X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 12:47

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • anetaa1607 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj taki piękny dzień, właśnie zbieramy się na spacer i na loda z maszyny włoskiego mniam mniam:) mon!ta mi się bardzo przydał ten link,właśnie szukałam takiego wątku gdzie doświadczone mamy rozwieją moje wątpliwości:) dzięki:)

Julcia
    05.05 1766g (31tyg3dni)
    89fa27c30b.png
  • Czarna owca Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpowiedz byla oczywiscie twierdzaca, ale dodalam ze jak bedzie grzeczny :)

Kasia- z libifo roznie moze byc. Ja najpierw nie mialam ochoty w ogole... a teraz juz jest troche lepiej, nie moglam sie doczekac jak przyjade :D ale jak tylkp ze tak powiem dostaje to co chce to juz mnie nic nie intereduje, normalnie jak niektorzy faceci... a co fo seksu w ciazy, kolega mojego A. mial zone w ciazy, i ona miala straszna chec na seks non stop a On sie biedny zalil mojemu A.- no stary, tak moje dziecko jest, jak ja mam sie tam wpakowac...takze czesto Panowie sie obawiaja i nie maja ochoty...My przy kapieli raz, a pozniej jeszcze namowilam mojego na szybki pierwszy narzeczenski :p

Kasiulka- ooo dzieki pij na zdrowie herbatke :)

wkoncu sie doczekalam, szczesliwa jestem! :)

1kasiulka1, kasia25, Daisy, Ivettka lubią tę wiadomość

2fwa3e3k37atox62.png
    ex2b3e5e2w2zvai5.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka:) my jeszcze u siostry, wracamy wieczorem:) goscinka super:) wlaczylismy film nasz ze ślubu i wesela, milo się wspominalo z rodzinką:) fajnie się spotkać z rodzicami tez:)

• kate851 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna owca gratuluję:) super:) co do libido to mam średnie teraz ale mój mąż jak zawsze ma ochotę heh, ale dba żeby uważać na brzuszek:) młodszy facet i jest mega energia:) odmładza mnie:)

• Daisy Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!

Czarna Owca moje serdeczne gratulacje! :)
    Super data na zareczyny :) ja az taka romantiko nie jestem i moj wie o tym, dlatefo oswiadczal mi sie 17.02 :D ostatnio o tym pisalysmy chyba nawet :).

Kasia uwazaj na siebie! Odpoczywaj to bol na pewno nie bedzie az tak dokuczliwy.

Co do zblizen to pierwsze najwazniejsze - przestan mowic mu ze jestes gruba ;) uwierz mi facet nawet o tym nie pomysli..dopoki nie zaczniesz mu tego powtarzac. Poza tym 5 msc..pomysl jak bedziemy wygladac w 9msc, latem, czesc z nas na pewno duzo przytyje, pojawia sie rozstepy, celulit, opuchniete kostki.. ;) takze ani slowa mezowi. Jak sie nie bedziesz sama sobie podobac w ciazy i siebie akceptowac, to maz to na pewno odczuje. Co do seksu to im dluzsze przerwy bedziesz robic, tym ciezej bedzie sie zebrac do ♡. My tam jakos dajemy rade, zaznaczam sobie nawet caly czas na owu na wykresie ;) Tez nie zawsze mi sie chce, ale staram sie nie byc samolubna ;) A moj to co 2 dni biega za mna a czasem codziennie, ale musze go hamowac bo tez przeciez tu jakies globulki,tu przed wizyta itp.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 13:57

kasia25, As-ia lubią tę wiadomość

• believe Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka87, u nas wszystko w porządku :) kiedy możecie zacząć starania z powrotem? Trzymam za Ciebie kciuki i wierzę, że wszystko dobrze się poukłada, bo jesteś silna! :)

Czarna owca, gratulacje! <3

anetaa1607, udane zakupy :)

mon!ta^, dzięki za linka :)

Lenka87, anetaa1607 lubią tę wiadomość

• 1kasiulka1 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CZARNA OWCA - herbatkę wypiłam za wasze zdróweczko i też muszę się pochwalić że walentynkowo dałam miłosny "łóżkowy"prezent mężusiowi 2 razy <3 <3 i nie ukrywam że była to obustronna przyjemność bo fajnie jest gdy to nie tylko my kobitki się musimy dla naszych połóweczek starać ale i oni starają się by i nam było dobrze :)

Jeśli natomiast chodzi o spadek ochoty w "tych" sprawach to na szczęście nam się pod tym względem układa i ponownie zgadzam się z Daisy że najważniejsze jest to by akceptować samą siebie i bez stresu podejść do tematu a będzie dobrze ;)

Aneta - śliczne ciuszki, słodziakowe ;)

<3 <3 <3 Kochany Kamilek <3 <3 <3
    bnl7obo.png
  • Lenka87 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Belive jeszcze nie wiem kiedy. Dopiero jutro mam kontrolę. Ale z mężem i tak będę się widziała dopiero w maju, więc wcześniej i tak nie zaczniemy

[*]17tc Aniołek-31.01.2015 :( Na zawsze w naszych sercach <3
    Julia 21.02.2016 <3 2850 g szczęścia <3
    p655zbmhi58rbvwi.png
  • believe Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no tak. Rozumiem. Na pewno szybko wrócisz do nas z dobrymi wiadomościami, czego Ci z całego serca życzę :)

Lenka87 lubi tę wiadomość

• kasia25 Przyjaciółka

Wysłany: 15 lutego 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wika , czarna owca , daisy - dzieki za wsparcie , troche mi lepiej z tym moim mysleniem o libido. Może coś w tym jest że im dłuższe przerwy tym mniej sie chce. Tylko że mi jakoś głupio robić zaloty do męza bo zawsze to on ciągle się do mnie kleił.a te kilka razy kiedy serduszkowalismy to wlasnie ja zaczynalam. Jesli chodzi o okazywanie uczuc to mąż oczywiście to fobi , czesto mówi mi że mnie kocha , przytula , daje buziaki , masuje stopy i dogadza mi np robiąc herbatki żebym sama nie musiala chodzić.może przesadzam tak jak mówicie:)ale ostatnio mialam gorszy okres i sie sama dołowałam. Może warto zrobić podejście dziś;) dzieki dziewczyny że jesteście i pocieszacie.

Aaaa gratuluje zaręczyn z klękaniem:D!!!

Daisy, wikaa lubią tę wiadomość

• naaala Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to my! :)
    Wczoraj rozpoczęty 18 tc <3

h4j6t8jd1nt7_t.jpg

believe, Daisy, 1kasiulka1, anetaa1607, kasia25, Sandra94w, zielona1, Nona, Ivettka, velka, ewela86 lubią tę wiadomość

w57vtqyw4gg7iv3m.png
  • believe Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naaala, i Ty mówiłaś, że nic nie widać? Widać, widać. Piękny brzuszek :)

naaala lubi tę wiadomość

• 1kasiulka1 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naaala - ładny brzusio :)

naaala lubi tę wiadomość

bnl7obo.png
  • rex Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naaala, widać, widać! :)

Czarna owca gratki !! :)

naaala lubi tę wiadomość

dxom6iye1ka3dosl.png
  • anetaa1607 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy dobrze zrobiłam ale dziś kupiłam całą pakę pampersów dady za 50zł rozm 3-6kg. Proszę kopnijcie mnie w dupę,ja chyba jestem przewrażliwiona...wczoraj malutka cały czas się wierciła dzisiaj jest cisza , czy to jest normalne w 21 tyg że mogę ją jednego dnia czuć cały dzień a na drugi dzień nic? Pozwoliliśmy sobie na chwilę zapomnienia rano...oczywiście ostrożnie,delikatnie i nie długo ale boje się że zrobiłam jej tym krzywdę,torszke pobolewa mnie brzuch,nie czuje ruchów i już zaczynam panikować...może jednak nie powinnam dzisiaj skusić się na sex.

Julcia
    05.05 1766g (31tyg3dni)
    89fa27c30b.png
  • naaala Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneta, myślę że maleństwo nic się nie stało, jeśli na prawdę to było ostrożnie i delikatnie a lekarz nic nie mówił że nie możesz, to spokojnie maluszkowi nic nie jest, ale co do ruchów w 21 tc to niestety nie wiem jak jest. :D

1kasiulka1 lubi tę wiadomość

w57vtqyw4gg7iv3m.png
  • 1kasiulka1 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do wszystkich osóbek które martwią się współżyciem w ciąży, nawet całkiem fajna strona
    http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/1,79331,1326672.html

bnl7obo.png
  • rex Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneta, spokojnie, ja też tak mam. Jednego dnia czuję aż boli, drugiego wcale albo malutko.
    Wody płodiwe amortyzują jeszcze wszystko.
    Na USG mała wścikała się aż miło, jest wielka a ja nie poczułam ani miźnięcia ;)

anetaa1607 lubi tę wiadomość

dxom6iye1ka3dosl.png
  • wikaa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna owca - gratulacje :-)
    Aneta sex w ciąży nie jest zabroniony jeśli gin Ci o tym nie powie. Dzidziusia nie uszkodzić ;-) Może sobie po prostu dłużej spał, bo tak żeście go ukołysali ;-) Jutro znów poczujesz kopniaczki.

Daisy to fakt - przy facecie nie mówi się o swoich wadach, bo zaczyna je dostrzegać ;-)

Buuuuuu. ... jutro poniedziałek :-(

Daisy, anetaa1607 lubią tę wiadomość

gyxwkrhmxsjl3p0t.png serce-ruchomy-obrazek-0086.gif
‹‹ 672 673 674 675 676 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ