Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć znowu
później będę nadrabiać co pisalyscie cały dzie. Ja jestem po wizycie u ginekologa, umówiłam sie do pierwszej wolnej osoby, ale jestem miło zaskoczona;) to tak moje krwawienie było spowodowane otarciem ze względu na infekcje o której nie miałam pojęcia!!! Dostałam globulki dopochwowe, takie pytanie czy przed ich użyciem mam pytać mojego lekarza, cże poinformować go przy następnej wizycie? Ale sir ciesze ze jest ok wszystko
aa i mam zdjęcie krocza dzidziuśia
q końcu wiem ze to na 100% chłopiec!
1kasiulka1, naaala, believe, gigsa, katepr, Daisy, rex, anetaa1607, dora8201, Ivettka, kate851, bommbelek89, Biedroneczka83, wikaa, ewela86 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
radiszka wrote:Witajcie
Dziewczyny ratunku od 2ch tygodni meczy mnie mega bol... podejrzewam ze to rwa kulszowa. Czy ktoras z Was tez sie z tym zmaga?
u mnie to nie rwa, ale też czasem boli w okolicy ledzwiowej z
lewej strony aż do posladka. moja ginka mówi że ewentualnie paracetamol gdy już bardzo boli ale aż tak to jeszcze nie mialam żeby nie móc wytrzymac -
Hej kobitki. Dziecko to nie pies. Ma rozmazany obraz po urodzeniu ale widzi kolory
W większosci szpitali zaraz po porodzie owija się dziecko czerwonym ręcznikiem.
Czerwony to jedyny kolor panujący w brzuchu.
Lekarz na kontroli noworodka sprawdza czy dziecko wodzi oczami za czerwonym przedmiotem
Ale fakt, że zabawki w pierwszym miesiącu są po prostu zbędne
Tyle, że zabawek nie kupujemy na miesiąc tylko ba dłużej.
Jak ktoś czuje potrzebę to od samego początku albo i od ciąży niech sobie kompletujeNona lubi tę wiadomość
-
Pragne poinformować że zasilam grono dziewczynek
rośnie nam piekna Lilianna!!!!!!!!! kobietka w 1000000%
waży 371gram i nogi ma dłuższe od siostry na tym etapie
zdrowa jak rybcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daisy, naaala, believe, dora8201, rex, nina1701, katepr, Ivettka, kate851, 1kasiulka1, gigsa, Claudin, bommbelek89, Nona, Sabela, Sylwia87, wikaa, ewela86 lubią tę wiadomość
-
mon!ta^ wrote:dzieci do 6 miesiaca widza tylko wlasnie czarny bialy, wczesniej maja rozmazany ekran
więc takie są wskazane ale każdy zrobi jak uważa. Bo te czarno-biale sa drogie kolo 20 zł kosztuja za ksiazeczke chyba ze gdzies na necie sie znajdzie taniej lub samemu sie wydrukuje
Nieprawda. Dzieci to nie szczenięta i widzą wszystko od urodzenia, kontrastowe i ostre barwy wyraźniej, noworodki zaś łapią ostrość na pewnej odległości. Nie wiem skąd się wzięło przekonanie o którym piszesz...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 18:17
rex, Nona lubią tę wiadomość
-
O, widzę że i Rex się podobnie skojarzyło jak mi
U mnie się pojawił problem z wózkiem taki, że do mojego maleńkiego autka nic się nie mieści. Ze wszystkiego musiałabym demontować siedzisko i koła, żeby włożyć do bbagażnika, nawet ze złożonym jednym fotelem. Także skończy się pewnie na małej spacerówce:
Ale nie płaczę, będę korzystać głównie z chusty, a wózek to raczej w wyjatkowych sytuacjach. Swoją drogą dobrze, że wcześniej wzięłam się za wybieranie chusty, na wyprany przeze mnie wzór muszę czekać do 8 tygodniNona, velka lubią tę wiadomość
-
Z tym czarnym i białym to też mase badań robią, ale takie surowe kolory mogą się przyczyniać do objawów autyzmu.
Choć inni naukowcy twierdzą, że za dużo kolorów działa w tą stronę. Ja tam będę korzystała z takich kolorów jakie się nawiną.
Prawda jest taka, że jak dziecko ma być inteligentne to będzie a jak nie to nawet Mozart mu nic nie pomoże
Biedroneczka wielkie gratki!!!!!
Jagoda, u mnie w bagażniku jakikolwiek wózek/stelaż odpada
Tzn mogę sobie wsadzić ale już poza nim nic innego nie wejdzie. A autko mam 4 osobowe, więc i z siedzeń nie skorzystam
Ale też szukam jak najmniejszego, żeby w razie całodniowego wypadu jakoś go zmieścić.dora8201, nina1701, Daisy, gigsa lubią tę wiadomość