Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Claudin kurcze szkoda,że musiał akurat kanar byc..a duży mandat? u mnie póki co pochnurno jest,oby wyszło słoneczko:) o 18.20 mam wizytę, już siedzę jak na szpilkach, pójdę w dzień odebrać wczorajcze wyniki badań i czekam na wieczór:) fajnie jakbyśmy poznali płeć, początek 18 tygodnia:)
-
Claudin wrote:Cześć
nareszcie piątek ale dla mnie zaczął się od wkurzenia. Słuchajcie kanar mnie złapał
i to jeszcze taki dziadek, że akurat jak wychodziłam, człowiek 2 przystanki chciał podjechać a tu proszę kanar... no nie wierzę się zdenerwowałam, że aż brzuch mnie rozbolał
.
No ale nic trzeba zapłacić.
Gratuluję kolejnym lipcóweczkom poznania płci dziciątekznowu się tak rozpisałyscie, że muszę nadrobić. Dobrze, że chociaż ładna pogoda jest
bo jeszcze jakby była pochmurna to już w ogóle bym się dobiła.
Nie ze ja dziwna jakaś ale jak się jeździ bez biletu to nie można się wściekać ze kanar złapał.... Od tego jest... Przepraszam ze tak pisze ale ja mam takie przekonania ze zasady ogólne nie są po to by je łamać.... A jesli juz to nie powinno się być zlym, że dotknęła nas za to kara
No to teraz mnie zlinczujecie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 09:45
Nona, Daisy, Morroind, Ivettka lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
nick nieaktualny
-
dora8201 wrote:Nie ze ja dziwna jakaś ale jak się jeździ bez biletu to nie można się wściekać ze kanar złapał.... Od tego jest... Przepraszam ze tak pisze ale ja mam takie przekonania ze zasady ogólne nie są po to by je łamać.... A jesli juz to nie powinno się być zlym, że dotknęła nas za to kara
No to teraz mnie zlinczujecie....
Dora ja sie z Toba zgodze na 100 %, juz mialam pisac cos podobnego, ale czytam dalej a tu Ty sie wypowiedzialas i za mnie.
Ja nie pamietam kiedy jechalam komunikacja..pewnie ok. 6,7 lat temu. Nawet nie chcialabym tego przezyc jeszcze razWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 09:51
dora8201, Mia S, Ivettka lubią tę wiadomość
-
No byłam bez biletu akurat raz i akurat mnie złapał ile razy miałam i kontoli nie było a tu się nagle nie ma i bach.
No zapłacić muszę 190 zł.
Zła jestem na siebie ale też jakby był jakiś w porządku to myślę, że dało by się dogadać. Ale trudno sie mówi.
Ogólnie jeżdżę samochodem ale jak jadę komunikacją zawsze kupuję ale dziś akurat nie miałam przy sobie i nie kupiłam bo nie miałam gdzie pozatym myślę a 2 przystanki tylko. No i mam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 09:53
-
Claudin, ale oni nie sa od dogadywania się, oni są w pracy..
To zawsze tak jest raz nie masz biletu i akurat sie trafi. Teraz juz na pewno bedziesz miala zawsze
Nie denerwuj sie, to tylko mandat. Zaplac i po sprawie
Kate 50 zł to jest za zaparkowanie pod parkometrem bez biletu chybaAle te za bielty zawsze byly mega drogie. Jak nie zaplaci w ciagu 7 dni to chyba ta kwota wzrasta? Ja nie pamietam juz, ale kiedys chyba tak bylo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 09:57
dora8201 lubi tę wiadomość
-
Claudin wrote:No byłam bez biletu akurat raz i akurat mnie złapał ile razy miałam i kontoli nie było a tu się nagle nie ma i bach.
No zapłacić muszę 190 zł.
Zła jestem na siebie ale też jakby był jakiś w porządku to myślę, że dało by się dogadać. Ale trudno sie mówi.
Ja komunikacja też nie jeżdżę ale jak jadę samochodem i przekraczam prędkość czy łamie inne przepisy to liczę się z tym ze dostanę mandat i przyjmuje go bez szemrania bo wiem ze na niego zasłużyłam... I nie pomstuje jaka policja nie w porządku bo ja pierwszy raz....
Ja rozumiem szkoda kasy na mandat ale nie lubię takiego gadaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 09:58
O kurcze ale teraz są stawki, szok! Jak to się mówi jest ryzyko jest zabawa hehe, szkoda jak szczęścia zabraknie;p pamiętam jak moja znajoma na studiach jeździła cały czas bez biletu i takiego fuksa zawsze miała;p raz kupiła, bo mówi,że czuje,ze mogą dziś byc i była kontrola, ta to miała przeczucie;p
-
A ja kanarów nie lubie bo dla mnie to w większości chamy widziałam kilka razy jak się zachowują, jak szarpią kobiety! A tak naprawdę nie ma prawa dotknąć nikogo.
moja koleżanka miała bilet o 1 min przekroczyła ale akurat wysiadała i też sie z nia kłócił i szarpał a bilet kupiła i miała, w końcu wezwała policję. Ifilmiki w necie też można znaleźć jak niektórzy się zachowują.
i ja tu ie mówię, że nie miał prawa mi dać mandatu bo miał bo nie miałam biletu ale to nie zmienia faktu, że zdarzają się też spoko kanary jak i chamy a tu akurat na siebie jestem zła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 10:18
-
Claudin wrote:A ja kanarów nie lubie bo dla mnie to w większości chamy widziałam kilka razy jak się zachowują, jak szarpią kobiety! A tak naprawdę nie ma prawa dotknąć nikogo.
moja koleżanka miała bilet o 1 min przekroczyła ale akurat wysiadała i też sie z nia kłócił i szarpał a bilet kupiła i miała, w końcu wezwała policję. Ifilmiki w necie też można znaleźć jak niektórzy się zachowują.
i ja tu ie mówię, że nie miał prawa mi dać mandatu bo miał bo nie miałam biletu ale to nie zmienia faktu, że zdarzają się też spoko kanary jak i chamy a tu akurat na siebie jestem zła.ale dobra, już spokojnie się nie denerwuj bo teraz nie ma już o co....
a ja generalnie taka jestem że wyrażam własne zdanie kiedy mam inne niż ktoś - nie każdemu sie to podoba ale moim zdaniem na tym polega dyskusjaNona, Daisy, Ivettka lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
macham juz po mega sniadanku i kawce zaraz sie połoze troszke a potem bire sie za robote
Rex padłam z historii z wkładka
Nono hehe ja mam wszystkobrak mi tylko środków higieny i pampersów
no dobra musze kupic jeszcze jedną butelke i smoczek a no i szczepionke do szpitala
Nona lubi tę wiadomość
-
Moja Mała też fika od razu jak wyłączę piosenki, albo jak czasem trzeba czekać na następną
Ale ja dopiero od kilku dni puszczam.
Jakie popadną, czasem nasze polskie tradycyjne, czasem angielskie.
A wczoraj puszczalam Serce pik pik pik, to najbardziej podeszło widzę, kołysanka dla okruszka, A ja będę Twym aniołem itp
Claudin, no nie mało macie. U mnie w mieście było tak, że jak zapłaciłaś w ciągu 3 dni to płaciłaś połowęNona lubi tę wiadomość
-
Ja mam wanienkę, sterylizator- którego dalej nie użyję i śpiworek do łóżeczka- no full wypas
Pojadę w przyszłym mcu na zakupy.
Aaa i smoczki mam dwa, bo dostaje się u nas takie rzeczy na wizycie każdej u położnej.
I próbki różne pieluch/chusteczek/wkładek.Nona lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:dobra, dawać ciążowe tematy a nie biletowe.
Co macie dla bobaska poza ciuszkami?
Ma ktoś niedługo połówkowe?
Poleci ktoś osłonki do auta na szybę? Czarne czy jakiś tandetny disney dla córeczki? Chyba na lato się przydadzę takie przeciwsłoneczne takie na przyssawkach?
nam się żadne osłonki nie sprawdziły... dopiero jak daliśmy do oklejenia szyb z tyłu mamy komfort
a co mam? mebelki, wózek, fotelik... czyli w sumie to co najgrubsze mam z głowyteraz ciuszki a na koniec inne rzeczy nie ciuszkowe
Nona lubi tę wiadomość
Witajcie dziewczyny. Ja dzisiaj mam połówkowe także proszę trzymajcie kciuki:)
mała latynoska witaj,rozgość się,widzę że jesteśmy w tym samych tygodniach i dniach ciaży co ja:) ja tak samo mam że moja mała Jula wierci się co chwilę ale jak tata chcę ją poczuć to jest cisza:)
Co do kołysanek ja puszczałam wcześniej teraz jakoś zaprzestałam,muszę do tego wrócić...nasze maleństwa już wszystko słyszą
A ja mam tylko parę ciuszków,dwie pieluchy tetrowe,3 flanelowe, mama kupiła rożek,małą podusie do wózka i jeszcze pampersy i to by było na tyle;)
a tu filmik (dla mnie bardzo fajny) pokazujący co nas czeka https://www.facebook.com/video.php?v=729236410527185&pnref=storyNona, naaala, believe, Biedroneczka83, 1kasiulka1, Ivettka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny