Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
ale się rozpisałyscie będę musiała Was poczytać ale nie mam jak bo siedzę w pracy. Weekend minął szybko aż za szybko
sobota leniwa bo mój mąż jakieś choróbsko złapał więc siedzieliśmy w domu, a niedziela minęła mi na sprzątaniu łazienki i kuchni, a potem pojechałam z rodzicami do sklepu bo chciałam kupić jakąś fajną pościel a oni też coś do domu więc wybraliśmy się razem z racji, że mąż póki co nigdzie nie wychodzi. Przy okazji był obok sklep z artukułami dla dzieci świat dziecka bardzo duży wybór ale ceny też niektóre wygórowane. W każdym razie oglądaliśmy wózki niektóre super! Takie leciutkie, że prawie ich nie czuć wybór ogromny. Ale mnie najbardziej interesuje wielofunkcyjny. Wyszukałam też kilka na allegro ale nie wiem jak to wygląda na żywo muszę popatrzeć może gdzieś w Wawie takie sprzedają. Ale jak zobaczyłam te wszystkie wózeczki to się tak rozmażyłam... jeszcze w skleie stał taki pan z małą kruszynką na rękach mogła mieć ta dzidzia może z 3 tyg, że razem z mamą myślałyśmy, że to laleczka
takie maleństwo mówię Wam, że aż miałam ochotę podejść do niego i wziąć tą dzidzię i przytulić
śliczny widok.
Teściowa kupiła wczoraj kilka rzeczy do pielęgnacji dla maluszka, proszek do prania i płyn specjalny, potem wstawię fotę. I już powoli będziemy komplemenotować wyprawkę. Szukałam rożki na allegro, czapeczki, niedrapki itdjuż się doczekać nie mogę aż zamówimy, wszystko takie słodkie w misie, owieczki, kotki... już sobie wyobrażam w nich Nasze Maleństwo i coraz bardziej lata się nie mogę doczekać pewnie jak każda z Nas
believe lubi tę wiadomość
-
Moj brat prawdopodobnie przesiakl juz jej charakterkiem. Robi rowniez to jak Ona zagra. Zreszta Ona do niego jest tak milutka ze zygan tecza! Ale ja mu to szybciutko wypomne. Ze ona mnie tak traktowala a On sie nie odezwal. Ale gdyby to on potraktowal tak jej siostre to by go zjadla. To typowa babura ktora rzadzi wszystkimi...
Szukam lekarza lub szpitala. Bede sie wybierac i z racji tego pytanie do MALA NA CITO. gdzie bylas w Londynie u tego ginekologa?? P.s jeszcze przed jakims hindusem lub anglikiem sie nie rozkraczalam na fotelu. To bedzie moj pierwszy raz!trzymajcie kciuki
believe lubi tę wiadomość
-
Ja też myślę, że komoda wystarczy spokojnie.
Zresztą, jakbyś miała się zmieścić w dwóch szufladach to też się zmieścisz
Jak starszy się urodził to na początek wystarczała szafka, po miesiącu już cała szafa trzydrzeiowa
Ale jakby trzeba było to i w jednej szafce bym zmieściłaNona, believe lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Ja miłam komode 4 szuflady dwie płytkie dwie dłębokie na 40cm plus to ze miałam komode wykonczoną z jedej stronu zaokrąglonymi półkami na kosmetyki i asortymenty staryczyło gorzej teraz dwie szuflady ma Zuza a ja do dwóch ledwo wcisnełam rzeczy dla małej trzeba bedzie cos pomysleć koniecznie przy przemeblowaniubelieve lubi tę wiadomość
-
Witam, dziewczyny dużo kupujecie roz.56?
bo różnie to bywa, kol. długo ubierała swoja córe w ten roz.
Ja zrobiłam miejsce u siebie w szafie 2 półki i szufladę na razie musi starczyć
Kalendarz ciąży BellyBestFriend -
Nona właśnie ja też myślałam nad taką komódką, ale potem uznałam, że chyba jednak nie będziemy jej kupować bo mamy wolną cała jedną szafkę, gdzie zmiesci się wszystko od kosmetyków po ubrania i pieluchy, więc chyba nie ma sensu kupować. A przewijak będę miaĺa taki na łóżko nakładany albo kupię taki materacyk co na podłogę można kłaść najbezpieczniej
Apropo szafek jeszcze moja ma 6 wysokich półek także myślę, że w sam raz.
Czarna owca ale Cię cholerstwo złapałożyczę szybkiego wyleczenia! Kasia25 Tobie również!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 10:35
Nona lubi tę wiadomość
-
Agi, mój 59 miał jak się urodził, ale 56 to z miesiąc na pewno nosił.
Na wakacjach troszkę łatwiej, bo body, czy spodenki mogą być za długie triszkę. W zimie musiałam mieć na styk ubrania, bo jak mu półśpiochy spadały, albo w pahacykach na 62 się rzucał i musiałam później rąk i nóg szukać to nie było fajnie.
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona no na początku planuję taki przewijak na łóżeczko, potem można na łóżku bo łóżko mamy duże a potem na podłodze bo kiedyś myślałam o takiej szafce z przewijakiem ale trochę jak dla mnie to nie przydatne.
Mam dylemat z wózkiem. Wiem, że chcę wielofunkcyjny i możliwie jak najlżejszy znalazłam taki jeden wykonany z aluminium częściowo waży 9,5 kg jak uważacie to dużo? Nie mam za dużo wnoszenia , ale chodzi o samo manewrowanie nim, na żywo jeszcze go nie widziałam.Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa część rzeczy będę miała po synku dlatego tak napisałam
za tydzień w środę USG i w czwartek biorę się za worki próżniowe, muszę przejrzeć co się będzie nadawało a co nie
Wiadomo że jakbym miała kupować wszystko od nowa to więcej bym kupiła, a tak to nie muszę
-
Dzięki dziewczyny za pomoc. W takim razie będzie szafa dla nas + większa komoda dla malucha
przewijak i tak planuję kupić taki stojący, więc jak tam da się jeszcze koszyki jakieś wiklinowe, to zawsze do nich mogę dać kosmetyki + jakieś pieluchy, czy coś jeszcze innego. A jak już komoda będzie za mała, to wtedy zawsze można dokupić drugą szafę
po prostu nie chcę sobie kosztów zbędnych robić na początek.
Aha, jeśli któraś ma ochotę, to polecam wizytę w Esotiqwiem, że już wiele razy polecałam ten sklep, ale od dzisiaj do 1.03 jest -70% za zakupy min. 350 zł (czyli po rabacie 105 zł). Ja zawsze korzystam z tych ich promocji, tylko zazwyczaj jest -50%, a tym razem -70% na kolekcję 2014. Kupiłam 3 biustonosze do karmienia + 1 na teraz, ale taki miękki i nie usztywniany. Miał być bez fiszbin, ale ten wpadł mi w oko i okazało się, że jest bardzo wygodny. Już żałuję, że nie kupiłam ich więcej, ale staram się ograniczać, bo bym u nich pół sklepu wyniosła