Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem w szoku jak przegladam wasze posty... Tak naprawde wiekszosc z Was, jak nie wszystkie, zaczelyscie juz zakupy dla malenstwa. Ja nie mam nawet jednej najmniejszej rzeczy... Dopiero zaczelam rozgladac sie za kolyska czy wozkiem... Nie powiem, za kazdym razem musze zajrzec w sklepach na dzial dzieciecy, ale nie mam odwagi zeby cos kupic...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 23:12
-
Believe, pochwal się co kupiłaś.
No ja już na 3 USG czekać nie będę raczej.
Zacznę kupować coś, bo USG dopiero kwiecień/maj a nie chce też się tak czaić.
Myślę, że na takim sprzęcie jakimi tu dysponują, takie tytuły jakie mają i taka pewność jak pan miał to chyba płeć się nie zmieni.
Mala latynoska ja też rodzinę tylko raz w roku czasem raz na dwa widzę. Ale i tak mam dużo bliżej niż Ty.
A i ja też w sumie nic nie mamto co po starszym jedynie, a tutaj to dosłownie 3 rzeczy.
Puściłam małej kołysanki i teraz mam jacuzzi w brzuchu
Dobranocbelieve, Ivettka lubią tę wiadomość
-
Mala pewnie ze mam karte. Bylam w aptece niestety jak powiedzialam ze jestem w ciazy nic mi nie mogla dac. Poszukalam na necie znalazlam odpowiednik clotrimazolu poszlam i wzielam za 12 f
pytam sie babki czy sie nie orientuje czy w ciazy mozna. A ona ze to to chyba jest test ciazowy a na takie pieczenie to moze paracetamol. Jak zapytalam o tantum rose to sie pyta do czego to. Do twarzy?
Dziewczyny meksyk! Wroce do tego domu w kaftanie.... jeszcze mnoe tak leb napiernicza ze dramat.
rex lubi tę wiadomość
-
mon!ta^ wrote:no to pięknie sie zestresowalas
któras z was dawala do wanienki linka http://allegro.pl/ok-baby-wanienka-onda-evolution-stelaz-uchwyt-i4920018651.html i fajna jest tylko mnie zastanawia czy ona jest odrazu do roku czy to sa dwie sztuki pokazane od 0-do 6m-cy i od 6 do 1. Jakby tak bylo od 0 do 1 to fajna sprawa a jak nie to troche kosztuje
Od rady do roku:) dziecko może z dwóch stron siedzieć - młodsze z oparciem, starsze z drugiej strony
A tak w ogóle dzień dobry. Idę nadrabiać dalej... Niestety nie mogę w 1 poście bo z telefonu
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Ok nadrobiłam, na szczęście niewiele było...
REX przepraszam ale obśmiałam się przy historii o wkładkachzaczęłam sobie wyobrażać minę lekarza jak mu te wkładki pokazujesz
MALA LATYNOSKA witaj! Fajnie ze do nas dołączyłaś...i nie martw się, przy nad długo nie zostaniesz z niczymzarażamy zakupami:) PKB polskie będzie się od tego kwartału miało świetnie;)
Nona, rex lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Witam z pięknym słoneczkiem
Mała latynoska witaj w gronie lipcówek
Biedroneczka gratuluję córeczki i innym które poznały płeć.
Nona ja puszczam codziennie od jakiegoś czasu mojej fasolce piosenki z bajki kraina lodu i jak tylko leci to jest spokojna a jak się kończą to fika koziołki, jakie to jest niesamowite.
Rex ale miałaś przygodę, z jednej strony śmieszna ale przerażająca...
Idę coś zjeść i na małe zakupki
miłego dniaNona lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Mój mi wczorja sciagnal i nagral KOŁYSANKI UTLULANKI. Cudowne, śpiewa Grzegorz Turnau i Magda Umer. Śliczne w stylu aaaaa kotki dwa, na Wojtusia z Popielnika, Słuchałam dziś pol godziny w aucie w drodze do pracy. No cudowne. nasze bobasy już słyszą. Puszczacie im coś? Śpiewacie?
mamMałemu jeszcze nei puszczam ale Młody zasypiał do nich codziennie do jakiegoś 4 roku życia.... jak nie było kołysanek to nie było spania... jak gorzej spał to i cała noc musiały lecieć... do tej pory czasem wieczorem puszcza sobie zamiast audiobooka
Nona lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny ja też witam się z wami z rana, widzę że piszecie o muzyczce puszczanej waszym maluchom jeśli o mnie chodzi to mój mały Kamilek też czasem jak puszczałam muzykę na komputerze fikał koziołki w moim brzusiu a wczoraj wieczorem to bawił się ze swoim tatusiem bo zaczął reagować na leciutkie stukanie męża w miejsca gdzie czułam ruchy. Zobaczymy czy dziś będzie rozbrykany czy spokojniejszy i trzymam kciuki za wszystkie dzisiaj wizytujące.
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry:) obudziłam się z opuchniętą banią na dziąśle;/ ale mi wywaliło, zjem śniadanie i popłuczę szałwią i rumiankiem, hemoroidy wyleczone to czas na dziąsła hehe;) za tydzień idę do stomatologa,to może juz się lepiej zrobi,mam meridol a znacie jakieś lepsze pasty na opuchnięte dziąsła?
-
Cześć
nareszcie piątek ale dla mnie zaczął się od wkurzenia. Słuchajcie kanar mnie złapał
i to jeszcze taki niefart, że akurat jak wychodziłam, człowiek 2 przystanki chciał podjechać a tu proszę kanar... no nie wierzę się zdenerwowałam, że aż brzuch mnie rozbolał
.
No ale nic trzeba zapłacić.
Gratuluję kolejnym lipcóweczkom poznania płci dziciątekznowu się tak rozpisałyscie, że muszę nadrobić. Dobrze, że chociaż ładna pogoda jest
bo jeszcze jakby była pochmurna to już w ogóle bym się dobiła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 09:51