Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mala latynoska - Witaj fajnie że nasze grono się powiększa, i gratuluję córeczki noszonej pod serduszkiem. Jak możesz dopisz się do listy wtedy będziemy wszystkie wiedzieć o tobie coś więcej w pigułce
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1SH9sL9eAVhGo6o3xj3paw0xLPsNLoE9NyAqCqrJCHZc/edit#gid=0 -
Dobrze tylko, że nie pojechałam, bo przecież lekarz chce zawsze wkładkę zobaczyc, a jakby kwiatki zobaczyl to by mnie chyba na obserwację do psychiatryka odesłali.
Ja serio nie wiem po co malowanie wzorków na wkładkach, papierach itp. Przecież tego się nie ogląda.
Czarna, z tymi gaciami to masakra jakaś... Fuuuj.
Mala latynoska, witajgratuluję córeczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 20:55
Ivettka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cos wiecej o mnie? Mieszkam w Usa jakies 1.5 roku i caly czas probuje sie przystosowac. Nie jest latwo,ale przynajmniej pogoda jest ladna caly rok, bo to Floryda... Moja Mala ma 21 tyg i zaczyna byc naprawde ruchliwa. Ale oczywiscie jak tylko tatus probuje cos poczuc to jest najgrzeczniejszym dzieckiem na swiecie i ani drgnie. Tatus jest latynosem, takze bardzo jestam ciekawa jak malutka bedzie wygladala, czy bardziej jak polskie czy niepolskie dziecko
Na chwile obecna nie wiem co moge wiecej powiedziec... Pytajcie o co chcecie1kasiulka1, naaala, nina1701, dora8201, anetaa1607 lubią tę wiadomość
-
Ivettka, no ja teraz też już się śmieję, ale wtedy to aż się położyć musiałam tak mnie stelepało. Najgorsze, że te kwiatuszki to wszędzie były, takie porozrzucane więc myślałam, że to nie jest normalne , że wydzielina tak chlapie.
A firma u nas to Evax, w Pl napewno jest to samo tylko nazwe ma inną, pewnie Always albo Librese jakieś.
Tutaj wszystkie nazwy zmieniają
Czarna Owca, tantum rosa na bank jest bez recepty. Nawet po porodzie i w ciąży się stosuje do podmywania, a jest tam dostępna.
A jak tylko obtarte to może choć Sudocremem spróbuj?
Albo w markecie na dziale z higieną intymną sprawdź co jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 21:38
Ivettka lubi tę wiadomość
-
To fakt pogoda bardzo ladna, ostatnio troche chlodem powialo, ale napewno nie tak jak w Pl. I mimo to czlowiek sie szybko przyzywczaja i tak naprawde caly dzien pod kocem spedzam
Najgorsze jest, ze bez rodziny, bo tak naprawde gdyby nie maz to zostalabym sama... Cala familia w Polsce zostala...
-
Mała Latynoska na pewno tęsknisz za rodziną..mój mąż chciał wyemigrować do Nowej Zelandii lub Australii,ale dla mnie to zbyt daleko od rodziny, nie wyobrazam sobie po prostu,że widzę ich raz na kilka lat.. a nie planujecie wrócić do Polski na stałe?
-
rex, niezła historia
ale i tak współczuję niepotrzebnego stresu. Swoją drogą ciekawe po co oni kolorowe nadruki na wkładkach dają...?
mala latynoska, witaj!rozgość się tutaj u nas.
A ja się muszę przyznać, że dzisiaj zamówiłam kilka sporych paczuszek ubranek na Internecieno wiecie... sukieneczki, różowe ubranka itd.
jak się okaże, że do czwartku mojemu bobasowi wyrośnie siusiak, to albo będę go ubierała przez pierwsze miesiące w sukienki, albo będę musiała którąś z Was obdarować nimi
Nie mogłam się powstrzymać!rex, dora8201, Nona, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość