X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wika u nas tez buuuu - koniec ferii! Cora dzis wrocila i niestety plecak juz spakowany, czeka pod drzwiami w jej pokoju. A mnie czeka pobudka o 6 :( a dzis spalam dla przykladu do 11! :D

Oh masakra :/

Ja wczoraj nie czulam Hani prawie w ogole. Juz sie zmartwilam, ale dzieki detektorowi oczywiscie zaraz uslyszalam coreczke. Chyba miala jakis gorszy dzien i byla rownie zmeczona jak ja :). Dzisiaj za to juz standardowo kop kop :) a czujecie juz pod reka? Ja nie. Ale za to czuje jak wypycha plecki - az boli ale nawet widze na skorze ze tam jest no i czuje reka hehe :)

wikaa lubi tę wiadomość

• kate851 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam do domku:) oglądamy z mężem jak co tydzień zakochana jedynkę:) Naaala widać już brzuszek:)

naaala lubi tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja oczywiscie Top Gear ;)

kahaśka lubi tę wiadomość

• kahaśka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chcąc niechcąc też Top Gear :P

Daisy lubi tę wiadomość

BGRAp2.pngFBmcp2.png

• zania1313 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki w niedzielny wieczór... niedawno dotarliśmy do domciu po imprezowym weekendzie. Dwa dni pod rząd do 3.00 nad ranem- nieźle dało mi w kość.
    w piątek bylismy u endo... wszystko ok. zasZlam też do mojej ginki bo w nocy z czw/pt złapal mnie silny ból tego kręgosłupa, z lewej strony w odcinku ledzwiowym. trzy godziny nie mogłam znaleŹć pozycji...i usunęła na kanapie jakaż wychodzil do pracy:-(.pani doktor Zrobila USG nerek, ale wszystko ok. więc najprawdopodobniej wchodzę w moment zmianyśrodka ciężkości i ten kręgosłup daje mi się we znaki. Na całe szcZęście moja piłka do pilatesu jest jak zbawienie...teraz tylko więcej pilatesu i baseniku i powinno być lepiej:-)

1kasiulka1 lubi tę wiadomość

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś ten film nudny:p i zmęczeni tez po imprezowym weekendzie:) Zania ja też już czuję kręgosłup,śpię na plecach, dobrze że sprawdzilas nerki jak tak bolało,my we wtorek znów domowa urodzinowa, ale już bez wyjazdu dalej, lecę chyba spać:) dobrej nocki:*

• wikaa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy u mnie też koniec ferii.... :-( Trzeba będzie z rana przed pracą zagęścić ruchy, bo jednego trzeba do szkoly a drugiego do przedszkola wyprawić. ... Co do plecaka ja mojemu trzy razy mówiłam spakuj się na jutro i oczywiście nie spakował. .. ach jak ja marzę, żeby mieć córeczkę, taką grzeczną, zorganizowaną. ...

Dobranoc.

Daisy lubi tę wiadomość

gyxwkrhmxsjl3p0t.png serce-ruchomy-obrazek-0086.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dostałam żadnych wskazówek, we wtorek mam się zgłosić po wypis, zobaczymy co będzie.

Dobranoc :)

• KaEm Koleżanka

Wysłany: 15 lutego 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dawno nie bylo :) Nie udalo mi sie nadrobic wszystkiego ale duzo. Ja dzisiaj poczulam pierwszy raz ruchy pod reka :D ale super uczucie!! Pozdrawiam was ze slonecznych wloch ;)

Czy ktoras z was zastanawiala sie juz nad niania z monitorem oddechu?? Mozecie jakas polecic??

1kasiulka1, kasia25, ewela86, believe lubią tę wiadomość

oar83e3kwtr09ifz.png
  • naaala Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór dziewczyny my właśnie wróciliśmy z kina, film ''50 twarzy Greya'' ujdzie..nie było to jakieś arcydzieło, ale obejrzałabym go w sumie jeszcze raz, czyli więcej podniecania się przed wyjściem filmu niż to było warte. Przeciętniak. Tyle o filmie, a teraz Wam się pożalę.. mam wrażenie że w naszym kraju połowa społeczeństwa to jakieś półmózgi, no przepraszam za wyrażenie ale inaczej tego nie mogłam ująć. Idąc na film, chcę go obejrzeć a nie słuchać przez cały seans komentarzy typu ''a teraz powinna mu strzelić loda z połykiem'' bądź ''o fuuj jaką ona ma obrośniętą piz*ę ja bym tak nie mogła'' ..i to nie były jakieś dzieciaki, tylko ludzie po 20. Na dodatek jeszcze moje maleństwo starsznie dokazywało przez cały seans, chyba denerwowało się razem z mamą na ludzi przez których nie dało się normalnie oglądać filmu..

Dobranocka mamusie :)

Daisy, velka lubią tę wiadomość

w57vtqyw4gg7iv3m.png
  • KaEm Koleżanka

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze jedno pytanko czy ktoras z was ma albo rozwaza zakup wozka emalijunga?? Bo mam watpliwosci co do nieskretnych kol hmmm...

oar83e3kwtr09ifz.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!

KaEm zastanow sie nad skretnymi kolami jednak ;). Ja nie rozwazam tego wozka, ale probowalam go w sklepie i jak dla mnie masakra. Poza tym ten koszyk wyglada jakby mial zaraz zardzewiec i jest strasznie niepraktyczny.

• Czarna owca Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w poniedzialej rano :)

Mnie po przedwczorajszych seksach tez jakos brzuch bolal, nie jestem pewna czy to od tego ale tak na dole mnie bolal i wargi w sumie tez. Inna sprawa, ze jak zachecilam mojego A. To oszalak i ponosilo gi czasem z naciskim, glebokoscia i sila.
    Inna sprawa ze nalazilam sie wczoraj ze hoho, oxford street wzdloz i wszez a do domu wrocilam jak inwalida. Wzielam tylko zimowe buty kozali, a tu laski juz w sandalkach poginaja :) zakupilam wiec balerinki :)

Moj seksu chcialby non stop, ale nie ma tak dobrze :) lekarz w sumie powiedzial ze do 12 tc delikatnie i na boku. A nie kochalismy sie teraz z 2 mc wiec wyposzczeni oboje :)

Czytam Was na tel, moj A. Wzial Mi i przeczytal Daisy Twoj post apropo seksu i az sie usmiechnal pod nosem, nie wiem co On sobie tam pomyslal :)

Dziewczyny, wczoraj w sklepie na chwile sie zgubilismy ale A. Sie smial ze wiedzial gdzie mnie szukac- dzial dzieciecy- dziewczynki :p jakie sa pieknosciiiiii :) ohh

anetaa1607, Daisy, Ivettka lubią tę wiadomość

2fwa3e3k37atox62.png
    ex2b3e5e2w2zvai5.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:) ja od 8 na nogach, bo zaraz przyjeżdza ekipa i w końcu będą robić kuchnię,więc cały dzień będę z nimi:) KaEm ja jeszcze nie oglądałam wózka:) jak poznam płeć to wtedy:) jeszcze nic nie oglądałam poza ubrankami:) mamy na głowie remont generalny i pewnie dlatego w głowie inne wydatki.
    Naaala to jednak film przeciętny,rozreklamowany pewnie,to na spokojnie poczekamy sobie z moim M na niego:) a co do tych komentarzy, to żal..dużo ludzi jednak nie ma klasy i kultury.

• izabelka04 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny :)

w piątek odebrałam wyniki amnio i kariotyp jest PRAWIDŁOWY męski tak więc zasilamy grono męskie lipcowe :) NIKODEM <3

rex, Biedroneczka83, katepr, Sandra94w, Sylwia87, 1kasiulka1, bommbelek89, Daisy, Nona, anetaa1607, wikaa, ewela86, believe, Ivettka lubią tę wiadomość

<3 WOJTUŚ <3 moje słodkie słodkości <3

7v8rw1d340v3rocf.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja dziś zasypiam;p zjadłam 2 cukierki z advokatem,ale nic mnie nie doładowały,ale mam lenia;p

• kate851 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izabelka super:) gratuluję synka:) ja czekam na piątkową wizytę:)

izabelka04 lubi tę wiadomość

• rex Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    Co tu tak pusto?
    Ja też jeszcze nie oglądałam wózków. Kolor bez względu na płeć i tak raczej granatowy albo inny ciemny chciałam.
    Na razie oglądaliśmy jedynie łóżeczka.
    Z ciuszków nadal nie mam ani jednej rzeczy :P
    Może w środę do Zara podejdę to upoluję coś.
    A łóżeczka chcę zobaczyć w ToysRus. A kupimy pewnie na ebay.

dxom6iye1ka3dosl.png
  • rex Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izabelka gratulacje!! :)

izabelka04 lubi tę wiadomość

dxom6iye1ka3dosl.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry

mała w przedszkolu a ja mam relaksssss

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

‹‹ 673 674 675 676 677 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ