X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy w naszym zacnym gronie :) czuj się jak u siebie :)

• 1kasiulka1 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala latynoska - Witaj fajnie że nasze grono się powiększa, i gratuluję córeczki noszonej pod serduszkiem. Jak możesz dopisz się do listy wtedy będziemy wszystkie wiedzieć o tobie coś więcej w pigułce :)
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1SH9sL9eAVhGo6o3xj3paw0xLPsNLoE9NyAqCqrJCHZc/edit#gid=0

<3 <3 <3 Kochany Kamilek <3 <3 <3
    bnl7obo.png
  • rex Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze tylko, że nie pojechałam, bo przecież lekarz chce zawsze wkładkę zobaczyc, a jakby kwiatki zobaczyl to by mnie chyba na obserwację do psychiatryka odesłali.
    Ja serio nie wiem po co malowanie wzorków na wkładkach, papierach itp. Przecież tego się nie ogląda.

Czarna, z tymi gaciami to masakra jakaś... Fuuuj.

Mala latynoska, witaj :) gratuluję córeczki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 20:55

Ivettka lubi tę wiadomość

dxom6iye1ka3dosl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe rex oplułam monitor prawie :D no wiesz na pewno jakiś tam powód mają :) a jakiej firmy używasz jeśli można spytać?

• Czarna owca Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy ktoras z Was mieszka w UK i moze mi powiedziec co mozna na pieczenie i bol krocza bez recepty? :( jak tylko uslyszeli ze jestem w ciazy to absolutnie nicccc nie moga mi dac :( co za popieprzony kraj! :(

2fwa3e3k37atox62.png
    ex2b3e5e2w2zvai5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clotrimazol Czarna Owca mi na początku pomagało, ale w UK nie wiem czy jest ...

• mala latynoska Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos wiecej o mnie? Mieszkam w Usa jakies 1.5 roku i caly czas probuje sie przystosowac. Nie jest latwo,ale przynajmniej pogoda jest ladna caly rok, bo to Floryda... Moja Mala ma 21 tyg i zaczyna byc naprawde ruchliwa. Ale oczywiscie jak tylko tatus probuje cos poczuc to jest najgrzeczniejszym dzieckiem na swiecie i ani drgnie. Tatus jest latynosem, takze bardzo jestam ciekawa jak malutka bedzie wygladala, czy bardziej jak polskie czy niepolskie dziecko :)
    Na chwile obecna nie wiem co moge wiecej powiedziec... Pytajcie o co chcecie :)

1kasiulka1, naaala, nina1701, dora8201, anetaa1607 lubią tę wiadomość

ve97xiu.png

hxdwe08.png
  • naaala Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala latynoska zazdrosze Ci tej ładnej pogody przez cały rok <3

velka lubi tę wiadomość

w57vtqyw4gg7iv3m.png
  • rex Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivettka, no ja teraz też już się śmieję, ale wtedy to aż się położyć musiałam tak mnie stelepało. Najgorsze, że te kwiatuszki to wszędzie były, takie porozrzucane więc myślałam, że to nie jest normalne , że wydzielina tak chlapie.
    A firma u nas to Evax, w Pl napewno jest to samo tylko nazwe ma inną, pewnie Always albo Librese jakieś.
    Tutaj wszystkie nazwy zmieniają :/

Czarna Owca, tantum rosa na bank jest bez recepty. Nawet po porodzie i w ciąży się stosuje do podmywania, a jest tam dostępna.
    A jak tylko obtarte to może choć Sudocremem spróbuj?
    Albo w markecie na dziale z higieną intymną sprawdź co jest.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 21:38

Ivettka lubi tę wiadomość

dxom6iye1ka3dosl.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała latynoska witaj:) fajnie,ze do nas dołączyłaś:) gratuluję córeczki:) ajj ja tez zazdroszczę tej ladnej pogody:) ale i w Polsce łagodniejszy klimat się robi,zimy to tak naprawdę nie było;p

• kate851 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co stosujecie na opuchnięte dziąsła? ja mam tylko meridol a podobno szałwią nie można płukać tak bolą mnie dziąsła,że aż piłuje;/

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina uff.. Super ze to plamienie to nic złego ;) i gratuluję synka ;)

nina1701, nina1701 lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)

Wysłany: 19 lutego 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To fakt pogoda bardzo ladna, ostatnio troche chlodem powialo, ale napewno nie tak jak w Pl. I mimo to czlowiek sie szybko przyzywczaja i tak naprawde caly dzien pod kocem spedzam :) Najgorsze jest, ze bez rodziny, bo tak naprawde gdyby nie maz to zostalabym sama... Cala familia w Polsce zostala...

ve97xiu.png

hxdwe08.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytałam,ze na dziąsła można okład z rumianku,dobrze,że mam w domu,to już działam oby pomogło.

• kate851 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Latynoska na pewno tęsknisz za rodziną..mój mąż chciał wyemigrować do Nowej Zelandii lub Australii,ale dla mnie to zbyt daleko od rodziny, nie wyobrazam sobie po prostu,że widzę ich raz na kilka lat.. a nie planujecie wrócić do Polski na stałe?

• zania1313 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No więc dziś poszła seria kopniaków, :) skóra swędzi coraz bardziej...lecimy pod prysznic na jakiś peeling:) Miłych snów:)

1kasiulka1, Nona lubią tę wiadomość

bl9chdge3a49q998.png
    thgf3e3k3bihok3y.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zania,ale Ci fajnie:) ja jeszcze nic nie czuję, wcześnie poczułaś ruchy:) dzięki i wzajemnie miłych snów:)

Wysłany: 19 lutego 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na powrot nie ma nawet mowy, bo moj maz nie jest z polski i ogolnie po polsku potrafi powiedziec: dzien dobry i smacznego... Moze jakims cudem wakacje w nastepnym roku, albo cos , ale napewno nie zeby mieszkac...

ve97xiu.png

hxdwe08.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem,róbcie tak,żebyście oboje byli szczęśliwi:)

mala latynoska lubi tę wiadomość

• believe Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rex, niezła historia :P ale i tak współczuję niepotrzebnego stresu. Swoją drogą ciekawe po co oni kolorowe nadruki na wkładkach dają...?

mala latynoska, witaj! :) rozgość się tutaj u nas.

A ja się muszę przyznać, że dzisiaj zamówiłam kilka sporych paczuszek ubranek na Internecie <3 <3 no wiecie... sukieneczki, różowe ubranka itd. <3 jak się okaże, że do czwartku mojemu bobasowi wyrośnie siusiak, to albo będę go ubierała przez pierwsze miesiące w sukienki, albo będę musiała którąś z Was obdarować nimi :D

Nie mogłam się powstrzymać! <3

rex, dora8201, Nona, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość

‹‹ 698 699 700 701 702 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ