X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wika u nas tez buuuu - koniec ferii! Cora dzis wrocila i niestety plecak juz spakowany, czeka pod drzwiami w jej pokoju. A mnie czeka pobudka o 6 :( a dzis spalam dla przykladu do 11! :D

Oh masakra :/

Ja wczoraj nie czulam Hani prawie w ogole. Juz sie zmartwilam, ale dzieki detektorowi oczywiscie zaraz uslyszalam coreczke. Chyba miala jakis gorszy dzien i byla rownie zmeczona jak ja :). Dzisiaj za to juz standardowo kop kop :) a czujecie juz pod reka? Ja nie. Ale za to czuje jak wypycha plecki - az boli ale nawet widze na skorze ze tam jest no i czuje reka hehe :)

wikaa lubi tę wiadomość

• kate851 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam do domku:) oglądamy z mężem jak co tydzień zakochana jedynkę:) Naaala widać już brzuszek:)

naaala lubi tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja oczywiscie Top Gear ;)

kahaśka lubi tę wiadomość

• kahaśka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chcąc niechcąc też Top Gear :P

Daisy lubi tę wiadomość

BGRAp2.pngFBmcp2.png

• zania1313 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki w niedzielny wieczór... niedawno dotarliśmy do domciu po imprezowym weekendzie. Dwa dni pod rząd do 3.00 nad ranem- nieźle dało mi w kość.
    w piątek bylismy u endo... wszystko ok. zasZlam też do mojej ginki bo w nocy z czw/pt złapal mnie silny ból tego kręgosłupa, z lewej strony w odcinku ledzwiowym. trzy godziny nie mogłam znaleŹć pozycji...i usunęła na kanapie jakaż wychodzil do pracy:-(.pani doktor Zrobila USG nerek, ale wszystko ok. więc najprawdopodobniej wchodzę w moment zmianyśrodka ciężkości i ten kręgosłup daje mi się we znaki. Na całe szcZęście moja piłka do pilatesu jest jak zbawienie...teraz tylko więcej pilatesu i baseniku i powinno być lepiej:-)

1kasiulka1 lubi tę wiadomość

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś ten film nudny:p i zmęczeni tez po imprezowym weekendzie:) Zania ja też już czuję kręgosłup,śpię na plecach, dobrze że sprawdzilas nerki jak tak bolało,my we wtorek znów domowa urodzinowa, ale już bez wyjazdu dalej, lecę chyba spać:) dobrej nocki:*

• wikaa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy u mnie też koniec ferii.... :-( Trzeba będzie z rana przed pracą zagęścić ruchy, bo jednego trzeba do szkoly a drugiego do przedszkola wyprawić. ... Co do plecaka ja mojemu trzy razy mówiłam spakuj się na jutro i oczywiście nie spakował. .. ach jak ja marzę, żeby mieć córeczkę, taką grzeczną, zorganizowaną. ...

Dobranoc.

Daisy lubi tę wiadomość

gyxwkrhmxsjl3p0t.png serce-ruchomy-obrazek-0086.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dostałam żadnych wskazówek, we wtorek mam się zgłosić po wypis, zobaczymy co będzie.

Dobranoc :)

• KaEm Koleżanka

Wysłany: 15 lutego 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dawno nie bylo :) Nie udalo mi sie nadrobic wszystkiego ale duzo. Ja dzisiaj poczulam pierwszy raz ruchy pod reka :D ale super uczucie!! Pozdrawiam was ze slonecznych wloch ;)

Czy ktoras z was zastanawiala sie juz nad niania z monitorem oddechu?? Mozecie jakas polecic??

1kasiulka1, kasia25, ewela86, believe lubią tę wiadomość

oar83e3kwtr09ifz.png
  • naaala Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór dziewczyny my właśnie wróciliśmy z kina, film ''50 twarzy Greya'' ujdzie..nie było to jakieś arcydzieło, ale obejrzałabym go w sumie jeszcze raz, czyli więcej podniecania się przed wyjściem filmu niż to było warte. Przeciętniak. Tyle o filmie, a teraz Wam się pożalę.. mam wrażenie że w naszym kraju połowa społeczeństwa to jakieś półmózgi, no przepraszam za wyrażenie ale inaczej tego nie mogłam ująć. Idąc na film, chcę go obejrzeć a nie słuchać przez cały seans komentarzy typu ''a teraz powinna mu strzelić loda z połykiem'' bądź ''o fuuj jaką ona ma obrośniętą piz*ę ja bym tak nie mogła'' ..i to nie były jakieś dzieciaki, tylko ludzie po 20. Na dodatek jeszcze moje maleństwo starsznie dokazywało przez cały seans, chyba denerwowało się razem z mamą na ludzi przez których nie dało się normalnie oglądać filmu..

Dobranocka mamusie :)

Daisy, velka lubią tę wiadomość

w57vtqyw4gg7iv3m.png
  • KaEm Koleżanka

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze jedno pytanko czy ktoras z was ma albo rozwaza zakup wozka emalijunga?? Bo mam watpliwosci co do nieskretnych kol hmmm...

oar83e3kwtr09ifz.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!

KaEm zastanow sie nad skretnymi kolami jednak ;). Ja nie rozwazam tego wozka, ale probowalam go w sklepie i jak dla mnie masakra. Poza tym ten koszyk wyglada jakby mial zaraz zardzewiec i jest strasznie niepraktyczny.

• Czarna owca Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w poniedzialej rano :)

Mnie po przedwczorajszych seksach tez jakos brzuch bolal, nie jestem pewna czy to od tego ale tak na dole mnie bolal i wargi w sumie tez. Inna sprawa, ze jak zachecilam mojego A. To oszalak i ponosilo gi czasem z naciskim, glebokoscia i sila.
    Inna sprawa ze nalazilam sie wczoraj ze hoho, oxford street wzdloz i wszez a do domu wrocilam jak inwalida. Wzielam tylko zimowe buty kozali, a tu laski juz w sandalkach poginaja :) zakupilam wiec balerinki :)

Moj seksu chcialby non stop, ale nie ma tak dobrze :) lekarz w sumie powiedzial ze do 12 tc delikatnie i na boku. A nie kochalismy sie teraz z 2 mc wiec wyposzczeni oboje :)

Czytam Was na tel, moj A. Wzial Mi i przeczytal Daisy Twoj post apropo seksu i az sie usmiechnal pod nosem, nie wiem co On sobie tam pomyslal :)

Dziewczyny, wczoraj w sklepie na chwile sie zgubilismy ale A. Sie smial ze wiedzial gdzie mnie szukac- dzial dzieciecy- dziewczynki :p jakie sa pieknosciiiiii :) ohh

anetaa1607, Daisy, Ivettka lubią tę wiadomość

2fwa3e3k37atox62.png
    ex2b3e5e2w2zvai5.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:) ja od 8 na nogach, bo zaraz przyjeżdza ekipa i w końcu będą robić kuchnię,więc cały dzień będę z nimi:) KaEm ja jeszcze nie oglądałam wózka:) jak poznam płeć to wtedy:) jeszcze nic nie oglądałam poza ubrankami:) mamy na głowie remont generalny i pewnie dlatego w głowie inne wydatki.
    Naaala to jednak film przeciętny,rozreklamowany pewnie,to na spokojnie poczekamy sobie z moim M na niego:) a co do tych komentarzy, to żal..dużo ludzi jednak nie ma klasy i kultury.

• izabelka04 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny :)

w piątek odebrałam wyniki amnio i kariotyp jest PRAWIDŁOWY męski tak więc zasilamy grono męskie lipcowe :) NIKODEM <3

rex, Biedroneczka83, katepr, Sandra94w, Sylwia87, 1kasiulka1, bommbelek89, Daisy, Nona, anetaa1607, wikaa, ewela86, believe, Ivettka lubią tę wiadomość

<3 WOJTUŚ <3 moje słodkie słodkości <3

7v8rw1d340v3rocf.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja dziś zasypiam;p zjadłam 2 cukierki z advokatem,ale nic mnie nie doładowały,ale mam lenia;p

• kate851 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izabelka super:) gratuluję synka:) ja czekam na piątkową wizytę:)

izabelka04 lubi tę wiadomość

• rex Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    Co tu tak pusto?
    Ja też jeszcze nie oglądałam wózków. Kolor bez względu na płeć i tak raczej granatowy albo inny ciemny chciałam.
    Na razie oglądaliśmy jedynie łóżeczka.
    Z ciuszków nadal nie mam ani jednej rzeczy :P
    Może w środę do Zara podejdę to upoluję coś.
    A łóżeczka chcę zobaczyć w ToysRus. A kupimy pewnie na ebay.

dxom6iye1ka3dosl.png
  • rex Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izabelka gratulacje!! :)

izabelka04 lubi tę wiadomość

dxom6iye1ka3dosl.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry

mała w przedszkolu a ja mam relaksssss

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

‹‹ 673 674 675 676 677 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ