Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam,
dziewczyny, moze mam dziwne pytanie, ale czegos nie lapie. Podaja mi tu, ze jestem w 21 tyg i 2 dni, co sie zgadza, ale skad te 6 miesiecy? Ani z kalenarza, ani z tych tygodni ni jak nie wychodzi ze to 6 miesiac. I jakby wziac to pod uwage to caza powinna trwac 10, a nie 9 miesiecy... -
Witajcie.
Wróciłam z pracy i zaraz lecę do przedszkola. Pogoda super wiec po siedzeniu przy kompie spacerek dobrze mi zrobi.
Nadrobiłam Was. Co do szaf czy komód jeszcze nie kompletuje mebli, ale jestem zdania jak Nona -na początek 4 -ro szufladowa komoda będzie ok. Ubranka najlepiej 56. Rozmiar 50 może być za mały nawet zaraz po urodzeniu (u mnie tak było).ale oczywiście nie odradzam kupna, bo różnie to bywa. -
nick nieaktualny
-
ja Zuze zawijałam w rożek i kładłam na boczku conajmniej na pół godzinki żeby w razie ulania sie nie zachłysneła rz jeden boczek raz drugi potem mała spała raczej albo pod cienkim kocykiem albo pod rożkiem własnie rozwinietym
a jak był upał to pod pieluszka flanelową
Nona, nina1701 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pisze bo uspokoilam sie w zwiazku z moją infekcją i grudkami:) to żadna infekcja dzięki Bogu:)dzis rano podczas mycia okazało się że mój płyn do hig intymnej tak sie zbrylil dziwnie i to to widzialam na dloni:)uf , czyli nadal mnie mijają te okropne infekcje.
U nas pogoda dzis wręcz wiosenna:)wyszlismy z mężem na balkon sobie postać i poobaerwować miasto z 10 piętra;)
Wogóle fajny dziś dzień , rano badania - szybko i bez problemów , potem zakupy w ciuszku i parę fajnych rzeczy upolowałam;)i nawer mężowi koszulke jak nowa:) a jutro wizyta u gin , nie moge sie doczekac:D trzymajcie sie kochane , buziaczki:*Daisy, Nona, wikaa lubią tę wiadomość
-
Nona, ja nakrywałam pieluszką/kocykiem, w zimniejsze dni, takim właśnie rożkiem miękkim, który się na kołderkę przerabiało.
Śpiworek to dawałam jak starszy już był, z 2 miesiące na pewno. Też na początku kładłam na boku, w sumie długo na boku układaliśmy, bezpieczniejsza pozycja.
W śpiworki/rożki nigdy nie zawijałam-kolki mi nieznane w związku z tymNona lubi tę wiadomość