X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • naaala Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie zajrzałam tu żeby się z Wami pożegnać i życzyć miłej nocki ;*
    Do jutra :)

velka lubi tę wiadomość

w57vtqyw4gg7iv3m.png
  • mala latynoska Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w szoku jak przegladam wasze posty... Tak naprawde wiekszosc z Was, jak nie wszystkie, zaczelyscie juz zakupy dla malenstwa. Ja nie mam nawet jednej najmniejszej rzeczy... Dopiero zaczelam rozgladac sie za kolyska czy wozkiem... Nie powiem, za kazdym razem musze zajrzec w sklepach na dzial dzieciecy, ale nie mam odwagi zeby cos kupic...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 23:12

ve97xiu.png

hxdwe08.png
  • believe Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala latynoska, bo my to jesteśmy wariatki i zaczęłyśmy wcześnie :P jest jeszcze tyle czasu, że na spokojnie wszystko sobie zdążysz kupić.

mala latynoska, naaala, rex, Nona, 1kasiulka1 lubią tę wiadomość

• believe Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, uciekam spać chociaż mi się nie chce. Dobranoc ;)

• rex Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Believe, pochwal się co kupiłaś.
    No ja już na 3 USG czekać nie będę raczej.
    Zacznę kupować coś, bo USG dopiero kwiecień/maj a nie chce też się tak czaić.
    Myślę, że na takim sprzęcie jakimi tu dysponują, takie tytuły jakie mają i taka pewność jak pan miał to chyba płeć się nie zmieni.
    Mala latynoska ja też rodzinę tylko raz w roku czasem raz na dwa widzę. Ale i tak mam dużo bliżej niż Ty.
    A i ja też w sumie nic nie mam ;) to co po starszym jedynie, a tutaj to dosłownie 3 rzeczy.
    Puściłam małej kołysanki i teraz mam jacuzzi w brzuchu :P
    Dobranoc :)

believe, Ivettka lubią tę wiadomość

dxom6iye1ka3dosl.png
  • mała2930 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna Owca ja w poniedzialek bylam u lekarza tez swiad pieczenie i opuchlizna i przepisal mi clotrimazol i jak narazie jest lepiej a dodam ze jestem w uk na urlopie

https://www.maluchy.pl/li-69402.png
    https://www.maluchy.pl/li-72296.png
  • mała2930 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna Owca a masz moze ze soba karte ubezpieczeniowa ue a tak wogole to w uk ciezarne maja darmowa opieke i leki

• Czarna owca Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 00:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala pewnie ze mam karte. Bylam w aptece niestety jak powiedzialam ze jestem w ciazy nic mi nie mogla dac. Poszukalam na necie znalazlam odpowiednik clotrimazolu poszlam i wzielam za 12 f :/ pytam sie babki czy sie nie orientuje czy w ciazy mozna. A ona ze to to chyba jest test ciazowy a na takie pieczenie to moze paracetamol. Jak zapytalam o tantum rose to sie pyta do czego to. Do twarzy?
    Dziewczyny meksyk! Wroce do tego domu w kaftanie.... jeszcze mnoe tak leb napiernicza ze dramat.

rex lubi tę wiadomość

2fwa3e3k37atox62.png
    ex2b3e5e2w2zvai5.png
  • dora8201 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mon!ta^ wrote:
    no to pięknie sie zestresowalas :/
    któras z was dawala do wanienki linka http://allegro.pl/ok-baby-wanienka-onda-evolution-stelaz-uchwyt-i4920018651.html i fajna jest tylko mnie zastanawia czy ona jest odrazu do roku czy to sa dwie sztuki pokazane od 0-do 6m-cy i od 6 do 1. Jakby tak bylo od 0 do 1 to fajna sprawa a jak nie to troche kosztuje :/

Od rady do roku:) dziecko może z dwóch stron siedzieć - młodsze z oparciem, starsze z drugiej strony

A tak w ogóle dzień dobry. Idę nadrabiać dalej... Niestety nie mogę w 1 poście bo z telefonu ;)

zpbnio4p92q84lda.png
    Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
    http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif
  • dora8201 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok nadrobiłam, na szczęście niewiele było...

REX przepraszam ale obśmiałam się przy historii o wkładkach :) zaczęłam sobie wyobrażać minę lekarza jak mu te wkładki pokazujesz :)

MALA LATYNOSKA witaj! Fajnie ze do nas dołączyłaś...i nie martw się, przy nad długo nie zostaniesz z niczym ;) zarażamy zakupami:) PKB polskie będzie się od tego kwartału miało świetnie;)

Nona, rex lubią tę wiadomość

zpbnio4p92q84lda.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 12:51

dora8201, rex, anetaa1607, wikaa lubią tę wiadomość

• Verona Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z pięknym słoneczkiem :)
    Mała latynoska witaj w gronie lipcówek
    Biedroneczka gratuluję córeczki i innym które poznały płeć.
    Nona ja puszczam codziennie od jakiegoś czasu mojej fasolce piosenki z bajki kraina lodu i jak tylko leci to jest spokojna a jak się kończą to fika koziołki, jakie to jest niesamowite.
    Rex ale miałaś przygodę, z jednej strony śmieszna ale przerażająca...
    Idę coś zjeść i na małe zakupki
    miłego dnia

Nona lubi tę wiadomość

3i49p07wevcalt60.png
  • dora8201 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Mój mi wczorja sciagnal i nagral KOŁYSANKI UTLULANKI. Cudowne, śpiewa Grzegorz Turnau i Magda Umer. Śliczne w stylu aaaaa kotki dwa, na Wojtusia z Popielnika, Słuchałam dziś pol godziny w aucie w drodze do pracy. No cudowne. nasze bobasy już słyszą. Puszczacie im coś? Śpiewacie?

mam :) Małemu jeszcze nei puszczam ale Młody zasypiał do nich codziennie do jakiegoś 4 roku życia.... jak nie było kołysanek to nie było spania... jak gorzej spał to i cała noc musiały lecieć... do tej pory czasem wieczorem puszcza sobie zamiast audiobooka

Nona lubi tę wiadomość

zpbnio4p92q84lda.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 12:52

Mia S lubi tę wiadomość

• 1kasiulka1 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ja też witam się z wami z rana, widzę że piszecie o muzyczce puszczanej waszym maluchom jeśli o mnie chodzi to mój mały Kamilek też czasem jak puszczałam muzykę na komputerze fikał koziołki w moim brzusiu a wczoraj wieczorem to bawił się ze swoim tatusiem bo zaczął reagować na leciutkie stukanie męża w miejsca gdzie czułam ruchy. Zobaczymy czy dziś będzie rozbrykany czy spokojniejszy i trzymam kciuki za wszystkie dzisiaj wizytujące.

Nona lubi tę wiadomość

<3 <3 <3 Kochany Kamilek <3 <3 <3
    bnl7obo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 12:52

• mała2930 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna Owca jak masz karte to zapisz sie do gp i cos ci przepiesza ja tak zrobilam nic nie placisz

• kate851 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:) obudziłam się z opuchniętą banią na dziąśle;/ ale mi wywaliło, zjem śniadanie i popłuczę szałwią i rumiankiem, hemoroidy wyleczone to czas na dziąsła hehe;) za tydzień idę do stomatologa,to może juz się lepiej zrobi,mam meridol a znacie jakieś lepsze pasty na opuchnięte dziąsła?

• believe Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rex, zamówiłam przez Internet, więc ewentualnie się pochwalę jak mi paczki przyjdą :)

Verona, śliczne te piosenki <3

Miłego dnia!

• Claudin Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) nareszcie piątek ale dla mnie zaczął się od wkurzenia. Słuchajcie kanar mnie złapał :/ i to jeszcze taki niefart, że akurat jak wychodziłam, człowiek 2 przystanki chciał podjechać a tu proszę kanar... no nie wierzę się zdenerwowałam, że aż brzuch mnie rozbolał :/.
    No ale nic trzeba zapłacić.

Gratuluję kolejnym lipcóweczkom poznania płci dziciątek :) znowu się tak rozpisałyscie, że muszę nadrobić. Dobrze, że chociaż ładna pogoda jest :) bo jeszcze jakby była pochmurna to już w ogóle bym się dobiła.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 09:51

‹‹ 699 700 701 702 703 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ