X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcówki 2015:)!
Odpowiedz

Lipcówki 2015:)!

Oceń ten wątek:
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny z tej radości kupiłam pajacyk rózowy i w ciuszku 3 rzeczy po drodze:) ale pudrowy róż wszystko, bo taki odcień różu lubię:) później wstawię foty:)
    Aneta wow już 6 miesiąc:) ja 2 dni temu zaczęłam 5 miesiąc:)

rex, 1kasiulka1, anetaa1607, believe lubią tę wiadomość

• kate851 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna owca fajnie,że Twój narzeczony miał gest, to najważniejsze:)

• Daisy Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki gratuluje serdecznie coreczek! Ale nam sie grono powieksza! :) :) :)

• kate851 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wiedziałam,że dziewczynki podniosą statystyki:)

Daisy lubi tę wiadomość

• 1kasiulka1 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny właśnie przeglądając internet napotkałam na całkiem ciekawą stronę o zabawach dla niemowląt ;) http://docs5.chomikuj.pl/288990194,PL,0,0,zabawy-dla-niemowląt-0--12-msc.doc

<3 <3 <3 Kochany Kamilek <3 <3 <3
    bnl7obo.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :)
    Córcia starsza z dziadkami na basenie a my mamy relaksss kremówki herbatka i luz :)

o tak powieksza sie grono dziewczyn :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa ja tez juz mam 6 miesiąc :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• kate851 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka to fajnie:)od tego jest weekend:) my też już odpoczywamy:)

Sandra94w lubi tę wiadomość

• izabelka04 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my byłyśmy z Julcią na placu zabaw i potem na spacerku, niedawno wróciłyśmy bo zimno już się zrobiło :) a malutki też zadowolony dotleniony kopie i kopie :)

<3 WOJTUŚ <3 moje słodkie słodkości <3

7v8rw1d340v3rocf.png
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 12:55

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mon!ta dużo pogoda daje się we znaki, mnie jak głowa bolała to z ciśnienia właśnie,trzeba to przetrzymać,oby przestała już Ciebie boleć,udanego wyjścia:) każda coś ma, Ty ból głowy ja wcześniej hemoroidy teraz zapalenie dziąseł heh jak to gin wczoraj mi powiedział, muszę pamiętać,że jestem w ciązy:) bo i tak wymiotów nie było, to teraz jakieś dolegliwości,ale damy radę:)

• kasia25 Przyjaciółka

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc , dawno sie nie odzywalam ale czytam regularnie;) mnie te hormony teraz dopiero daja popalić. Gdy jestem sama to po prostu wszystko wydaje mi sie beznadziejne i wszystkie problemy wyolbrzymiam. Np wczoraj az zaczelam nad soba plakac ze jestem gruba i nie podobam sie mojemu mężowi i dlatego nie chce sie ze mna kochac. Innym razem zaczelam panikowac ze przy jednej wypłacie nie damy rady z mężem utrzymac siebie i dziecko:/ ale gdy przychodzi mój mąż z pracy i zaczyna mi wszystko tłumaczyć jak małemu dziecku to od razu mi przechodzi. Potem zdaje sobie sprawe że mam naprawde cudownego męża i powinnam do częstochowy na kolanach zasuwać i dziękować że na siebie trafiliśmy:) jest naprawde bardzo czuły , często mnie przytula i całuje a czasem podszczypuje w pośladki jak to zawsze robił i mowi że lubi:D

We wtorek wizyta połówkowa:)płeć już znamy ale i tak nie moge sie doczekać:D

Wczoraj byłam w carrefourze i kupilam śluczne body za całe 4,99 zl;)

wikaa lubi tę wiadomość

• naaala Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dziewczynki po prawie całym dniu nieobecności. :)
    Padam, wróciłam niedawno z uczelni ajj człowiek przyzwyczaja sie do dobrego, trochę posiedziałam w domku i już ;p

aneta 6 miesić no no, jak ten czas szybko leci! ;)
    My dziś zaczęliśmy 19 tc :)

Byle do czwartku!!! Już chcę iść do sklepu i wiedzieć na jaki dział mam patrzeć!! ;)

w57vtqyw4gg7iv3m.png
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 12:55

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mon!ta to w jednym czasie dużo tego miałaś,ale pewnie każda coś ma, hormonu buzują i się wszystko zmienia, damy radę:)
    Kasia25 każda z nas ma czasami takie chwile,ale trzeba myśleć pozytywnie:) ja też mam czułego męża i to bardzo, wręcz pieszczocha:) to co idziemy razem dziękować? hihi:)

• Daisy Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja ide tez i mojego pociagne bo troche ciezki na noszenie :D Ale nalezy mu sie za to ze ze mna wytrzymuje glownie psychicznie ;)

• Czarna owca Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilam :) lazilam 5h :) zachaczylam o tk maxx porobilam zdj fajnym gadgeta :) m.in smoczki z pojemnikiem na lek, ala otulacze, fajna torebka na raczke wozka na chusteczki nawilzone :) w sport direct widzialam taki dresior londsdale za 5 f butki odyginslne dla niemowlat po 5 f w promocji :) a w bootsie ogladalam butelki i smoczki :) medela, avent, tomme tippy :) na spokojnie zrobie rekonesans :)

Kasia- masz super meza! Na kolana ;) ale nie do czestochowy :D przed nim :D a seks. Moim zdaniem pewnie sie obawia ze zrobi krzywde dziecku. Zachec go troche, jakas fajna kolacja, wcisnij sie s jakies sexy ciuszki i sprobuj chociaz pogadac na ten temat :)

2fwa3e3k37atox62.png
    ex2b3e5e2w2zvai5.png
  • kate851 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna owca to odżyłaś:) fajnie:)
    Kasia25 Twój mąż nie chce a mój wręcz non stop napalony a ja się boję;p ale wczoraj zapytałam gina i mówił,że można,ale bez szaleństw hehe a ja że oczywiście;p i mąż już widzę ma ochotkę hehe:) a Czarna owca dobrze radzi, jak spadła jemu ochota to wiesz jakieś wabiki, perfumki, kolacja, pończoszki:)

• kasia25 Przyjaciółka

Wysłany: 21 lutego 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna owca , kate choc ochote na seks nagle sie u mnie pojawila (pierwszy raz od poczatku ciazy) to narazie nic z tego bo maz pracuje na druga zmiane i poźno wraca . Tn na tyle późno że ja już padam;) ale poniedzialek ma wolne to sprawdze czy zmieszcze sie w moje sexy koronkowe fatałaszki i ponczoszki do tego i bedzie cały moj:D zreszta powiedzial mi że ma ochote , stąd te zaczepki w pupke itp;) ale nie chce mnie naciskac a poza tym twierdzi ze troche dziwnie sie czuje wiedzac ze uczestniczy w tym nasze dziecko i nie może sie wyzbyć tej myśli z głowy. Rozumiem go . Ale oczywiście dodał że jak tylko dam mu znać jakoś że chce to na bank nie odmówi;) to dam mu znac w poniedzialek;)
    O i właśnie maluszek zaczyna wieczorna gimnastyke i akrobacje w brzuszku:D

• kasia25 Przyjaciółka

Wysłany: 21 lutego 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze jak sobie czytam co Wy niektóre buedactwa przechodzicie w tej ciąży to tak mi Was szkoda. Ja w sumie też nie czuje sie super idealnue bi rwa dokucza , czasem lekka zgaga i lenistwo ale dzieki Bogu mijają mnie wszelkie infekcje intymne , bóle zębów i dziąseł , przeziębienia itp. Oprócz kataru który w dzień jest wodnisty i ciejnący a w nocy niby nie zatyka nisa ale utrudnia oddychanie i tez nie daje spac. Ale to to nic. Oby nic gorzeh nie bylo. Mam nadzieje że Wam kochane też przejda te wszystkie dolegliwości;*

‹‹ 709 710 711 712 713 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ