Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
dzięki dziewczyny za wsparcie:* ja jutro jadę do szpitala sprawdzić czy szyjka się nie skraca,na usg nie liczę bo to wizyta na NFZ także szybkie badanie palcami,proszę trzymajcie kciuki....a za tydzień USG,moja maleńka dziś nie jest aktywna:(
-
nick nieaktualnyCześć Wam, nie zaglądałam wcześniej bo cały dzień na wariackich papierach od rana do południa na pobraniu krwi do tego konfliktu płytkowego + podróż to trochę się zeszło. Później zakupy na jutrzejszy wyjazd, teraz się spakowałam jeszcze się wykompię i lulu. Także żegnam się na kilka dni
Trzymajcie się ciepło
Będę z Wami myślami
Dobranoc:)Nona, wikaa, ewela86, anetaa1607 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem po wizycie u diabetologa i jestem załamana.. Pisałam wam że mam kilka krostek dosłownie 5-7 na placach i że swędzi strasznie pokazałem jej a ona powiedziała że.to wygląda jak polpasiec :-(może się mmylić?5 krostek Bez Gorączki może być polpascem? Ja to mam już 2-3tyg.. Już nawet nie Czytam o tym w necie bo jest mi słabo od tych wiadomości
-
mon!ta^ wrote:czy któraś z was ma/miała nadwrażliwość zębów w ciąży bo to jest masakra co u mnie sie dzieje. Masuje dziąsł, nakładam paste przy dziąsłach z jednej i z drugiej strony i zostawiam. Poprostu już wymięka. Dzisiaj inhalacje sobie zrobilam z sody oczyszczonej na katar i kaszel. PO niej teraz ząb mnie boli z przodu i cieplego a o wrzątku już nie wspomnę
tak nawala że chocho gwiazdy zobaczylam. Wczesniej mialam nadwrażliwość na zimne a teraz na gorące i cieple po tej inhalacj. Proszę o pomoc Was. Paste używam elmex
Nadwrażliwość zębów to nie, ale dziąsła krwawią strasznie, za każdym razem kiedy myję po prostu koszmar..
Aneta moja imienniczko na pewno będzie wszystko dobrze każda Ci to powie ;*
bommbelek ja Ci niesety nie pomogę, wiem tylko że moja koleżanka jak miała półpaśca to nie było to 5 krostek no i miała gorączkę.velka lubi tę wiadomość
-
Mi na dziąsła pomaga też meridol,ja już po prysznicu, wieczorem po kolacji to mam spory brzuszek a rano juz mniejszy:) Bommbelek półpasiec? Moja chrzestna teraz to ma ale gorączka przy tym jest,może krostki od proszku do prania, ja też mam zwłaszcza na piersiach
-
Bommbelek, ja niestety nie pomogę... Nigdy o tym nie słyszałam...
Biedroneczka, a dzisiejsza wizyta z USG, czy bez?
Na nadwrażliwość mi dawniej pomogła pasta Sensodyne albo Lacalut (już teraz nie pamiętam dokładnie), ale wiem, że po jej zastosowaniu jak ręką odjął. Stosowałam ją jakiś czas, później już problem nie występował i od dłuższego czasu korzystam z Elmexa i jestem zadowolona. A na krwawienie to na pewno pomógł mi kiedyś Lacalut Activ - to na pewno.
Śliczne brzuszki wszystkie maciemój już widoczny baaardzo. Nie da się ukryć, że to nie od przejedzenia
a na wadze + 2 kg.
Jak tam dziewczyny po spotkaniu? Zazdroszczę możliwości spotkania się
Ja dzisiaj Was czytałam cały dzień, ale jakiś taki leniwy mam dzień. Posprzątałam wprawdzie rano dom, ale z planów pozałatwiania niektórych spraw na mieście nici... Nie wiem, czy problem z ciśnieniem, czy o co chodzi, ale jestem tak zmęczona, jak bym co najmniej pracowała całą dobę.
-
Hej.
Bombelek a co ma diabetolog to krostek??
Idz do dermatologa. Mialas stycznosc z dziecmi z/po ospie ostatnio? Poplasiec sie lokuje jak nazwa wskazuje w okolicach pasa.
Juwelka, Livia pewnie odpoczywaBiedna tyle km po nieznanym dzis zrobila
Ale bylo zajebiscie sie z Wami spotkac. Juz nie moge sie doczekac kolejnego spotkania ♡
A ja siedze i przegladam ciuszki ktore dzis kupilam. Doprawdy cala torba tegoale co moje to moje. A raczej Hanki
believe, livia30, ewela86 lubią tę wiadomość
-
Hejka pisarki.
Fotki brzuszków wszystkie piękne
Bommbelek my pamiętamy - Ty o nas nie zapominajNie miałam nigdy do czynienia z ta chorobą. Idz jutro do rodzinnego i dopytaj.
Aneta głową do góry. Naprawdę pozytywne myślenie działa cuda....
Biedroneczka fajnie, że po wizycie ok. W jednym zdaniu ujełaś sedno sprawy !
Dziewczyny nic nie piszecie jak po spotkaniu, napiszcie chociaż jak smakowały lody ?
A jutro tłusty czwartek. Nie odmówię sobie pączusia. Ja lubię tradycyjne z dżemem albo różą. Pojadłabym tez faworkow. ... tesciowa na pewno nasmazy -
Believe mam ponad 20 zdjec..jutro wstawie ok bo z komorki teraz jak mam wrzucac na tinypic to musze zmniejszac wszystko to mi sie nie chce
Smyk i TkMaxx
jestem chudsza o ok. 400zl ale przeszczesliwa
Wikaa spotkanie super, znalazlysmy sie bez problemu, siedzialysmy ok. 3h, lody super, soczki super, atmosfera super. Laski super, nie dosc, ze sliczne to, to i madre jeszcze i bylo o czym gadacsuper naprawde z usmiechem na ustach wspominam
wikaa, juwelka, livia30, Nona, anetaa1607, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość
-
Daisy, w takim razie trzymam za słowo i jutro oglądamy Twoje zakupy
mi się marzy już właśnie poszaleć po sklepach. Ale co z tego, skoro mój bobas nie chce się dokładnie pokazać? Mam już kupionych trochę ubranek, ale wszystkie w takich stosowanych bardzo kolorach.
Super, że spotkanie udaneDaisy lubi tę wiadomość
-
No ej, wróciłam cała i zdrowa
Byłam jeszcze na obiedzie, zrobiłam małe zakupy a w domu jakoś tak wyszło, że mi się przysnęło i dopiero niedawno mąż telefonem mnie obudził
Dziewczynki było super, potrzebowałam takiego wyjścia z domu. Na kolejne spotkanie oczywiście też się piszęjuwelka, Daisy, anetaa1607 lubią tę wiadomość