Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka. U mnie nad ranem było piękne słoneczko, a teraz chmury
Kasia25 wypadek z parapetem przykra sprawa.Uważaj na siebie....
Co do libido - u mnie też zerowe. M. robi podchody ale ja go zbywam, dając pretekst ciągłych infekcji. Czasem mi go szkoda z tego powodu, a czasem jak juz się zbliża to się wkurzam i go odpędzam. .. U Ciebie m. nie zabiega, bo pewnie ma obawy. Wielu facetów boi się, że zrobi krzywdę dzidzi i na wszelki wypadek nie próbuje. ... Nie sądzę, że przez ciążę stała się dla Niego mniej atrakcyjna....Kiedyś jak byłam w pierwszej ciąży kolega (notabene m.) powiedział mi, że bardzo lubi patrzeć na kobiety w ciąży, są takie atrakcyjne....
Tez tak myślę. ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 09:31
kasia25 lubi tę wiadomość
-
Witam Was w niedzielny poranek !;*
U nas szaro i brzydko...
Wczoraj zjechali się goście, ale za to dziś mamy spokój i możemy świętować urodzinki
Co do libido, no.... u mnie zazwyczaj zerowe, ale są też dni kiedy jest lepiej...(głupie hormony), u mnie mężuś jak najbardziej chce, ale najczęściej mu odmawiam, cóż ...
velka lubi tę wiadomość
-
Witam
U nas też szaro i wstrętnie.
Kasia, dzidziuś jest raczej dobrze chroniony, taki wypadek mu nie straszny raczej.
Ja się tak samo załatwiłam w 3 mcu, tylko mi wyrósł wielki krwiak. Bolało nawet jak oddychałam. Rozeszło się po tygodniu.
Co do libido. No częsta sprawa, są też inne sposoby okazywania sobie uczuć. Przytulajcie się, idźcie na spacer, pogadajcie od serca. -
naaala wrote:Lenka, cześć kochana!
u mnie wszystko w porządku, czuję się dobrze choć u nas pogoda do bani to śpiąco się strasznie.
Mam nadzieję że wszystko się układa powolianetaa1607 lubi tę wiadomość
-
Witam sie w niedzielny poranek
Pogoda srednia, w kratke...Dzisaj planujeny city!tyle tu chodze ze mi stopy odpadaja...
DZIEWCZYNY!! KLEKNAL!wczoraj poznym wieczorem nad London Bridge
no i oczywiscie zapytal czy zostane jego zona
pozniej dostalam kapiel ze swiecami wypelniona platkami roz
co prawda ucieklo nam ostatnie metro i wracalismy autobusami 3 h, miasto pelne pijanych, dziewczyn w mini i dracych sie albo hindusow albo jakis innych pijakow :p na ostatni autobus zabraklo nam kredytu na karcie, nie bylo gdzie dokupic, pojechalismy dzieki kierowcy :p masakra, wrocilam do domu prawie na czworaka
naaala, 1kasiulka1, anetaa1607, bommbelek89, Biedroneczka83, katepr, Nona, Daisy, believe, kasia25, Sandra94w, rex, zielona1, Ivettka, ewela86 lubią tę wiadomość
-
Witajcie kochane,wczoraj nawet nie miałam tutaj kiedy zaglądnąć,nadrobiłam ale już nie pamiętam na co miałam odpisać
U mnie wczoraj zaczął się 21 tydzień ciąży:) już w piątek mam usg połówkowe,wczorajszy dzień bardzo miły dostałam piękną owieczka która będzie pierwszą przytulanką mojej Julci, spacerek później kolacja,pojechaliśmy do galerii (tatuś kupił córce body i pół śpiochy) miał być deser ale już bym nie wcisła no i oczywiście późnym wieczorkiem wspólna kąpiel. Kochane życzę miłej niedzieli:* buziaki:*
Czarna owca w końcu się doczekałaś,gratulacje:*
Tatusia zakup:
Walentynkowa Owca:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 12:11
naaala, wikaa, Daisy, 1kasiulka1, believe, dora8201, rex, velka, ewela86 lubią tę wiadomość