Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Wika u nas tez buuuu - koniec ferii! Cora dzis wrocila i niestety plecak juz spakowany, czeka pod drzwiami w jej pokoju. A mnie czeka pobudka o 6
a dzis spalam dla przykladu do 11!
Oh masakra
Ja wczoraj nie czulam Hani prawie w ogole. Juz sie zmartwilam, ale dzieki detektorowi oczywiscie zaraz uslyszalam coreczke. Chyba miala jakis gorszy dzien i byla rownie zmeczona jak ja. Dzisiaj za to juz standardowo kop kop
a czujecie juz pod reka? Ja nie. Ale za to czuje jak wypycha plecki - az boli ale nawet widze na skorze ze tam jest no i czuje reka hehe
wikaa lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczynki w niedzielny wieczór... niedawno dotarliśmy do domciu po imprezowym weekendzie. Dwa dni pod rząd do 3.00 nad ranem- nieźle dało mi w kość.
w piątek bylismy u endo... wszystko ok. zasZlam też do mojej ginki bo w nocy z czw/pt złapal mnie silny ból tego kręgosłupa, z lewej strony w odcinku ledzwiowym. trzy godziny nie mogłam znaleŹć pozycji...i usunęła na kanapie jakaż wychodzil do pracy:-(.pani doktor Zrobila USG nerek, ale wszystko ok. więc najprawdopodobniej wchodzę w moment zmianyśrodka ciężkości i ten kręgosłup daje mi się we znaki. Na całe szcZęście moja piłka do pilatesu jest jak zbawienie...teraz tylko więcej pilatesu i baseniku i powinno być lepiej:-)1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
Coś ten film nudny:p i zmęczeni tez po imprezowym weekendzie:) Zania ja też już czuję kręgosłup,śpię na plecach, dobrze że sprawdzilas nerki jak tak bolało,my we wtorek znów domowa urodzinowa, ale już bez wyjazdu dalej, lecę chyba spać
dobrej nocki:*
-
Daisy u mnie też koniec ferii....
Trzeba będzie z rana przed pracą zagęścić ruchy, bo jednego trzeba do szkoly a drugiego do przedszkola wyprawić. ... Co do plecaka ja mojemu trzy razy mówiłam spakuj się na jutro i oczywiście nie spakował. .. ach jak ja marzę, żeby mieć córeczkę, taką grzeczną, zorganizowaną. ...
Dobranoc.Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie dawno nie bylo
Nie udalo mi sie nadrobic wszystkiego ale duzo. Ja dzisiaj poczulam pierwszy raz ruchy pod reka
ale super uczucie!! Pozdrawiam was ze slonecznych wloch
Czy ktoras z was zastanawiala sie juz nad niania z monitorem oddechu?? Mozecie jakas polecic??1kasiulka1, kasia25, ewela86, believe lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór dziewczyny my właśnie wróciliśmy z kina, film ''50 twarzy Greya'' ujdzie..nie było to jakieś arcydzieło, ale obejrzałabym go w sumie jeszcze raz, czyli więcej podniecania się przed wyjściem filmu niż to było warte. Przeciętniak. Tyle o filmie, a teraz Wam się pożalę.. mam wrażenie że w naszym kraju połowa społeczeństwa to jakieś półmózgi, no przepraszam za wyrażenie ale inaczej tego nie mogłam ująć. Idąc na film, chcę go obejrzeć a nie słuchać przez cały seans komentarzy typu ''a teraz powinna mu strzelić loda z połykiem'' bądź ''o fuuj jaką ona ma obrośniętą piz*ę ja bym tak nie mogła'' ..i to nie były jakieś dzieciaki, tylko ludzie po 20. Na dodatek jeszcze moje maleństwo starsznie dokazywało przez cały seans, chyba denerwowało się razem z mamą na ludzi przez których nie dało się normalnie oglądać filmu..
Dobranocka mamusieDaisy, velka lubią tę wiadomość
-
Witam w poniedzialej rano
Mnie po przedwczorajszych seksach tez jakos brzuch bolal, nie jestem pewna czy to od tego ale tak na dole mnie bolal i wargi w sumie tez. Inna sprawa, ze jak zachecilam mojego A. To oszalak i ponosilo gi czasem z naciskim, glebokoscia i sila.
Inna sprawa ze nalazilam sie wczoraj ze hoho, oxford street wzdloz i wszez a do domu wrocilam jak inwalida. Wzielam tylko zimowe buty kozali, a tu laski juz w sandalkach poginajazakupilam wiec balerinki
Moj seksu chcialby non stop, ale nie ma tak dobrzelekarz w sumie powiedzial ze do 12 tc delikatnie i na boku. A nie kochalismy sie teraz z 2 mc wiec wyposzczeni oboje
Czytam Was na tel, moj A. Wzial Mi i przeczytal Daisy Twoj post apropo seksu i az sie usmiechnal pod nosem, nie wiem co On sobie tam pomyslal
Dziewczyny, wczoraj w sklepie na chwile sie zgubilismy ale A. Sie smial ze wiedzial gdzie mnie szukac- dzial dzieciecy- dziewczynki :p jakie sa pieknosciiiiiiohh
anetaa1607, Daisy, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:) ja od 8 na nogach, bo zaraz przyjeżdza ekipa i w końcu będą robić kuchnię,więc cały dzień będę z nimi:) KaEm ja jeszcze nie oglądałam wózka:) jak poznam płeć to wtedy:) jeszcze nic nie oglądałam poza ubrankami:) mamy na głowie remont generalny i pewnie dlatego w głowie inne wydatki.
Naaala to jednak film przeciętny,rozreklamowany pewnie,to na spokojnie poczekamy sobie z moim M na niego:) a co do tych komentarzy, to żal..dużo ludzi jednak nie ma klasy i kultury. -
cześć dziewczyny
w piątek odebrałam wyniki amnio i kariotyp jest PRAWIDŁOWY męski tak więc zasilamy grono męskie lipcoweNIKODEM
rex, Biedroneczka83, katepr, Sandra94w, Sylwia87, 1kasiulka1, bommbelek89, Daisy, Nona, anetaa1607, wikaa, ewela86, believe, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Witam
Co tu tak pusto?
Ja też jeszcze nie oglądałam wózków. Kolor bez względu na płeć i tak raczej granatowy albo inny ciemny chciałam.
Na razie oglądaliśmy jedynie łóżeczka.
Z ciuszków nadal nie mam ani jednej rzeczy
Może w środę do Zara podejdę to upoluję coś.
A łóżeczka chcę zobaczyć w ToysRus. A kupimy pewnie na ebay.