Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Daisy oo to też szybko
u mnie chyba brak bo nic nie wycieka a sama też nie chcę naciskać.
Zania ładniutki brzuniu,ciekawe kto się w Nim skrywa
Rex właśnie czytałam, że dużo kobiet ma ją dopiero po porodzie. Jestem ciekawa jak będzie w moim przypadku i jestem ciekawa jak smakuje, podobno bardzo słodka.
A mój bobo dzisiaj ruchliwy, chyba spodobał się mu tłusty czwartekw końcu zjadł swoje pierwsze 2pączki z życiu! -
Sana wrote:Rex ale masz fajnie z tą glukozą, z ciekawości - gdzie mieszkasz?
Ja się nie wypowiem, bo nie kupowałam, żadnej specjalnej poduszki. Mam nadzieję, że mi nie będzie potrzebna, w ciąży z młodym, spałam bez problemów do samego rozwiązania.
Zobaczymy, ewentualnie, któregoś ranka pierwsza polecę pod sklep -
nick nieaktualny
-
jezu ale produkujecie!!! nie nadążam dziś za Wami...
przyznać się ile pączków wciągnęłyście??
Daisy, Livia śliczne ciuszkija ostatnio poszłam raczej w wierzchnie
livia30, wikaa, Daisy lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Claudin wrote:Nala dokładnie, na co czekać w takim wypadku? my też się znamy bardzo długo już dawno byliśmy jak małżeństwo,też jestem jedynaczką jak Ty
studia ukończone, doświadczenie w pracach mam od 19 roku pracuję. I fskt można dalej czekać i mówić może jeszcze nie teraz bo przydałoby się pojechać tu zobaczyć to,a może jeszcze później bo jakiś większy samochód można kupić a może jednak większe mieszkanie. I tak ciągle można gdybać i czekać a można się nie doczekać a rok za rokiem upływa. Mi tak szybko czas leci, że jeszcze pamiętam dzień jak szłam na studia licencjackie dosłownie jakby to było wczoraj. A tu już mgr skończone. Tak szybko mi czas leci...a dziecko tak naprawdę motywuje do działania i wiele osób mi to mówi.
O to to my właśnie zastanawiamy się nad zmianem auta, co prawda no stelaż wejdzie ale już gondola słabo..
rozumiem jakby kobieta musiała leżeć no to wtedy cieżko dokończyć studia ale jak ja żyję na pełnych obrotach to nie mam zamiaru z niczego rezygnować życie jest na to za krótkie
Nic mi z piersi nie wycieka jeszcze
Co do zakupków tez dziś kupiliśmy 2 rzeczy dla maluszka ;pClaudin, velka lubią tę wiadomość
-
Naala Dziękować
jak dla mnie na ten tydzień w sam raz nie za duży nie za mały.
ciekawa jestem jakie będziemy mieć brzuchy w 8 miesiącu, która będzie miała najmniejszy a kóora największyna początku rósł mi szybko i myślałam, co to będzie w 8 miesiącu, ale teraz wydaje mi się, że zatrzymał się i rośnie mi teraz u dołu bardziej.
Też tak macie, że czujecie po której stronie jest wasze dziecko, takie uczucie jakby przytulało się do jednej strony a jak się tam dotkniecie to jest twardsza? Ja tak właśnie mam. -
Nie ma za co Claudin, prawdę napisałam ja też bym cyknęła focie brzuszka ale mi się tak nie chce ruszać z łóżeczka.. tak mi się dobrze tu leży
Ja jakoś szczególnie nie czuje z której strony jest maluchCzuję natomiast teraz jak mnie kopie z prawej strony
Claudin, velka lubią tę wiadomość