Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Wika u nas tez buuuu - koniec ferii! Cora dzis wrocila i niestety plecak juz spakowany, czeka pod drzwiami w jej pokoju. A mnie czeka pobudka o 6
a dzis spalam dla przykladu do 11! 
Oh masakra
Ja wczoraj nie czulam Hani prawie w ogole. Juz sie zmartwilam, ale dzieki detektorowi oczywiscie zaraz uslyszalam coreczke. Chyba miala jakis gorszy dzien i byla rownie zmeczona jak ja
. Dzisiaj za to juz standardowo kop kop
a czujecie juz pod reka? Ja nie. Ale za to czuje jak wypycha plecki - az boli ale nawet widze na skorze ze tam jest no i czuje reka hehe
wikaa lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczynki w niedzielny wieczór... niedawno dotarliśmy do domciu po imprezowym weekendzie. Dwa dni pod rząd do 3.00 nad ranem- nieźle dało mi w kość.
w piątek bylismy u endo... wszystko ok. zasZlam też do mojej ginki bo w nocy z czw/pt złapal mnie silny ból tego kręgosłupa, z lewej strony w odcinku ledzwiowym. trzy godziny nie mogłam znaleŹć pozycji...i usunęła na kanapie jakaż wychodzil do pracy:-(.pani doktor Zrobila USG nerek, ale wszystko ok. więc najprawdopodobniej wchodzę w moment zmianyśrodka ciężkości i ten kręgosłup daje mi się we znaki. Na całe szcZęście moja piłka do pilatesu jest jak zbawienie...teraz tylko więcej pilatesu i baseniku i powinno być lepiej:-)
1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
Coś ten film nudny:p i zmęczeni tez po imprezowym weekendzie:) Zania ja też już czuję kręgosłup,śpię na plecach, dobrze że sprawdzilas nerki jak tak bolało,my we wtorek znów domowa urodzinowa, ale już bez wyjazdu dalej, lecę chyba spać
dobrej nocki:*
-
Daisy u mnie też koniec ferii....
Trzeba będzie z rana przed pracą zagęścić ruchy, bo jednego trzeba do szkoly a drugiego do przedszkola wyprawić. ... Co do plecaka ja mojemu trzy razy mówiłam spakuj się na jutro i oczywiście nie spakował. .. ach jak ja marzę, żeby mieć córeczkę, taką grzeczną, zorganizowaną. ...
Dobranoc.
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie dawno nie bylo
Nie udalo mi sie nadrobic wszystkiego ale duzo. Ja dzisiaj poczulam pierwszy raz ruchy pod reka
ale super uczucie!! Pozdrawiam was ze slonecznych wloch 
Czy ktoras z was zastanawiala sie juz nad niania z monitorem oddechu?? Mozecie jakas polecic??
1kasiulka1, kasia25, ewela86, believe lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór dziewczyny my właśnie wróciliśmy z kina, film ''50 twarzy Greya'' ujdzie..nie było to jakieś arcydzieło, ale obejrzałabym go w sumie jeszcze raz, czyli więcej podniecania się przed wyjściem filmu niż to było warte. Przeciętniak. Tyle o filmie, a teraz Wam się pożalę.. mam wrażenie że w naszym kraju połowa społeczeństwa to jakieś półmózgi, no przepraszam za wyrażenie ale inaczej tego nie mogłam ująć. Idąc na film, chcę go obejrzeć a nie słuchać przez cały seans komentarzy typu ''a teraz powinna mu strzelić loda z połykiem'' bądź ''o fuuj jaką ona ma obrośniętą piz*ę ja bym tak nie mogła'' ..i to nie były jakieś dzieciaki, tylko ludzie po 20. Na dodatek jeszcze moje maleństwo starsznie dokazywało przez cały seans, chyba denerwowało się razem z mamą na ludzi przez których nie dało się normalnie oglądać filmu..
Dobranocka mamusie
Daisy, velka lubią tę wiadomość
-
Witam w poniedzialej rano

Mnie po przedwczorajszych seksach tez jakos brzuch bolal, nie jestem pewna czy to od tego ale tak na dole mnie bolal i wargi w sumie tez. Inna sprawa, ze jak zachecilam mojego A. To oszalak i ponosilo gi czasem z naciskim, glebokoscia i sila.
Inna sprawa ze nalazilam sie wczoraj ze hoho, oxford street wzdloz i wszez a do domu wrocilam jak inwalida. Wzielam tylko zimowe buty kozali, a tu laski juz w sandalkach poginaja
zakupilam wiec balerinki 
Moj seksu chcialby non stop, ale nie ma tak dobrze
lekarz w sumie powiedzial ze do 12 tc delikatnie i na boku. A nie kochalismy sie teraz z 2 mc wiec wyposzczeni oboje 
Czytam Was na tel, moj A. Wzial Mi i przeczytal Daisy Twoj post apropo seksu i az sie usmiechnal pod nosem, nie wiem co On sobie tam pomyslal
Dziewczyny, wczoraj w sklepie na chwile sie zgubilismy ale A. Sie smial ze wiedzial gdzie mnie szukac- dzial dzieciecy- dziewczynki :p jakie sa pieknosciiiiii
ohh
anetaa1607, Daisy, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:) ja od 8 na nogach, bo zaraz przyjeżdza ekipa i w końcu będą robić kuchnię,więc cały dzień będę z nimi:) KaEm ja jeszcze nie oglądałam wózka:) jak poznam płeć to wtedy:) jeszcze nic nie oglądałam poza ubrankami:) mamy na głowie remont generalny i pewnie dlatego w głowie inne wydatki.
Naaala to jednak film przeciętny,rozreklamowany pewnie,to na spokojnie poczekamy sobie z moim M na niego:) a co do tych komentarzy, to żal..dużo ludzi jednak nie ma klasy i kultury. -
cześć dziewczyny

w piątek odebrałam wyniki amnio i kariotyp jest PRAWIDŁOWY męski tak więc zasilamy grono męskie lipcowe
NIKODEM
rex, Biedroneczka83, katepr, nick nieaktualny, nick nieaktualny, 1kasiulka1, bommbelek89, Daisy, nick nieaktualny, anetaa1607, wikaa, ewela86, believe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Witam

Co tu tak pusto?
Ja też jeszcze nie oglądałam wózków. Kolor bez względu na płeć i tak raczej granatowy albo inny ciemny chciałam.
Na razie oglądaliśmy jedynie łóżeczka.
Z ciuszków nadal nie mam ani jednej rzeczy
Może w środę do Zara podejdę to upoluję coś.
A łóżeczka chcę zobaczyć w ToysRus. A kupimy pewnie na ebay.