X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem z wykształcenia filolozka ale ciężko w szkole znaleźć pracę a bardzo lubię uczyć:)

• naaala Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja studiuję administrację, także myślę że z pracą źle nie będzie jakoś :)

velka lubi tę wiadomość

w57vtqyw4gg7iv3m.png
  • kasia25 Przyjaciółka

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate851 wrote:
    Kasia super brzuszek:) który masz tydzień? Ja jutro zaczynam 17 tydzień to zrobię:)
    Pisze na moim suwaczku;) 18 tydzien i 5 dzien wedlug OM;) i oczywiście pierwsza ciąża:) dziękuję za miłe słowa:)

• kate851 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To szerokie pole masz:) dziewczyny Was też tak boli kręgosłup? Mnie piecze w dole

• naaala Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj mnie czasami jak złapie z prawej strony w odcinku lędźwiowym to nie mogę chodzić :)

velka lubi tę wiadomość

w57vtqyw4gg7iv3m.png
  • rex Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu, super brzuszek.
    Ja tam u siebie dalej nic nie mam. Wieczorem wygląda jak minimalne wzdęcie i to wszystko.
    Wstawię jedno, na chwilkę, wiem, że niewyraźne, z tamtego tygodnia jakoś, w przyszłym zrobię następne.
    5zick1.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 18:01

kasia25, Claudin, naaala, Tigana, Ivettka, wikaa, ewela86, velka lubią tę wiadomość

dxom6iye1ka3dosl.png
  • rex Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze, pojęcia nie mam, czemu nie chce wyskoczyć jako fotka, tylko jako link, zaraz poszperam co się stało.

dxom6iye1ka3dosl.png
  • Claudin Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aryll dokładnie żebyś wiedziała, że po kilku latach pracy w korpo człowiek jesf wrakiem aczkolwiek znam i takich co wręcz super się czują w tym, zostają po godzinach pracy i pną się po trupach do celu, dla mnie to trochę żałosne, praca jest ważna ale nie aż tak żeby zawalać życie rodzinne.

Kasia śliczny brzuszek! :) i jaki zgrabniusi.

Kate851 ja pracuję w dziale, ktory teoretycznie zajmuje się po częsci reklamą, marketingiem i zarzadzaniem danymi, ciężka praca ciągle coś się dzieje. Czasem człowiek z braku wyboru siedzi w takiej pracy bo musi za coś żyć ale dla mnie ważniejsze jest jednak zdrowie psychiczne.
    Mnie nie boli póki co kręgosłup.

kasia25 lubi tę wiadomość

• naaala Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rex mam takki sam, nic nie widać :)

nina1701, velka lubią tę wiadomość

w57vtqyw4gg7iv3m.png
  • rex Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naaala, to ja myślałam, że Ty w avatarku masz swój :P
    eee to jak nie tylko ja jestem płaska to się nie przejmuję, myślałam, że w tyle za Wami zostałam ;)

dxom6iye1ka3dosl.png
  • kasia25 Przyjaciółka

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rex już widać twój brzuszek:)kurcze faktycznie płaściutki jak na ten czas ciąży:) ale może lada moment wystrzeli do przodu;)

• rex Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, pojęcia nie mam, w ciąży ze starszym, do 7go miesiąca taki miałam, a i na koniec bez rewelacji, choć mały, 3,700 miał ;)

dxom6iye1ka3dosl.png
  • naaala Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rex wrote:
    Naaala, to ja myślałam, że Ty w avatarku masz swój :P
    eee to jak nie tylko ja jestem płaska to się nie przejmuję, myślałam, że w tyle za Wami zostałam ;)

To był jeden wieczór kiedy tak go było widać, ale mam straszne zaparcia w ciąży i ''nic nie robiłam'' przez ponad tydzień czasu, jak dzień po tym zdjęciu poszłam i opróżniłam odrazu brzuch zniknął i znowu go nie widzę a jak się cieszyłam...

velka lubi tę wiadomość

w57vtqyw4gg7iv3m.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rex rzeczywiście nic jeszcze nie widać:) u mnie już wypiety, jutro wieczorem zrobię fotę:) ważne żeby nasze maleństwa rosły jak na drożdżach:)

• kasia25 Przyjaciółka

Wysłany: 11 lutego 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rex wrote:
    Kasia, pojęcia nie mam, w ciąży ze starszym, do 7go miesiąca taki miałam, a i na koniec bez rewelacji, choć mały, 3,700 miał ;)

Najważniejsze że z maleństwem wszystko dobrze:) choć ja już nie mogłam sie doczekać kiedy bedzie widać brzuszek;)
    Ja też zauważyłam że zaczęły mi rosną włoski poniżej pępka ale nic z nimi nie robię. A żadnej ciemnej linii u siebie nie zauważyłam jak dotąd:)

• mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 10:56

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • Claudin Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rex już coś zaczyna pomału być widać, i tak jak wcześniej pisaliśmy warto cieszyć się małym brzuszkiem duzy fajny ale więcej z nim roboty ;)

Monita moja znajoma tak miała, już nie wiedziała jak myć zęby nawet szczoteczkę dla dzieci mięciutką kupiła a to i tak nic nie dało. moje zęby mi nie dokuczają jedynie dziąsła czasem krwawią. Ale mam ten problem ponieważ nosiłam kiedyś ponad rok aparat a po zdjęciu aparatu mam załozone takie druciki od tyłu żeby zęby trzymały i przez to mam taki ścisk że czasem dziąsła mi tak pachną i muszę je masować taką specjalną mini szczoteczką.

• rex Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmień pastę na przeciwbólowego Colgate. Od razu działa. Nie mam nadwrażliwosci. Ale i mąż i syn mają ;)

dxom6iye1ka3dosl.png
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 11:00

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rex fajowy brzus matko to ja mam najwiekszy z lipcówek heheheh ale wy takie chudzinki hehehe a ja mam zapas tłuszczyku

mam 3,8kg na plus od początku :)

po wizycie dzisiejszej ok :)

dora8201, rex, believe, wikaa, ewela86 lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

‹‹ 648 649 650 651 652 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ