Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiu, super brzuszek.
Ja tam u siebie dalej nic nie mam. Wieczorem wygląda jak minimalne wzdęcie i to wszystko.
Wstawię jedno, na chwilkę, wiem, że niewyraźne, z tamtego tygodnia jakoś, w przyszłym zrobię następne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 18:01
kasia25, Claudin, naaala, Tigana, Ivettka, wikaa, ewela86, velka lubią tę wiadomość
-
Aryll dokładnie żebyś wiedziała, że po kilku latach pracy w korpo człowiek jesf wrakiem aczkolwiek znam i takich co wręcz super się czują w tym, zostają po godzinach pracy i pną się po trupach do celu, dla mnie to trochę żałosne, praca jest ważna ale nie aż tak żeby zawalać życie rodzinne.
Kasia śliczny brzuszek!i jaki zgrabniusi.
Kate851 ja pracuję w dziale, ktory teoretycznie zajmuje się po częsci reklamą, marketingiem i zarzadzaniem danymi, ciężka praca ciągle coś się dzieje. Czasem człowiek z braku wyboru siedzi w takiej pracy bo musi za coś żyć ale dla mnie ważniejsze jest jednak zdrowie psychiczne.
Mnie nie boli póki co kręgosłup.kasia25 lubi tę wiadomość
-
rex wrote:Naaala, to ja myślałam, że Ty w avatarku masz swój
eee to jak nie tylko ja jestem płaska to się nie przejmuję, myślałam, że w tyle za Wami zostałam
To był jeden wieczór kiedy tak go było widać, ale mam straszne zaparcia w ciąży i ''nic nie robiłam'' przez ponad tydzień czasu, jak dzień po tym zdjęciu poszłam i opróżniłam odrazu brzuch zniknął i znowu go nie widzę a jak się cieszyłam...velka lubi tę wiadomość
-
rex wrote:Kasia, pojęcia nie mam, w ciąży ze starszym, do 7go miesiąca taki miałam, a i na koniec bez rewelacji, choć mały, 3,700 miał
Najważniejsze że z maleństwem wszystko dobrze:) choć ja już nie mogłam sie doczekać kiedy bedzie widać brzuszek;)
Ja też zauważyłam że zaczęły mi rosną włoski poniżej pępka ale nic z nimi nie robię. A żadnej ciemnej linii u siebie nie zauważyłam jak dotąd:) -
Rex już coś zaczyna pomału być widać, i tak jak wcześniej pisaliśmy warto cieszyć się małym brzuszkiem duzy fajny ale więcej z nim roboty
Monita moja znajoma tak miała, już nie wiedziała jak myć zęby nawet szczoteczkę dla dzieci mięciutką kupiła a to i tak nic nie dało. moje zęby mi nie dokuczają jedynie dziąsła czasem krwawią. Ale mam ten problem ponieważ nosiłam kiedyś ponad rok aparat a po zdjęciu aparatu mam załozone takie druciki od tyłu żeby zęby trzymały i przez to mam taki ścisk że czasem dziąsła mi tak pachną i muszę je masować taką specjalną mini szczoteczką. -
Rex fajowy brzus matko to ja mam najwiekszy z lipcówek heheheh ale wy takie chudzinki hehehe a ja mam zapas tłuszczyku
mam 3,8kg na plus od początku
po wizycie dzisiejszej okdora8201, rex, believe, wikaa, ewela86 lubią tę wiadomość