bo termin na nfz był za miesiąc....) bo pacjentki to tak to chodzą sobie prywatnie a tak to przychodzą tu potem jak coś potrzebują... już chciałam powiedzieć może chodzą prywatnie dlatego, że nie ma problemu z dostaniem sie na wizytę i nie trzeba czekać po miesiąc jak jest pilna sprawa ale uznałam, że lepiej się nie odzywać. Kasia zawsze możesz spróbować może Ci wypisze nie wszędzie są takie znieczulice.