Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie koniec tematu!moja wina i kobiec
ps. Dora ja tam sie denerwuje przecież każdy może mieć inne zdanie
ja będę miała może dzisiaj kosmetyki dla dzieciaczka niemieckie jakieś bo teściowa kupii może jakiś proszek do prania się uda bo tam jednak proszkisą lepsze a dla dzieciaczka musi być specjalny.
gdzie zamierzacie kupować pieluchy? Dużo osób narzeka na pampersy bo ponoć odparzaja, nie wiem ja się nie znam ale słyszałam że chwalą Dada.dora8201 lubi tę wiadomość
-
Dzień Dobry!
Mam nadzieję że u Was nastroje dopisują jak i pogoda
Aneta trzymam kciuki, koniecznie daj znać po!
Jak tak czytam że macie już kompletujecie kosmetyki, pieluszki, butelki to zastanwiam sie czy tylko ja czekam gdzieś z tym do kwietnia czy nawet maja ;oanetaa1607, velka, ewela86 lubią tę wiadomość
-
Witam,
Claudin przykra sytuacja z kanarem ale musiałaś się z tym Liczyć..
Nona co do zakupów dla Dziecka to mam wszystko i nic w sumie łóżeczko materac wanienke nianie wozek mam ciuszki Dziewczęce.mam ale nie znam płci i nie robię żadnego przeglądu bo nie wiem co zostawić a co dokupić pieluszki tetrowe muszę napewno nowe kupić Smoczek jakbym znała płeć.to albo bum posortowala toco mam bo to jednak inna pora roku a jak chłopiec to bym sprzedała po córce a kupiła chłopięce No i wozek używany chce kupić aby fotelik się wpwpinal w stelaz bo ja mam typowa stary wozek z Dużymi kołami na wieśNona lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Rex-A ja będę Twym aniołem !! rozwaliło mnie to. Ale hit
Bo puszczam z YT i zawsze jak coś leci to na dole wyskakują propozycje
I tak klikam co się nawinie
Ostatnio skończyłam na Baby Mozart.
A wczoraj na "Będziesz moja damą "
A z gotowców to po starszym jeszcze mam płyty kupowane z angielskimi i polskimi kołysankami i z odgłosami natury kilka. Bo tych do pracy potrzebowałam.
My mielismy zwykłe siateczkowe na przyssawce osłonki. Później auto z fabrycznie czarnymi szybami to nie używałam ich już. Nawet się sprawdziły.
Teraz chyba roletkę siateczkową kupimy. Chciałam dać do oklejenia, ale mój małżon powiedział, że jeszcze ktoś pomyśli że w takim malutkim autku się seksimy
Nona lubi tę wiadomość
-
Claudin wrote:Właśnie koniec tematu!moja wina i kobiec
ps. Dora ja tam sie denerwuje przecież każdy może mieć inne zdanie
gdzie zamierzacie kupować pieluchy? Dużo osób narzeka na pampersy bo ponoć odparzaja, nie wiem ja się nie znam ale słyszałam że chwalą Dada.
co do pieluch to ja nie wiem... chyba się wiele pozmieniało bo teraz bardzo chwalone są te biedronkowe i rossmanowskie - za czasów mojego Młodego były paskudne - sztywne, twarde, pupa kwadratowa była w nich bo się nic nei chciały układać.... używaliśmy tylko pampersów bo huggiesy moment odparzały i uczulały... wiec pewnie na początek kupię pampersy a potem będziemy próbować aż znajdziemy jakieś odpowiednie... jeśli te z biedry i rossmana są rzeczywiście takie dobre to po co przepłacać... ale wszystko wyjdzie w praniu
naaala wrote:
Jak tak czytam że macie już kompletujecie kosmetyki, pieluszki, butelki to zastanwiam sie czy tylko ja czekam gdzieś z tym do kwietnia czy nawet maja ;o
z tymi rzeczami też się wstrzymuje do maja co najmniej
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
No wlasnie Aneta powodzenia na wizycie!
Claudin, no u nas wlasnie sie Pampers nie sprawdzil niestety..do biedry nie jezdze i nie bede specjalnie za pieluchami tam jezdzic, takze zobaczymy po kolei. Jakos nie mam glowy/weny/checi do latania po sklepach i szukania gdzie tansze beda pieluchy np. itp. Wiecej mnie wyjdzie za paliwo na to krecenie miedzy sklepamiGdzie bede to kupie i juz i potem zobaczymy czy trzeba zmieniac. Na poczatek sprobuje z Pampers, no ale jeszcze jest troche czasu. Niby dom duzy, strych, garaz, garderoba wszystko jest, ale nie chce mi sie zawalac domu teraz tym wszystkim, inne sprawy mamy na glowie i poki pokoj nie jest przystosowany to olewam te wieksze szopingi
-
Nona wrote:Biedroneczko- z ciekawości kupujesz szczepionkę do szpitala bo tam jakiegoś starego typu mają tak?
Nona lubi tę wiadomość
-
Ja kupiłam dade i mam nadzieję że moja malutka nie będzie na nie uczulona,do biedronki mam 10 minut spacerkiem więc nie musiała bym specjalnie jeździć gdzieś do galerii,marketów:) planuje kupić jeszcze paczkę pampersów ale chyba kupie małą paczkę
-
Lilunia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3c61b4e0b583.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe9ea4f58067.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/36ae152fea2e.jpganetaa1607, believe, Daisy, Sabela, naaala, rex, dora8201, Claudin, katepr, Nona, 1kasiulka1, Konwalia, kasia25, velka, Ivettka, wikaa, ewela86 lubią tę wiadomość
-
Odnośnie pampersów - to jest moje pierwsze dziecko, więc nie mam porównania, ale zamierzam po prostu kupić po paczce np. Pampersów i Dady, żeby sprawdzić, które się sprawdzą. Słyszałam bardzo dużo dobrych opinii na temat Dady, chociaż w sumie o Pampersach tak samo.
-
Biedroneczka jaka słodka:) Aneta trzymam kciuki za wizytę, ja dziś też mam:) lecę za niedługo po wyniki badań i nie mogę się doczekać 18.20:) mamy nadzieję,że poznamy płeć
ja oprócz łupów z ciucha to nic nie kupowałam,bo nie znamy płci:) mąż dostał od kumpla bo jego żona tez w ciązy,w połowie kwietnia rodzi, dali nam jeden fotelik samochodowy, bo mieli 2 od rodziny:) a tak oni wszystko mają za darmo od rodziny i znajomych i nic nie kupowali, nawet smoczka, kupili tylko pampersy:) zobaczymy jak u nas będzie,ale wózka nie ma kto nam dać czy łóżeczka:)
Zania to super ma mąż pracę skoro są takie wyprawki dla maluszków:) teraz to każdy obcina premie czy obniza koszty z pracodawców a nie daje takie bonusy:)