X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny z tej radości kupiłam pajacyk rózowy i w ciuszku 3 rzeczy po drodze:) ale pudrowy róż wszystko, bo taki odcień różu lubię:) później wstawię foty:)
    Aneta wow już 6 miesiąc:) ja 2 dni temu zaczęłam 5 miesiąc:)

rex, 1kasiulka1, anetaa1607, believe lubią tę wiadomość

• kate851 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna owca fajnie,że Twój narzeczony miał gest, to najważniejsze:)

• Daisy Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki gratuluje serdecznie coreczek! Ale nam sie grono powieksza! :) :) :)

• kate851 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wiedziałam,że dziewczynki podniosą statystyki:)

Daisy lubi tę wiadomość

• 1kasiulka1 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny właśnie przeglądając internet napotkałam na całkiem ciekawą stronę o zabawach dla niemowląt ;) http://docs5.chomikuj.pl/288990194,PL,0,0,zabawy-dla-niemowląt-0--12-msc.doc

<3 <3 <3 Kochany Kamilek <3 <3 <3
    bnl7obo.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :)
    Córcia starsza z dziadkami na basenie a my mamy relaksss kremówki herbatka i luz :)

o tak powieksza sie grono dziewczyn :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa ja tez juz mam 6 miesiąc :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• kate851 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka to fajnie:)od tego jest weekend:) my też już odpoczywamy:)

Sandra94w lubi tę wiadomość

• izabelka04 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my byłyśmy z Julcią na placu zabaw i potem na spacerku, niedawno wróciłyśmy bo zimno już się zrobiło :) a malutki też zadowolony dotleniony kopie i kopie :)

<3 WOJTUŚ <3 moje słodkie słodkości <3

7v8rw1d340v3rocf.png
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 12:55

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mon!ta dużo pogoda daje się we znaki, mnie jak głowa bolała to z ciśnienia właśnie,trzeba to przetrzymać,oby przestała już Ciebie boleć,udanego wyjścia:) każda coś ma, Ty ból głowy ja wcześniej hemoroidy teraz zapalenie dziąseł heh jak to gin wczoraj mi powiedział, muszę pamiętać,że jestem w ciązy:) bo i tak wymiotów nie było, to teraz jakieś dolegliwości,ale damy radę:)

• kasia25 Przyjaciółka

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc , dawno sie nie odzywalam ale czytam regularnie;) mnie te hormony teraz dopiero daja popalić. Gdy jestem sama to po prostu wszystko wydaje mi sie beznadziejne i wszystkie problemy wyolbrzymiam. Np wczoraj az zaczelam nad soba plakac ze jestem gruba i nie podobam sie mojemu mężowi i dlatego nie chce sie ze mna kochac. Innym razem zaczelam panikowac ze przy jednej wypłacie nie damy rady z mężem utrzymac siebie i dziecko:/ ale gdy przychodzi mój mąż z pracy i zaczyna mi wszystko tłumaczyć jak małemu dziecku to od razu mi przechodzi. Potem zdaje sobie sprawe że mam naprawde cudownego męża i powinnam do częstochowy na kolanach zasuwać i dziękować że na siebie trafiliśmy:) jest naprawde bardzo czuły , często mnie przytula i całuje a czasem podszczypuje w pośladki jak to zawsze robił i mowi że lubi:D

We wtorek wizyta połówkowa:)płeć już znamy ale i tak nie moge sie doczekać:D

Wczoraj byłam w carrefourze i kupilam śluczne body za całe 4,99 zl;)

wikaa lubi tę wiadomość

• naaala Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dziewczynki po prawie całym dniu nieobecności. :)
    Padam, wróciłam niedawno z uczelni ajj człowiek przyzwyczaja sie do dobrego, trochę posiedziałam w domku i już ;p

aneta 6 miesić no no, jak ten czas szybko leci! ;)
    My dziś zaczęliśmy 19 tc :)

Byle do czwartku!!! Już chcę iść do sklepu i wiedzieć na jaki dział mam patrzeć!! ;)

w57vtqyw4gg7iv3m.png
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 12:55

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mon!ta to w jednym czasie dużo tego miałaś,ale pewnie każda coś ma, hormonu buzują i się wszystko zmienia, damy radę:)
    Kasia25 każda z nas ma czasami takie chwile,ale trzeba myśleć pozytywnie:) ja też mam czułego męża i to bardzo, wręcz pieszczocha:) to co idziemy razem dziękować? hihi:)

• Daisy Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja ide tez i mojego pociagne bo troche ciezki na noszenie :D Ale nalezy mu sie za to ze ze mna wytrzymuje glownie psychicznie ;)

• Czarna owca Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilam :) lazilam 5h :) zachaczylam o tk maxx porobilam zdj fajnym gadgeta :) m.in smoczki z pojemnikiem na lek, ala otulacze, fajna torebka na raczke wozka na chusteczki nawilzone :) w sport direct widzialam taki dresior londsdale za 5 f butki odyginslne dla niemowlat po 5 f w promocji :) a w bootsie ogladalam butelki i smoczki :) medela, avent, tomme tippy :) na spokojnie zrobie rekonesans :)

Kasia- masz super meza! Na kolana ;) ale nie do czestochowy :D przed nim :D a seks. Moim zdaniem pewnie sie obawia ze zrobi krzywde dziecku. Zachec go troche, jakas fajna kolacja, wcisnij sie s jakies sexy ciuszki i sprobuj chociaz pogadac na ten temat :)

2fwa3e3k37atox62.png
    ex2b3e5e2w2zvai5.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna owca to odżyłaś:) fajnie:)
    Kasia25 Twój mąż nie chce a mój wręcz non stop napalony a ja się boję;p ale wczoraj zapytałam gina i mówił,że można,ale bez szaleństw hehe a ja że oczywiście;p i mąż już widzę ma ochotkę hehe:) a Czarna owca dobrze radzi, jak spadła jemu ochota to wiesz jakieś wabiki, perfumki, kolacja, pończoszki:)

• kasia25 Przyjaciółka

Wysłany: 21 lutego 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna owca , kate choc ochote na seks nagle sie u mnie pojawila (pierwszy raz od poczatku ciazy) to narazie nic z tego bo maz pracuje na druga zmiane i poźno wraca . Tn na tyle późno że ja już padam;) ale poniedzialek ma wolne to sprawdze czy zmieszcze sie w moje sexy koronkowe fatałaszki i ponczoszki do tego i bedzie cały moj:D zreszta powiedzial mi że ma ochote , stąd te zaczepki w pupke itp;) ale nie chce mnie naciskac a poza tym twierdzi ze troche dziwnie sie czuje wiedzac ze uczestniczy w tym nasze dziecko i nie może sie wyzbyć tej myśli z głowy. Rozumiem go . Ale oczywiście dodał że jak tylko dam mu znać jakoś że chce to na bank nie odmówi;) to dam mu znac w poniedzialek;)
    O i właśnie maluszek zaczyna wieczorna gimnastyke i akrobacje w brzuszku:D

• kasia25 Przyjaciółka

Wysłany: 21 lutego 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze jak sobie czytam co Wy niektóre buedactwa przechodzicie w tej ciąży to tak mi Was szkoda. Ja w sumie też nie czuje sie super idealnue bi rwa dokucza , czasem lekka zgaga i lenistwo ale dzieki Bogu mijają mnie wszelkie infekcje intymne , bóle zębów i dziąseł , przeziębienia itp. Oprócz kataru który w dzień jest wodnisty i ciejnący a w nocy niby nie zatyka nisa ale utrudnia oddychanie i tez nie daje spac. Ale to to nic. Oby nic gorzeh nie bylo. Mam nadzieje że Wam kochane też przejda te wszystkie dolegliwości;*

‹‹ 709 710 711 712 713 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ