Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj taki piękny dzień, właśnie zbieramy się na spacer i na loda z maszyny włoskiego mniam mniam:) mon!ta mi się bardzo przydał ten link,właśnie szukałam takiego wątku gdzie doświadczone mamy rozwieją moje wątpliwości:) dzięki:)
-
Odpowiedz byla oczywiscie twierdzaca, ale dodalam ze jak bedzie grzeczny
Kasia- z libifo roznie moze byc. Ja najpierw nie mialam ochoty w ogole... a teraz juz jest troche lepiej, nie moglam sie doczekac jak przyjadeale jak tylkp ze tak powiem dostaje to co chce to juz mnie nic nie intereduje, normalnie jak niektorzy faceci... a co fo seksu w ciazy, kolega mojego A. mial zone w ciazy, i ona miala straszna chec na seks non stop a On sie biedny zalil mojemu A.- no stary, tak moje dziecko jest, jak ja mam sie tam wpakowac...takze czesto Panowie sie obawiaja i nie maja ochoty...My przy kapieli raz, a pozniej jeszcze namowilam mojego na szybki pierwszy narzeczenski :p
Kasiulka- ooo dzieki pij na zdrowie herbatke
wkoncu sie doczekalam, szczesliwa jestem!1kasiulka1, kasia25, Daisy, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry!
Czarna Owca moje serdeczne gratulacje!
Super data na zareczynyja az taka romantiko nie jestem i moj wie o tym, dlatefo oswiadczal mi sie 17.02
ostatnio o tym pisalysmy chyba nawet
.
Kasia uwazaj na siebie! Odpoczywaj to bol na pewno nie bedzie az tak dokuczliwy.
Co do zblizen to pierwsze najwazniejsze - przestan mowic mu ze jestes grubauwierz mi facet nawet o tym nie pomysli..dopoki nie zaczniesz mu tego powtarzac. Poza tym 5 msc..pomysl jak bedziemy wygladac w 9msc, latem, czesc z nas na pewno duzo przytyje, pojawia sie rozstepy, celulit, opuchniete kostki..
takze ani slowa mezowi. Jak sie nie bedziesz sama sobie podobac w ciazy i siebie akceptowac, to maz to na pewno odczuje. Co do seksu to im dluzsze przerwy bedziesz robic, tym ciezej bedzie sie zebrac do ♡. My tam jakos dajemy rade, zaznaczam sobie nawet caly czas na owu na wykresie
Tez nie zawsze mi sie chce, ale staram sie nie byc samolubna
A moj to co 2 dni biega za mna a czasem codziennie, ale musze go hamowac bo tez przeciez tu jakies globulki,tu przed wizyta itp.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 13:57
kasia25, As-ia lubią tę wiadomość
-
Lenka87, u nas wszystko w porządku
kiedy możecie zacząć starania z powrotem? Trzymam za Ciebie kciuki i wierzę, że wszystko dobrze się poukłada, bo jesteś silna!
Czarna owca, gratulacje!
anetaa1607, udane zakupy
mon!ta^, dzięki za linkaLenka87, anetaa1607 lubią tę wiadomość
-
CZARNA OWCA - herbatkę wypiłam za wasze zdróweczko i też muszę się pochwalić że walentynkowo dałam miłosny "łóżkowy"prezent mężusiowi 2 razy
i nie ukrywam że była to obustronna przyjemność bo fajnie jest gdy to nie tylko my kobitki się musimy dla naszych połóweczek starać ale i oni starają się by i nam było dobrze
Jeśli natomiast chodzi o spadek ochoty w "tych" sprawach to na szczęście nam się pod tym względem układa i ponownie zgadzam się z Daisy że najważniejsze jest to by akceptować samą siebie i bez stresu podejść do tematu a będzie dobrze
Aneta - śliczne ciuszki, słodziakowe -
Wika , czarna owca , daisy - dzieki za wsparcie , troche mi lepiej z tym moim mysleniem o libido. Może coś w tym jest że im dłuższe przerwy tym mniej sie chce. Tylko że mi jakoś głupio robić zaloty do męza bo zawsze to on ciągle się do mnie kleił.a te kilka razy kiedy serduszkowalismy to wlasnie ja zaczynalam. Jesli chodzi o okazywanie uczuc to mąż oczywiście to fobi , czesto mówi mi że mnie kocha , przytula , daje buziaki , masuje stopy i dogadza mi np robiąc herbatki żebym sama nie musiala chodzić.może przesadzam tak jak mówicie:)ale ostatnio mialam gorszy okres i sie sama dołowałam. Może warto zrobić podejście dziś
dzieki dziewczyny że jesteście i pocieszacie.
Aaaa gratuluje zaręczyn z klękaniem:D!!!Daisy, wikaa lubią tę wiadomość
-
Nie wiem czy dobrze zrobiłam ale dziś kupiłam całą pakę pampersów dady za 50zł rozm 3-6kg. Proszę kopnijcie mnie w dupę,ja chyba jestem przewrażliwiona...wczoraj malutka cały czas się wierciła dzisiaj jest cisza , czy to jest normalne w 21 tyg że mogę ją jednego dnia czuć cały dzień a na drugi dzień nic? Pozwoliliśmy sobie na chwilę zapomnienia rano...oczywiście ostrożnie,delikatnie i nie długo ale boje się że zrobiłam jej tym krzywdę,torszke pobolewa mnie brzuch,nie czuje ruchów i już zaczynam panikować...może jednak nie powinnam dzisiaj skusić się na sex.
-
Aneta, myślę że maleństwo nic się nie stało, jeśli na prawdę to było ostrożnie i delikatnie a lekarz nic nie mówił że nie możesz, to spokojnie maluszkowi nic nie jest, ale co do ruchów w 21 tc to niestety nie wiem jak jest.
1kasiulka1 lubi tę wiadomość
-
Czarna owca - gratulacje
Aneta sex w ciąży nie jest zabroniony jeśli gin Ci o tym nie powie. Dzidziusia nie uszkodzićMoże sobie po prostu dłużej spał, bo tak żeście go ukołysali
Jutro znów poczujesz kopniaczki.
Daisy to fakt - przy facecie nie mówi się o swoich wadach, bo zaczyna je dostrzegać
Buuuuuu. ... jutro poniedziałekDaisy, anetaa1607 lubią tę wiadomość