Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny z tej radości kupiłam pajacyk rózowy i w ciuszku 3 rzeczy po drodze:) ale pudrowy róż wszystko, bo taki odcień różu lubię
później wstawię foty:)
Aneta wow już 6 miesiąc:) ja 2 dni temu zaczęłam 5 miesiąc:)rex, 1kasiulka1, anetaa1607, believe lubią tę wiadomość
-
Mon!ta dużo pogoda daje się we znaki, mnie jak głowa bolała to z ciśnienia właśnie,trzeba to przetrzymać,oby przestała już Ciebie boleć,udanego wyjścia:) każda coś ma, Ty ból głowy ja wcześniej hemoroidy teraz zapalenie dziąseł heh jak to gin wczoraj mi powiedział, muszę pamiętać,że jestem w ciązy:) bo i tak wymiotów nie było, to teraz jakieś dolegliwości,ale damy radę
-
Czesc , dawno sie nie odzywalam ale czytam regularnie;) mnie te hormony teraz dopiero daja popalić. Gdy jestem sama to po prostu wszystko wydaje mi sie beznadziejne i wszystkie problemy wyolbrzymiam. Np wczoraj az zaczelam nad soba plakac ze jestem gruba i nie podobam sie mojemu mężowi i dlatego nie chce sie ze mna kochac. Innym razem zaczelam panikowac ze przy jednej wypłacie nie damy rady z mężem utrzymac siebie i dziecko:/ ale gdy przychodzi mój mąż z pracy i zaczyna mi wszystko tłumaczyć jak małemu dziecku to od razu mi przechodzi. Potem zdaje sobie sprawe że mam naprawde cudownego męża i powinnam do częstochowy na kolanach zasuwać i dziękować że na siebie trafiliśmy:) jest naprawde bardzo czuły , często mnie przytula i całuje a czasem podszczypuje w pośladki jak to zawsze robił i mowi że lubi:D
We wtorek wizyta połówkowa:)płeć już znamy ale i tak nie moge sie doczekać
Wczoraj byłam w carrefourze i kupilam śluczne body za całe 4,99 zl;)wikaa lubi tę wiadomość
-
Witam Was dziewczynki po prawie całym dniu nieobecności.
Padam, wróciłam niedawno z uczelni ajj człowiek przyzwyczaja sie do dobrego, trochę posiedziałam w domku i już ;p
aneta 6 miesić no no, jak ten czas szybko leci!
My dziś zaczęliśmy 19 tc
Byle do czwartku!!! Już chcę iść do sklepu i wiedzieć na jaki dział mam patrzeć!! -
Mon!ta to w jednym czasie dużo tego miałaś,ale pewnie każda coś ma, hormonu buzują i się wszystko zmienia, damy radę
Kasia25 każda z nas ma czasami takie chwile,ale trzeba myśleć pozytywnie:) ja też mam czułego męża i to bardzo, wręcz pieszczocha:) to co idziemy razem dziękować? hihi:) -
Wrocilam
lazilam 5h
zachaczylam o tk maxx porobilam zdj fajnym gadgeta
m.in smoczki z pojemnikiem na lek, ala otulacze, fajna torebka na raczke wozka na chusteczki nawilzone
w sport direct widzialam taki dresior londsdale za 5 f butki odyginslne dla niemowlat po 5 f w promocji
a w bootsie ogladalam butelki i smoczki
medela, avent, tomme tippy
na spokojnie zrobie rekonesans
Kasia- masz super meza! Na kolanaale nie do czestochowy
przed nim
a seks. Moim zdaniem pewnie sie obawia ze zrobi krzywde dziecku. Zachec go troche, jakas fajna kolacja, wcisnij sie s jakies sexy ciuszki i sprobuj chociaz pogadac na ten temat
-
Czarna owca to odżyłaś
fajnie:)
Kasia25 Twój mąż nie chce a mój wręcz non stop napalony a ja się boję;p ale wczoraj zapytałam gina i mówił,że można,ale bez szaleństw hehe a ja że oczywiście;p i mąż już widzę ma ochotkę hehe:) a Czarna owca dobrze radzi, jak spadła jemu ochota to wiesz jakieś wabiki, perfumki, kolacja, pończoszki:) -
Czarna owca , kate choc ochote na seks nagle sie u mnie pojawila (pierwszy raz od poczatku ciazy) to narazie nic z tego bo maz pracuje na druga zmiane i poźno wraca . Tn na tyle późno że ja już padam;) ale poniedzialek ma wolne to sprawdze czy zmieszcze sie w moje sexy koronkowe fatałaszki i ponczoszki do tego i bedzie cały moj:D zreszta powiedzial mi że ma ochote , stąd te zaczepki w pupke itp;) ale nie chce mnie naciskac a poza tym twierdzi ze troche dziwnie sie czuje wiedzac ze uczestniczy w tym nasze dziecko i nie może sie wyzbyć tej myśli z głowy. Rozumiem go . Ale oczywiście dodał że jak tylko dam mu znać jakoś że chce to na bank nie odmówi;) to dam mu znac w poniedzialek;)
O i właśnie maluszek zaczyna wieczorna gimnastyke i akrobacje w brzuszku:D -
Kurcze jak sobie czytam co Wy niektóre buedactwa przechodzicie w tej ciąży to tak mi Was szkoda. Ja w sumie też nie czuje sie super idealnue bi rwa dokucza , czasem lekka zgaga i lenistwo ale dzieki Bogu mijają mnie wszelkie infekcje intymne , bóle zębów i dziąseł , przeziębienia itp. Oprócz kataru który w dzień jest wodnisty i ciejnący a w nocy niby nie zatyka nisa ale utrudnia oddychanie i tez nie daje spac. Ale to to nic. Oby nic gorzeh nie bylo. Mam nadzieje że Wam kochane też przejda te wszystkie dolegliwości;*