Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Daisy wrote:Dora wspolczuje. Mysmy sie astma meczyly ok. 5 lat, non stop na sterydach..
cisza dziś tutaj - widać że weekendWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 18:23
Daisy lubi tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
A ja kupiłam w Auchan truskawki i tez je wciągnęłam, nawet nie były takie złe jak na import.
Ja dziś zaliczyłam spacerek z rodzinką, plac zabaw, obiadek w chińskiej a na deser zakupy w Auchan.
m. z rana zaskoczył mnie bukietem kwiatów, myślałam że na stare lata już mu romantyczny nastrój opadł ale widać, że jeszcze coś się tli.... he, he... skromnie ale zawsze miło. ..Daisy, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oo Agnes kojarzęe ja
my oczywiście cały Dzień w domu bo chore jesteśmy a Walentynek nie obchodziłam jeszcze
a 5lat temu w walentynki również ja zobaczyłam 2kreski na teście dzisiaj mają skończone 4lata i wiszą na głowie ale kocham nad zycie
Nona, wikaa, ewela86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ivettka witamy. Wypuścili Cię z jakimiś wskazówkami ? Rozumiem, że będą obserwować czy dzidzia ładnie przerasta stąd to usg 9 .... Trzymam kciuki, by tak było
domisia zdrówka dla synka a Ty chowaj się przed szpitalnym wirusami....
Ivettka lubi tę wiadomość
-
Kurcze ale ciężko nadrobić to co piszecie:)witam się w niedzielny poranek;) Jak codzien wysluchuje sobie ruchów maluszka. Ale noc miałam okropną. Wczoraj schyliłam sie i wstając uderzyłam o parapet:(mniej wiecej w okolicy nerki. Bol byl taki ze sie przewrocilam i chwila minela zanim wstalam. Pierwsza mysl to czy nie zaszkodzilam dziecku i od razu lzy w oczach:( od tamtej pory boli mnie to miejsce nawet przy dotyku a w nocy co sie ruszylam to sie budzilam. Zeby było "śmieszniej" to drugi bok równiez mnie bolal (rwa). Ja to mam pecha.
Inna sprawa ktora mnie gnębi to strefa intymna ktorej praktycznie nie ma miedzy mna a mężem:(nie kochalismy sie juz z 1,5 miesiąca i ja wcale nie mam ochoty na zbliżenia.a on też nie okazuje takiej chęci. I teraz wydaje mi sie że nie podobam mu sie taka gruba:( mimo że on zaprzecza i jak go o to pytam to mnie przytula i mówi że wyglądam ślicznie a on boi sie że maluszkowi zrobi krzywde. Nie wiem co mam myśleć chyba jakaś depresja się przypałętała bo chociaż moje libido =0 to smutno mi bo wydaje mi sie że jestem gruba i brakuje mi zalotów męża:( a w dodatku czuje się winna że zmuszam go do tak dlugiej abstynencji seksualnej. Wiem że to troche sprzeczności ale chyba hormony sprawiają że czuje to wszystko naraz i musialam się wyżalić -
Dzień dobry
Dzisiaj znowu chyba piękny dzień się szykujemąż mnie dzisiaj wcześnie obudził i już nie zasnę. A myślałam, że chociaż się w niedzielę wyśpię.
domisia82, przykro mi z powodu synka! A Ty uważaj na siebie, bo w szpitalu faktycznie tyle wirusów, że łatwo zachorować! Życzę szybkiego powrotu do zdrowia i do domu
Ivettka, tak jak dziewczyny napisały - będzie dobrze
Kasia, faktycznie pech z tymi plecami. Jak będzie długo bolało, to może zgłoś się do lekarza?
Miłego dniaIvettka lubi tę wiadomość
-
A dla tych, które poszukują listy z wyprawką dla dziecka - znalazłam taką stronę: http://abc-bobasa.pl/content/7-wyprawka-dla-noworodka Do pobrania jest lista rzeczy dla dziecka i dla mamy do szpitala. Wolałabym oczywiście zobaczyć jakąś listę, która się faktycznie sprawdziła. Wiem, że kiedyś chyba na facebooku było ona wrzucona, ale wtedy sobie nie zapisałam, a teraz tam się nie mogę odnaleźć, więc gdyby któraś z Was miała jakąś listę, to proszę o wrzucenie jej również tutaj
anetaa1607 lubi tę wiadomość