X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wspolczuje. Mysmy sie astma meczyly ok. 5 lat, non stop na sterydach..

• dora8201 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Dora wspolczuje. Mysmy sie astma meczyly ok. 5 lat, non stop na sterydach..
    my dzięki homeopatii od ponad 6 lat unikamy sterydów - ze 3 razy tylko musieliśmy jechac na zastrzyk

cisza dziś tutaj - widać że weekend :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 18:23

Daisy lubi tę wiadomość

zpbnio4p92q84lda.png
    Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
    http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif
  • rex Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie weekend tylko walentynki :P

dxom6iye1ka3dosl.png
  • wikaa Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kupiłam w Auchan truskawki i tez je wciągnęłam, nawet nie były takie złe jak na import.
    Ja dziś zaliczyłam spacerek z rodzinką, plac zabaw, obiadek w chińskiej a na deser zakupy w Auchan.
    m. z rana zaskoczył mnie bukietem kwiatów, myślałam że na stare lata już mu romantyczny nastrój opadł ale widać, że jeszcze coś się tli.... he, he... skromnie ale zawsze miło. ..

Daisy, Nona lubią tę wiadomość

gyxwkrhmxsjl3p0t.png serce-ruchomy-obrazek-0086.gif
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe ile dzieci zostanie dzis poczetych :D

rex, 1kasiulka1, naaala lubią tę wiadomość

• rex Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się zastanawiałam ile tatusiów zobaczyło dzisiaj dwie kreski :P

Nona, 1kasiulka1, Daisy, naaala lubią tę wiadomość

dxom6iye1ka3dosl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 22:36

wikaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 22:36

rex, dora8201 lubią tę wiadomość

• Sana Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona ja dziś szykuje truskawki z bitą śmietaną i masaż dla mojego :) cudowna sobota.

Nona lubi tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • bommbelek89 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo Agnes kojarzęe ja :-D my oczywiście cały Dzień w domu bo chore jesteśmy a Walentynek nie obchodziłam jeszcze :-/ a 5lat temu w walentynki również ja zobaczyłam 2kreski na teście dzisiaj mają skończone 4lata i wiszą na głowie ale kocham nad zycie

Nona, wikaa, ewela86 lubią tę wiadomość

16udskjogri4r6n4.png
  • domisia82 Przyjaciółka

Wysłany: 14 lutego 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie po dlugiej nieobecnosci,u nas niestety 13 byl pechowy syn wyladowal w szpitalu z wirusowym zapaleniem pluc i walentynki spedzamy na oddziale szpitalnym

Mikołaj [*]30.08.2014....19tc

https://www.maluchy.pl/ci-70874.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oh Domisia strasznie mi przykro! :/ Mam nadzieje ze szybko wyzdrowiejecie! Ty sie pilnuj wirusowka to niefajna sprawa :/

• rex Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domisia zdrówka dla syna! :)

dxom6iye1ka3dosl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) Wróciłam :) ale naskrobałyście :) po szpitalu nadal nic niewiadomo, dostałam skierowanie na czerniakowską na usg, na 9 marca. Czekamy ....

• Aryll Przyjaciółka

Wysłany: 14 lutego 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivettka, bądź pozytywnych myśli :) Będzie dobrze

Ivettka lubi tę wiadomość

relgk6nlj3x7mtee.png
  • pepitka Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Ciekawe ile dzieci zostanie dzis poczetych :D
    Hihihi, ja zawsze mówię ze listopad jest miesiącem odpakowywania walentynkowych prezentów :D

Daisy, rex, Ivettka lubią tę wiadomość

<3 SYNUŚ ALEKSANDER <3
    c55fskjo2jhm4m86.png
    iv09df9hu26fr9gh.png
  • wikaa Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivettka witamy. Wypuścili Cię z jakimiś wskazówkami ? Rozumiem, że będą obserwować czy dzidzia ładnie przerasta stąd to usg 9 .... Trzymam kciuki, by tak było ;-)

domisia zdrówka dla synka a Ty chowaj się przed szpitalnym wirusami....

gyxwkrhmxsjl3p0t.png serce-ruchomy-obrazek-0086.gif
  • kasia25 Przyjaciółka

Wysłany: 15 lutego 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ale ciężko nadrobić to co piszecie:)witam się w niedzielny poranek;) Jak codzien wysluchuje sobie ruchów maluszka. Ale noc miałam okropną. Wczoraj schyliłam sie i wstając uderzyłam o parapet:(mniej wiecej w okolicy nerki. Bol byl taki ze sie przewrocilam i chwila minela zanim wstalam. Pierwsza mysl to czy nie zaszkodzilam dziecku i od razu lzy w oczach:( od tamtej pory boli mnie to miejsce nawet przy dotyku a w nocy co sie ruszylam to sie budzilam. Zeby było "śmieszniej" to drugi bok równiez mnie bolal (rwa). Ja to mam pecha.

Inna sprawa ktora mnie gnębi to strefa intymna ktorej praktycznie nie ma miedzy mna a mężem:(nie kochalismy sie juz z 1,5 miesiąca i ja wcale nie mam ochoty na zbliżenia.a on też nie okazuje takiej chęci. I teraz wydaje mi sie że nie podobam mu sie taka gruba:( mimo że on zaprzecza i jak go o to pytam to mnie przytula i mówi że wyglądam ślicznie a on boi sie że maluszkowi zrobi krzywde. Nie wiem co mam myśleć chyba jakaś depresja się przypałętała bo chociaż moje libido =0 to smutno mi bo wydaje mi sie że jestem gruba i brakuje mi zalotów męża:( a w dodatku czuje się winna że zmuszam go do tak dlugiej abstynencji seksualnej. Wiem że to troche sprzeczności ale chyba hormony sprawiają że czuje to wszystko naraz i musialam się wyżalić:(

• believe Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Dzisiaj znowu chyba piękny dzień się szykuje :) mąż mnie dzisiaj wcześnie obudził i już nie zasnę. A myślałam, że chociaż się w niedzielę wyśpię.

domisia82, przykro mi z powodu synka! A Ty uważaj na siebie, bo w szpitalu faktycznie tyle wirusów, że łatwo zachorować! Życzę szybkiego powrotu do zdrowia i do domu :)

Ivettka, tak jak dziewczyny napisały - będzie dobrze :)

Kasia, faktycznie pech z tymi plecami. Jak będzie długo bolało, to może zgłoś się do lekarza?

Miłego dnia :)

• believe Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dla tych, które poszukują listy z wyprawką dla dziecka - znalazłam taką stronę: http://abc-bobasa.pl/content/7-wyprawka-dla-noworodka Do pobrania jest lista rzeczy dla dziecka i dla mamy do szpitala. Wolałabym oczywiście zobaczyć jakąś listę, która się faktycznie sprawdziła. Wiem, że kiedyś chyba na facebooku było ona wrzucona, ale wtedy sobie nie zapisałam, a teraz tam się nie mogę odnaleźć, więc gdyby któraś z Was miała jakąś listę, to proszę o wrzucenie jej również tutaj :)

anetaa1607 lubi tę wiadomość

‹‹ 670 671 672 673 674 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ