Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczynki gratuluję Wam poznania płci
możecie już ruszać po łupy
ja mam usg połówkowe na nfz od swojego prowadzącego za nie całe dwa tygodnie mam nadzieję że potwierdzi mi Juleczkę
dopiero wtedy będziemy wybierać wózek itd.
Moja siostra cioteczna tydzień temu urodziła niezłą klusię 58 długa i 3740 wagi
rex, Daisy lubią tę wiadomość
-
Nina dobrze że to nic groźnego, jeżeli lekarz zobaczył infekcję lepiej brać to co Ci przepisał,a swojego lekarza poinformuj przy następnej wizycie...gratuluje synka:)
Biedroneczka a Ci gratuluje córeczki cieszę się że zdrowa jak ryba..oby tak dalej:) -
nina1701 - gratuluje 100 % synusia
Biedroneczka - gratuluje córuni
Co do wózeczków to my będziemy zamawiać w sklepie stacjonarnym do którego będą nam sprowadzać wybrany przez nas wzór, a wózek do naszego małego bagażnika w autku się zmieści bo już sprawdzaliśmy -
Ja to dzisiaj numer wywinęłam
Wracam z pracy, poszłam do łazienki jakieś dziwne plamki na wkładce :o
No to się wystraszyłam, w ciągu godziny wymieniłam wkładkę (czystą) chyba z 5 razy.
Nie chce nawet pisać gdzie miałam serce.
Już miałam dzwonic umówić wizytę, ale coś mnie tknęło i pooglądałam nową wkładkę. Nie mam pojęcia jak tego nie zauważyłam przy zakladaniu ale jakiś debil wymyślił rysowanie jasno seledynowych kwiatuszków na wkładkach!
Serce to mi jeszcze z pół godziny łomotało. Widziałam te kwiatuszki ale na tym papierku, ani przez myśl mi nie przeszło, że na wkładce też napaćkali.
Dobrze, że nie pojechalam do gina.
Daisy, gigsa, dora8201 lubią tę wiadomość
-
Wrocilam :p szlajalam sie po miescie ale kurcze piecze i boli mnie to krocze ;( ale nie swedzi. Jest czerwone. Myslicie ze to grzybica? Czy otarcia po sekdie z dwu miesieczna przerwa...?
A. poszedl do apteki ciekawe co mu dadza.
Dziewczyny tej wiedzmie postaram sie odwdzieczyc. A po moim bracie tez sie nie spodziewalam...
Kupilam skarpetki dla synalastopki takie mikroskopijne hehe
Ktoras z was pytala o masc na hemoroidy - posterisan.
Byla rowniez mowa o kluseczce o wadze 3700 moj syn mial 61 cm i 4200 wazyl
-
rex wrote:Z tym czarnym i białym to też mase badań robią, ale takie surowe kolory mogą się przyczyniać do objawów autyzmu.
Choć inni naukowcy twierdzą, że za dużo kolorów działa w tą stronę. Ja tam będę korzystała z takich kolorów jakie się nawiną.
Prawda jest taka, że jak dziecko ma być inteligentne to będzie a jak nie to nawet Mozart mu nic nie pomoże
Biedroneczka wielkie gratki!!!!!
Jagoda, u mnie w bagażniku jakikolwiek wózek/stelaż odpada
Tzn mogę sobie wsadzić ale już poza nim nic innego nie wejdzie. A autko mam 4 osobowe, więc i z siedzeń nie skorzystam
Ale też szukam jak najmniejszego, żeby w razie całodniowego wypadu jakoś go zmieścić.
Haha, z tym autyzmem to też wymyślają... Alle zgadzam się co do tych stymulacji, nie sądzę by dało się jakoś szczególlnie wpłynąć na uzdolnienia dziecka zabawkami i muzyką. Prędzej czuła opieką i odpowiadaniem na potrzeby dziecka, ale to już inna sprawa.
Moje też 4os., Toyota Aygo, bałam się, że mi się wybrany fotelik nie zmiesci na tylną kanapę, ale na szczęście się mieści. U mnie niestety stelaż z kołami nie chciał się zmiescić, a jakoś nie wyobrażam sobie demontowania wózka na czesic pierwsze za każdym razem, o nie.rex lubi tę wiadomość
-
Ja planuje kupic Tummy Sleep Prince Lionheart. Mozna tam wgrywac swoje melodie, ja np. wgram swoje bicie serca ktore nagralam z detektora tetna plodu
http://allegro.pl/prince-lionheart-tummy-sleep-with-silkie-mis-i5073813092.html
Rex ja kiedys dostalam swira przez papiero toaletowy w kwiatki jakies rozowe..
Czarna Owca mysle ze to moga byc otarcia. Umyj sie dobrze i nasmaruj czyms ala clotrimazol, tylko maz niech dokladnie przeczyta ulotkeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 20:07
rex lubi tę wiadomość
-
rex no to Ci współczuje, ja bym pewnie też spanikowała,ja np, teraz jak gdzieś wychodzę to zawsze pilnuje żeby mieć ze sobą białe chusteczki, zawsze jak gdzieś wyjdziemy czy do restauracji czy na zakupy do galerii muszę skorzystać z toalety publicznej...no i już dwa razy też mi się zrobiło gorąco kiedy podcierałam się "publicznym szarym papierem" i widziałam czerwone kropki myślałam że to moja krew a to czerwone kropki na papierze:)
Daisy, rex lubią tę wiadomość
-
Rex hahaha usmialam sie
ale musialas sie zestresowac
To ja dzisiaj kupowalam stroj kapielowy. Przymierzylam stanik a dol Mialam zakladac i w polowie kolan patrze krew! Zrobilam sie zielona az ze stresu. Ale potem sobie mysle no glupia swoje majtki masz czyste. Jakas brudaska miala okres bleeeeeee...Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ahaaa i jeszcze mam pytanie czy zdj misia kolysanki ktora ktoras z Was wstawila tez wam sie tak wyswietla? Ja mam jak by reke z probka szminki czerwonej :p
Daisy- dzieki. Juz pol godziny siedzi w tej aptece chyba konwersuje z aptekarka :p wczoraj wybieral syrop dla syna 40 minut :p -
Witam szczesliwe przyszle Mamusie!
Dzis zaczynam aktywnosc na forum z moja mala Juleczka (Julie jak kto woli). Mieszkam w USA i rzeczywistosc tu jest troszke inna niz w Polsce, ale zakladam, ze problemy i potrzeby kontaktu sa takie sameJuleczka jest zdrowa, wszystkie badania przechodzi wzorowo, jedynie starsznie nie lubi zdjec, bo za kazdym razem zmienia pozycje co kilka sekund co troche utrudnia sprawe. Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie z otwatymi ramionami, bo czesto czuje sie tu samotna... Przez wiele lat nie moglam zajsc w ciaze, co teraz skutkuje tym, ze lekarze sa troche przewrazliwieni i nie moge podjac zadnej pracy. Pozostaje siedzenie w domu i czekanie caly dzien na meza, ktory przychodzi zmordowany do domu i czesto nie ma na nic wiecej ochoty jak polozyc sie spac...
naaala, 1kasiulka1, rex, nina1701, Nona, gigsa, dora8201, anetaa1607, katepr, wikaa, ewela86 lubią tę wiadomość
-
mala latynoska wrote:Witam szczesliwe przyszle Mamusie!
Dzis zaczynam aktywnosc na forum z moja mala Juleczka (Julie jak kto woli). Mieszkam w USA i rzeczywistosc tu jest troszke inna niz w Polsce, ale zakladam, ze problemy i potrzeby kontaktu sa takie sameJuleczka jest zdrowa, wszystkie badania przechodzi wzorowo, jedynie starsznie nie lubi zdjec, bo za kazdym razem zmienia pozycje co kilka sekund co troche utrudnia sprawe. Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie z otwatymi ramionami, bo czesto czuje sie tu samotna... Przez wiele lat nie moglam zajsc w ciaze, co teraz skutkuje tym, ze lekarze sa troche przewrazliwieni i nie moge podjac zadnej pracy. Pozostaje siedzenie w domu i czekanie caly dzien na meza, ktory przychodzi zmordowany do domu i czesto nie ma na nic wiecej ochoty jak polozyc sie spac...
witaj!!velka lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka gratuluję corci
Nina gratuluję synka
Wkurza mnie ze ja miesiąc jeszcze muszę Czekać
Mała latynoska witaj roZgosc się i napisz coś więcej o sobie ile masz lat od kiedy mieszkasz w USA który to Tydzień itp
Rex Współczuje stresu wyobrażam sobie co cZulas