X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • naaala Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie zajrzałam tu żeby się z Wami pożegnać i życzyć miłej nocki ;*
    Do jutra :)

velka lubi tę wiadomość

w57vtqyw4gg7iv3m.png
  • mala latynoska Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w szoku jak przegladam wasze posty... Tak naprawde wiekszosc z Was, jak nie wszystkie, zaczelyscie juz zakupy dla malenstwa. Ja nie mam nawet jednej najmniejszej rzeczy... Dopiero zaczelam rozgladac sie za kolyska czy wozkiem... Nie powiem, za kazdym razem musze zajrzec w sklepach na dzial dzieciecy, ale nie mam odwagi zeby cos kupic...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 23:12

ve97xiu.png

hxdwe08.png
  • believe Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala latynoska, bo my to jesteśmy wariatki i zaczęłyśmy wcześnie :P jest jeszcze tyle czasu, że na spokojnie wszystko sobie zdążysz kupić.

mala latynoska, naaala, rex, Nona, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość

• believe Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, uciekam spać chociaż mi się nie chce. Dobranoc ;)

• rex Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Believe, pochwal się co kupiłaś.
    No ja już na 3 USG czekać nie będę raczej.
    Zacznę kupować coś, bo USG dopiero kwiecień/maj a nie chce też się tak czaić.
    Myślę, że na takim sprzęcie jakimi tu dysponują, takie tytuły jakie mają i taka pewność jak pan miał to chyba płeć się nie zmieni.
    Mala latynoska ja też rodzinę tylko raz w roku czasem raz na dwa widzę. Ale i tak mam dużo bliżej niż Ty.
    A i ja też w sumie nic nie mam ;) to co po starszym jedynie, a tutaj to dosłownie 3 rzeczy.
    Puściłam małej kołysanki i teraz mam jacuzzi w brzuchu :P
    Dobranoc :)

believe, Ivettka lubią tę wiadomość

dxom6iye1ka3dosl.png
  • mała2930 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna Owca ja w poniedzialek bylam u lekarza tez swiad pieczenie i opuchlizna i przepisal mi clotrimazol i jak narazie jest lepiej a dodam ze jestem w uk na urlopie

https://www.maluchy.pl/li-69402.png
    https://www.maluchy.pl/li-72296.png
  • mała2930 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna Owca a masz moze ze soba karte ubezpieczeniowa ue a tak wogole to w uk ciezarne maja darmowa opieke i leki

• Czarna owca Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 00:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala pewnie ze mam karte. Bylam w aptece niestety jak powiedzialam ze jestem w ciazy nic mi nie mogla dac. Poszukalam na necie znalazlam odpowiednik clotrimazolu poszlam i wzielam za 12 f :/ pytam sie babki czy sie nie orientuje czy w ciazy mozna. A ona ze to to chyba jest test ciazowy a na takie pieczenie to moze paracetamol. Jak zapytalam o tantum rose to sie pyta do czego to. Do twarzy?
    Dziewczyny meksyk! Wroce do tego domu w kaftanie.... jeszcze mnoe tak leb napiernicza ze dramat.

rex lubi tę wiadomość

2fwa3e3k37atox62.png
    ex2b3e5e2w2zvai5.png
  • dora8201 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mon!ta^ wrote:
    no to pięknie sie zestresowalas :/
    któras z was dawala do wanienki linka http://allegro.pl/ok-baby-wanienka-onda-evolution-stelaz-uchwyt-i4920018651.html i fajna jest tylko mnie zastanawia czy ona jest odrazu do roku czy to sa dwie sztuki pokazane od 0-do 6m-cy i od 6 do 1. Jakby tak bylo od 0 do 1 to fajna sprawa a jak nie to troche kosztuje :/

Od rady do roku:) dziecko może z dwóch stron siedzieć - młodsze z oparciem, starsze z drugiej strony

A tak w ogóle dzień dobry. Idę nadrabiać dalej... Niestety nie mogę w 1 poście bo z telefonu ;)

zpbnio4p92q84lda.png
    Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
    http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif
  • dora8201 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok nadrobiłam, na szczęście niewiele było...

REX przepraszam ale obśmiałam się przy historii o wkładkach :) zaczęłam sobie wyobrażać minę lekarza jak mu te wkładki pokazujesz :)

MALA LATYNOSKA witaj! Fajnie ze do nas dołączyłaś...i nie martw się, przy nad długo nie zostaniesz z niczym ;) zarażamy zakupami:) PKB polskie będzie się od tego kwartału miało świetnie;)

Nona, rex lubią tę wiadomość

zpbnio4p92q84lda.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 12:51

dora8201, rex, anetaa1607, wikaa lubią tę wiadomość

• Verona Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z pięknym słoneczkiem :)
    Mała latynoska witaj w gronie lipcówek
    Biedroneczka gratuluję córeczki i innym które poznały płeć.
    Nona ja puszczam codziennie od jakiegoś czasu mojej fasolce piosenki z bajki kraina lodu i jak tylko leci to jest spokojna a jak się kończą to fika koziołki, jakie to jest niesamowite.
    Rex ale miałaś przygodę, z jednej strony śmieszna ale przerażająca...
    Idę coś zjeść i na małe zakupki
    miłego dnia

Nona lubi tę wiadomość

3i49p07wevcalt60.png
  • dora8201 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Mój mi wczorja sciagnal i nagral KOŁYSANKI UTLULANKI. Cudowne, śpiewa Grzegorz Turnau i Magda Umer. Śliczne w stylu aaaaa kotki dwa, na Wojtusia z Popielnika, Słuchałam dziś pol godziny w aucie w drodze do pracy. No cudowne. nasze bobasy już słyszą. Puszczacie im coś? Śpiewacie?

mam :) Małemu jeszcze nei puszczam ale Młody zasypiał do nich codziennie do jakiegoś 4 roku życia.... jak nie było kołysanek to nie było spania... jak gorzej spał to i cała noc musiały lecieć... do tej pory czasem wieczorem puszcza sobie zamiast audiobooka

Nona lubi tę wiadomość

zpbnio4p92q84lda.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 12:52

Mia S lubi tę wiadomość

• 1kasiulka1 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ja też witam się z wami z rana, widzę że piszecie o muzyczce puszczanej waszym maluchom jeśli o mnie chodzi to mój mały Kamilek też czasem jak puszczałam muzykę na komputerze fikał koziołki w moim brzusiu a wczoraj wieczorem to bawił się ze swoim tatusiem bo zaczął reagować na leciutkie stukanie męża w miejsca gdzie czułam ruchy. Zobaczymy czy dziś będzie rozbrykany czy spokojniejszy i trzymam kciuki za wszystkie dzisiaj wizytujące.

Nona lubi tę wiadomość

<3 <3 <3 Kochany Kamilek <3 <3 <3
    bnl7obo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 12:52

• mała2930 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna Owca jak masz karte to zapisz sie do gp i cos ci przepiesza ja tak zrobilam nic nie placisz

• kate851 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:) obudziłam się z opuchniętą banią na dziąśle;/ ale mi wywaliło, zjem śniadanie i popłuczę szałwią i rumiankiem, hemoroidy wyleczone to czas na dziąsła hehe;) za tydzień idę do stomatologa,to może juz się lepiej zrobi,mam meridol a znacie jakieś lepsze pasty na opuchnięte dziąsła?

• believe Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rex, zamówiłam przez Internet, więc ewentualnie się pochwalę jak mi paczki przyjdą :)

Verona, śliczne te piosenki <3

Miłego dnia!

• Claudin Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) nareszcie piątek ale dla mnie zaczął się od wkurzenia. Słuchajcie kanar mnie złapał :/ i to jeszcze taki niefart, że akurat jak wychodziłam, człowiek 2 przystanki chciał podjechać a tu proszę kanar... no nie wierzę się zdenerwowałam, że aż brzuch mnie rozbolał :/.
    No ale nic trzeba zapłacić.

Gratuluję kolejnym lipcóweczkom poznania płci dziciątek :) znowu się tak rozpisałyscie, że muszę nadrobić. Dobrze, że chociaż ładna pogoda jest :) bo jeszcze jakby była pochmurna to już w ogóle bym się dobiła.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 09:51

‹‹ 699 700 701 702 703 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ